C(r)y Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα έχω ένα περίεργο προβλημα με το πληκτρολογιο, κάποια κουμπια οταν τα πατάω δεν εμφανίζει το αντίστοιχο γράμμα , μπορει να είναι και 4-8 κουμπιά, εάν όμως πατήσω γρήγορα τυχαία τα ίδια κουμπιά που δεν ανταποκρίνονται μαζι με κουμπια που λειτουργούν κανονικά ,φαντάζομαι καταλαβαίνετε πως εννοώ , μετά και αυτα που προηγουμένως δεν λειτουργούσαν ,λειτουργούν,το φαινόμενο εμφανίζεται όταν σταματάω να γράφω δηλαδή για να γράψω μία παράγραφο στην αρχή πρέπε να το κάνω 2-3 φορές οπότε από ότι καταλαβαίνω το πρόβλημα δημιουργειται όταν σταματάω να γράφω έστω και για 5 sec.Είναι πραγματικά πάρα πολυ περίεργο και δεν ξέρω τι να κάνω, έχω πάει στις ρυθμίσεις ,έχω πατήσε restore to defals αλλα τίποτα, χρειάζομαι άμεεσα βοήθεειια , δεν ξέρω τιι να κάνω.... ένα example, αν πατησω το "ο" ή το "τ" δν βγάζει κάτι εάν ομως πατήσω γρήγορα ";ςερ;ςτρςςετρτετςρτςερτςερτςετρτςεθρερτςειουρτςεθυορτ"τυχαία μτά απο 2-3 φορές θα πιάσει...ελεος
atheatos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Σύνδεσε ένα εξωτερικό πληκτρολογιο αν δεν το επαναλάβει έχεις hardware προβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα