sonyxp Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, τελευταία έχω το πρόβλημα ότι το βάζω να φορτίσει, φορτίζει στο 100% και όταν το βγάλω και αρχίζω και χρησιμοποιώ το κινητό πέφτει μέσα σε 4-5 λεπτά στο 92-93%. Μετά σαν να ισορροπεί λίγο, δεν πέφτει τόσο γρήογρα. Τι τρέχει? το ΛΣ δεν δείχνει σωστά? Το έχω βάλει στην "εξοικονόμηση ενέργειας", μήπως έχει να κάνει αυτό?? εννοώ όταν το φορτίζω. Όταν το κινητό είναι στην πρίζα και πάει 100%, διακόπτεται η φόρτιση? ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ότι μπορεί το ΛΣ να καταλαβαίνει λάθος, να είναι 80-85 και να νομίζει ότι είναι 100% ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ να διακόπτει την φόρτιση. Τι παίζει? Xperia P 1305mAh PS: Αν και δεν είμαι πολύ φανατικός του φασεβοοκ, να φανταστείτε το έχω φουλ το πρωι και κατά τις 3-4 έχει πάει κοντά στο 25-30% (εξαρτάται). Συνολική χρήση Internet άντε 1 με 2 ώρες βαρια βαρια... στο σύνολο (σπαστά χρονικά διαστήματα).
stamatinho Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μιας και εχεις τοσο μικρη μπαταρια το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να παγωσεις η σβησεις καποιες εφαρμογες που τρεχουν απο πισω.Να βαλεις φωτεινοτητα το πολυ 40%.Να απενεργοποιησης τη αυτοματη περιστροφη οθονης.Αν κατεβασεις εναν battery booster απο playstore τα κανει μονο του αυτα.Επισης δοκιμασε να αλλαξεις φορτιστη η να παρεις καποιον δανεικο για δοκιμη και αν ειναι δυνατο και καποια μπαταρια.Παντως τα πιο πανω που σου ειπα πρεπει να τα κανεις ειτε σε καινουρια ειτε σε παλια μπαταρια. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
sonyxp Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μιας και εχεις τοσο μικρη μπαταρια το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να παγωσεις η σβησεις καποιες εφαρμογες που τρεχουν απο πισω.Να βαλεις φωτεινοτητα το πολυ 40%.Να απενεργοποιησης τη αυτοματη περιστροφη οθονης.Αν κατεβασεις εναν battery booster απο playstore τα κανει μονο του αυτα.Επισης δοκιμασε να αλλαξεις φορτιστη η να παρεις καποιον δανεικο για δοκιμη και αν ειναι δυνατο και καποια μπαταρια.Παντως τα πιο πανω που σου ειπα πρεπει να τα κανεις ειτε σε καινουρια ειτε σε παλια μπαταρια. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Έχω JB και το έχω στην εξοικονόμηση λειτουργίας. Από εφαρμογές δεν έχω φίλε μου, μόνο πολύ βασικά όπως FB-Chrome-MyVodafone-AdobeReader Δεν ασχολούμαι γιατί το κινητό το έχω για κάνα Internet όταν επείγει και κυρίως φωτογραφίες. Άρα τι διεργασίες να σταματήσω όταν το κινητό μου είναι άδειο Εδώ είναι μερικες φωτο να δεις τι γίνεται.... http://postimg.org/gallery/b4kxl40e/3652c449/
nikomania-- Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Πόσο καιρό το έχεις το κινητό? Επίσης μήπως έχεις αλλάζει android ή kernel?
sonyxp Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Πόσο καιρό το έχεις το κινητό? Επίσης μήπως έχεις αλλάζει android ή kernel? Το κινητό το έχω περίπου 6-7 μήνες., Δεν έχω κάνει root, δεν έχω Customies. Το έχω φλασαρει αρκετές φορες για να το κάνω φορματ δηλαδή. παλιά είχα unofficial firmware ICS αλλά τώρα έβαλα το JB (OFFICIAL) γιατί είναι πιο καλό, έχει αρκετά fixes κάποιον Bugs (όπως half-black camera)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα