Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθίστε μια στιγμή γιατί πήρατε φόρα να κράξετε ότι δήθεν ο κόσμος δεν αγοράζει το 5C για να μη τον δείξουν ως "φτωχό"..

Καταρχήν πρέπει να είστε οι ίδιοι που στο χωριό έχετε ως βασιλιά αυτόν που έχει αυτοκίνητο, σωστά; Τι, σας φαίνεται "κάπως"; Ε, το ίδιο είναι και το να τροφοδοτείτε τη παραπάνω άποψη.

Κατά δεύτερον τη τρέλα μου μέσα, από που κι ως που το 5C είναι φθηνό; Επειδή έχει 100 ευρώ διαφορά; Θα τρελαθούμε τελείως;

Κατά τρίτων, δε μας χαιρετίζει η Apple; 1.000 φορές το 5 (hardware 5C/casing 5S/iOS universal) παρά κάποιο από τα νέα 2. Ας περιμένουμε το 6 μπας και..!

Κατά τέταρτον, το δημοσίευμα, έχει πηγή το Macrumors που πήρε ως πηγή το άρθρο του AllThingsD που βασίστηκε σε έρευνα της CIRP που έχει έδρα τις ΗΠΑ. Άρα κάθε αναφορά στην Ελληνική αγορά, παντελώς άκυρη.

• Like 2
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν η διαφορά είναι μόνο 2:1 τότε δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα για την apple. Άσχημα ναι, χειρότερα απο το 5/4S ναι.

Όσο για το συμπέρασμα οτι το 5C θα πουλήσει σε πιο "mainstream" κοινό, δεν προκύπτει απο πουθενά. Αν είχε πραγματική διαφορά τιμής θα είχε βάση, αλλά με 100$ διαφορά σε ενα τηλέφωνο των 700$ δεν έχει καμία ουσία.

Δημοσ.

πως γίνετε 6-7 ειδήσεις πιο πριν να μιλάμε για ανυπόφορους πονοκεφάλους το iphone 5... ούπς! συγγνώμη "Το iPhone 5S υποφέρει από Blue Screen of Death" έλεγε ο τίτλος.
και τώρα να λέμε για:

Η κυκλοφορία των δύο μοντέλων iPhone 5S και 5C έγινε τον περασμένο μήνα, με την εταιρεία να ανακοινώνει 9 εκατομμύρια πωλήσεις σε ένα σαββατοκύριακο

κάποια από τις δυο ειδήσεις δεν είναι αληθής μάλλον...

Δημοσ.

Φυσικά και δεν πούλησε 9 εκατομμύρια κομμάτια.

Κλασικά εικονογραφημένα "φίδάκια" (που τρώνε το μήλο :P) Εσκεμμένα μπερδεύει τα shipments με τα activations που είναι ο απόλυτος τρόπος μέτρησης πραγματικών πωλήσεων.

Για να το κάνω ταλιράκια, το ότι υποχρέωσε η apple παρόχους να αγοράσουν μεγάλες ποσότητες για στοκάρισμα, δεν είναι πώληση.

Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν πουλάνε τα τηλέφωνα της, αλλά ρεκόρ δεν παίζει.

• Like 1
Δημοσ.

mApple Phone

Μην δίνεις ιδέες για νέο όνομα!

Τους έχω ικανούς να αλλάξουν κάποτε από iPhone σε iApple Phone και να τρέχει ο κόσμος να διώξει τα παλιά για να αγοράσει την νεα ονομασία.

• Like 1
Δημοσ.

100% comments απο haters, τοσο πολυ σας ενοχλει; γιατι ετσι; αφου ειστε σουπερ ευτυχισμενοι με τα droid σας και τα windows σας τι σας κοφτει αν πουλησε ή οχι το 5C και αν εμεις σκαμε 800ρες για το 5S;

γιατι να με ενοχλει εμενα αν ο γειτονας εχει mercedes ενω εγω εχω skoda (με μεγαλυτερη τελικη και κυβισμο; ). αν ηθελε skoda ο γειτονας θα επαιρνε skoda δε χρειαζεται καθε πρωι να τον περιμενω εξω απο το σπιτι να του λεω εδωσες πολλα για λιγοτερα κυβικα.

ελεος πια μας εχετε ΚΟΥ-ΡΑ-ΣΕΙ

• Like 5
Δημοσ.

Λογικό, η τιμή μεταξύ των δυο συσκευών δεν είναι μεγάλη οπότε όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα αναμενόμενο είναι να προτιμήσουν το 5S αντί του 5C εκτός και αν θέλουν οπωσδήποτε την ποικιλία χρωμάτων του 5C - αντί του prestige του 5S.

Δημοσ.

Φυσικά και δεν πούλησε 9 εκατομμύρια κομμάτια.

Κλασικά εικονογραφημένα "φίδάκια" (που τρώνε το μήλο :P) Εσκεμμένα μπερδεύει τα shipments με τα activations που είναι ο απόλυτος τρόπος μέτρησης πραγματικών πωλήσεων.

Για να το κάνω ταλιράκια, το ότι υποχρέωσε η apple παρόχους να αγοράσουν μεγάλες ποσότητες για στοκάρισμα, δεν είναι πώληση.

Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν πουλάνε τα τηλέφωνα της, αλλά ρεκόρ δεν παίζει.

Αφου το λες εσυ οτι ρεκορ δεν παιζει, ετσι ειναι! Οι πηγες σου δεν χωρανε αμφισβητηση!

Δημοσ.

100% comments απο haters, τοσο πολυ σας ενοχλει; γιατι ετσι; αφου ειστε σουπερ ευτυχισμενοι με τα droid σας και τα windows σας τι σας κοφτει αν πουλησε ή οχι το 5C και αν εμεις σκαμε 800ρες για το 5S;

γιατι να με ενοχλει εμενα αν ο γειτονας εχει mercedes ενω εγω εχω skoda (με μεγαλυτερη τελικη και κυβισμο; ). αν ηθελε skoda ο γειτονας θα επαιρνε skoda δε χρειαζεται καθε πρωι να τον περιμενω εξω απο το σπιτι να του λεω εδωσες πολλα για λιγοτερα κυβικα.

Δε πειραζει αδερφε.. Αστους να κραζουν. 

Tοσα χρονια οι haters την εχουν γιγαντωσει την apple.. Ξερεις τι λενε.. "Δε με νοιαζει τι θα πεις για μενα αρκει να πεις σωστα το ονομα μου"..

Και η αρνητικη διαφημιση ειναι διαφημιση καθως την κρατανε στην επικαιροτητα.

Οποτε αυτοι την γιγαντωνουν και εμεις χαιρομαστε τις συσκευες.. Κερδισμενοι ειμαστε!!

Το οτι δεν ασχολουνται με τις συσκευες τους και μπαινουν εδω να γραψουν κατι σε απωθημενο μου κανει παντως.

Μπορει και να κανω λαθος βεβαια.

• Like 2
Δημοσ.

Ενω ας πουμε στα θεματα της sammy γινεται το αντιθετο απο τα παιδια της apple....Εκει ας πουμε δεν κουραζει.

Πλεον θεωρω οτι ολη η σαβουρα του insomnia ειναι μαζεμενη στις ειδησεις.Τα περισοτερα θεματα εχουν να κανουν με samsung και apple και γινεται της μουρλης.Μπαινεις να διαβασεις κατι και βλεπεις:"Ααα το σαπακι σας με τις μπλε οθονες,ααα το σαπακι σας με τις μπαταριες,ααα το ενα,ααα το αλλο".Και η πλακα ειναι οτι σε ολο αυτο το τρυπακι που εχει μπει το φορουμ τον τελευταιο καιρο συμετεχουν και mods.Πραγματικα κριμα.

• Like 3
Δημοσ.

Ενω ας πουμε στα θεματα της sammy γινεται το αντιθετο απο τα παιδια της apple....Εκει ας πουμε δεν κουραζει.

Πλεον θεωρω οτι ολη η σαβουρα του insomnia ειναι μαζεμενη στις ειδησεις.Τα περισοτερα θεματα εχουν να κανουν με samsung και apple και γινεται της μουρλης.Μπαινεις να διαβασεις κατι και βλεπεις:"Ααα το σαπακι σας με τις μπλε οθονες,ααα το σαπακι σας με τις μπαταριες,ααα το ενα,ααα το αλλο".Και η πλακα ειναι οτι σε ολο αυτο το τρυπακι που εχει μπει το φορουμ τον τελευταιο καιρο συμετεχουν και mods.Πραγματικα κριμα.

Δε συμφωνω.. Στα θεματα τις σαμμυ μπαινουν κραζουν και οι μεν και οι δεν.. Ενω στα θεματα της apple βλεπω να κραζουν android και wp users στο 90-95%..

Τουλαχιστον απο αυτο που βλεπω στα σχολια.

Στο τελευταιο που λες σε βρισκω σωστο..

Δημοσ.

Δε συμφωνω.. Στα θεματα τις σαμμυ μπαινουν κραζουν και οι μεν και οι δεν.. Ενω στα θεματα της apple βλεπω να κραζουν android και wp users στο 90-95%..

Μην το βλεπεις μονοπλευρα, αυτη η συμπεριφορα που περιγραφεις δεν εχει να κανει μονο με τα προιοντα της apple ,γενικα υπαρχει φαγομαρα στο φορουμ στα περισσοτερα θεματα και οχι μονο τα τεχνολογικα . Θα μπορουσε να μπει ενα κουμπακι dislike που μετα απο ενα καθορισμενο αριθμο να διαγραφεται το ενοχλητικο μυνημα.
Δημοσ.

με τοσο μικρη διαφορα τιμης, δεν πιστευετε οτι ηταν αναμενωμενο να μην πουλησει οσο ισως θα ηθελαν?

αν εχω 600 για το 5c σιγουρα μπορω να βρω αλλα 100 για να παρω το 5s.

πιστευω οτι οι περισσοτεροι καπως ετσι θα λειτουργουσαν

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παλι βλεπω πολλα ατομα και απο τις δυο πλευρες καθως και τα 4-5 γνωστα σε ολους μας τυπακια που ενω στα θεματα της apple γκρινιαζουν οτι οι haters τους καταστρεφουν το θεμα υπερασπιζοντας με παθος την επιλογη τους,αλλα κανουν ακριβως το ιδιο σε θεματα android και κυριως θεματα της samsung.

Μην το βλεπεις μονοπλευρα, αυτη η συμπεριφορα που περιγραφεις δεν εχει να κανει μονο με τα προιοντα της apple ,γενικα υπαρχει φαγομαρα στο φορουμ στα περισσοτερα θεματα και οχι μονο τα τεχνολογικα . Θα μπορουσε να μπει ενα κουμπακι dislike που μετα απο ενα καθορισμενο αριθμο να διαγραφεται το ενοχλητικο μυνημα.

Τι να σου πω,εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ολη η φαγομαρα εχει μαζευτει στις ειδησεις.Δεν υπαρχει περιπτωση να ανοιχτει θεμα που να εχει στον τιτλο την λεξη samsung ή apple και να μην "χυθει αιμα".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...