Προς το περιεχόμενο

Προτασεις νεας τηλεορασης

kostask91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταρχην να πω οτι δεν εχω ιδεα απο τηλεορασεις.

Αυτη που ειχαμε τωρα , 28αρα αν θυμαμαι καλα , κατι χαλασε και θελει 80 ευρω για επισκευη και σκεφτομαι οτι δεν αξιζει να δωσουμε 80 ευρω για μια παλια τηλεοραση , που μπορει να βγαλει και αλλα προβληματα αργοτερα.

Οποτε ψαχνω για τηλεοραση 28-32 ιντσες , γιατι για μεγαλυτερη υποθετω αναβαινει πολυ η τιμη.

Επειδη χρημα δεν υπαρχει , και λογικα θα περιμενω καμια προσφορα οταν βρεθει το χρημα , θα ηθελα :

1. να μου προτινετε μερικες φθηνες, budget δε μπορω να πω καθως δεν υπαρχει , και δε ξερω και ποσα χρειαζονται για μια καλη τηλεοραση , δηλαδη εγω σκεφτομαι γυρω στα 300 , αλλα στα 350-400 οι επιδοσεις μπορει να ειναι διπλασιες

2. να μου εξηγησετε τι να κοιταω σε panel,3d/smarttv,hz κτλ  καθως και απο ποια μαγαζια να κοιταω , ωστε να μπορω να κρινω μονος μου ποια τηλεοραση ειναι καλη και ποια οχι.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο που θα καθορισει την "καλη" τηλεοραση, εκτος απο το μπατζετ σου.., ειναι οι απαιτησεις σου!  τι ζητας απο την τηλεοραση?  

να ειναι μονο τηλεοραση?

θες καλο media player?

θες 3D?

θες SMART TV? 

Για ρίξε μια ματιά σ' αυτή

http://www.skroutz.gr/s/3006106/Samsung-UE42F5000.html

Πολύ καλή τιμή για 42αρα και γενικά είναι μια ισορροπημένη πρόταση.

Έχει και πολύ καλό ενσωματωμένο media player.

αυτο που θα καθορισει την "καλη" τηλεοραση, εκτος απο το μπατζετ σου.., ειναι οι απαιτησεις σου!  τι ζητας απο την τηλεοραση?  

να ειναι μονο τηλεοραση?

θες καλο media player?

θες 3D?

θες SMART TV? 

3D αν ειναι με γυαλακια, οχι δε θελω, αν 3D λεγεται η πολυ καλη εικονα , δεν λεω οχι ( ειπαμε ειμαι ασχετος :P )

Smart TV δεν γνωριζω παλι :P

Η τηλεοραση θα ειναι μονο σαν τηλεοραση για τους γονεις, και καμια ταινια , απο σκληρο οταν μαζευομαστε για ταινια ( σπανια )

Για ρίξε μια ματιά σ' αυτή

http://www.skroutz.gr/s/3006106/Samsung-UE42F5000.html

Πολύ καλή τιμή για 42αρα και γενικά είναι μια ισορροπημένη πρόταση.

Έχει και πολύ καλό ενσωματωμένο media player.

Δηλαδη στα ιδια λεφτα μια 32αρα τι προτερηματα εχει ?

μια 32αρα στα ίδια λεφτά το πιο πιθανό ειναι να ειναι smart δηλαδή να έχει wifi και να μπορείς να μπεις στο youtube και σε αλλα site απο την τηλεόραση η και να streamαρεις υλικό μεσο αυτού. αν κάτι τέτοιο δεν σε ενδιαφέρει προτίμησε την 42αρα πιστεψε με είναι απολαυστική και αξίζει με το παραπάνω.

σαν κάτοχος της ue42f5000 στην προτείνω. την έχω σε απόσταση 2 μετρα απο εκεί που κάθομαι και είναι το ιδανικό για μένα. παίζει τα παντα απο ταινιες και πολύ καλή και για gaming που την χρησιμοποιώ εγω.

• Like 1

Καταλαβα , οποτε οχι δε χρειαζομαστε smart TV. Δηλαδη στο λεφτα που θελω μονο αυτη η επιλογη υπαρχει ?  Οσο για panel ? Να κοιταω ips , oπως στις οθονες για pc? Η και led ?

Πάντως αν μπορείς, δες απο κοντά την F5000, να δεις αν σε ικανοποιεί η εικόνα της.

42" με 32", η διαφορά είναι πολύ μεγάλη.

Για μένα, αξίζει.

• Like 1

Καταλαβα , οποτε οχι δε χρειαζομαστε smart TV. Δηλαδη στο λεφτα που θελω μονο αυτη η επιλογη υπαρχει ?  Οσο για panel ? Να κοιταω ips , oπως στις οθονες για pc? Η και led ?

απ οτι καταλαβα οταν εψαχνα κι εγω για tv και κοιτούσα τι παίζει με τα πανελ το θέμα χωράει συζήτηση σχετικά με τη συγκριση ips(lg συνηθως) vs pva(η samsung που προτείναμε). δεν μπορείς να βγάλει ξεκάθαρο νικητή μεταξύ αυτών των 2 πανελ καθως το καθενα εχει τα θετικά του. τα ips κάπως καλύτερες γωνιες θεασης(εγώ που είδα τις τηλεοράσεις απο κοντα διαφορά δεν καταλαβα) εναντι καλύτερου μαύρου και νομίζω καλύτερης πιστότητας χρωμάτων τα pva.

οπως και να χει ο καλύτερος κριτής ειναι τα μάτια σου οπότε κανε αυτό που σου προτείνει ο kostas_dr. πάντως να προτιμήσεις 42αρα

• Like 1

Οποτε μου προτινετε να παω σε ενα καταστημα με τηλεορασεις και οποια μου αρεσει να την παρω ? :P

Θα κοιταξω να παω να δω.

Τωρα απο ποια καταστηματα να κοιταω για τυχον προσφορες ? Δηλαδη ποια καταστηματα εχουν καλες τιμες και βγαζουν προσφορες γενικα ?

Οποτε μου προτινετε να παω σε ενα καταστημα με τηλεορασεις και οποια μου αρεσει να την παρω ? :P

Οποια σου αρεσει απο αυτες που προταθηκαν οχι οποια να'ναι.

Παντως συμφωνω με την 42F5000.

• Like 1

Τωρα απο ποια καταστηματα να κοιταω για τυχον προσφορες ? Δηλαδη ποια καταστηματα εχουν καλες τιμες και βγαζουν προσφορες γενικα ?

Κοιτάς στο skroutz.

To skroutz πάντως δεν είναι πάντα ενημερωμένο με τις χαμηλότερες τιμές. Εγώ θα έκανα και δυο τρεις βόλτες σε μεγάλα μαγαζιά να δω τι παίζει από τιμές...

τσέκαρε και το bestprice.gr. είσαι λίγο άτυχος το πιο προηγούμενο σκ είχε βγει η ue42f5000 στα 360 απο public και multirama. παντως δεν το βλέπω να πεφτει κατω απο 380 η συγκεκριμένη ήδη έχει χαμηλή τιμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...