Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα,

έχω αυτην την καρτούλα:SAPPHIRE HD 4890 1GB GDDR5 PCI-E OC και έπειτα από πρόβλημα στο σύστημα ψύξης αγόρασα ενα καινούριο το οποίο είναι αυτο ακριβώς:SCYTHE SCVSG-2000 SETSUGEN 2 VGA COOLER - -

Ενώ προηγουμένως δούλευε κανονικά η κάρτα, πλέον με το καινούριο cooler (το οποίο προς μελλοντικό αγοραστή είναι άθλιο και τεράστιο) δεν ανοίγει καν ο υπολογιστής. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι διότι στην τοποθέτησή του είμαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν έχω κάνει κάποιο λάθος. Αν κάποιος επιθυμεί μπορώ να παρέχω και φωτογραφίες.

Δημοσ.

φανταζομαι την συνδεσες παλι στο ρευμα ετσι?

παντως εαν σε ενδιαφερει εχω reference Cooler να σου το στειλω ετσι να το βαλεις επανω εαν δεν βγαλεις ακρη.

Δημοσ.

Ναι εννοείται την συνδεσα στο ρεύμα και ναι εννοείται οτι έβαλα πάστα (καθαριζοντας πρώτα την παλια).

Όταν ανοίγει το PC κανει 3 τούτ, με ρυθμο τουυυυτ τουτ τουτ (δεν ξερω πως αλλιως να το εξηγήσω). Με το που την βγάζω και βαζω πάλι πάνω την 9800 ανοιγει κανονικότατα. Η 4890 δούλευε κανονικότατα πριν αρχίσει να κάνει σαν τρακτερ το στόκ κουλερ (δεν ειχε κολλησει τιποτα το εξερεύνησα ολόκληρο) και δεν είχε κρασάρει ποτε, ακομα και με το χαλασμενο κουλερ που απλα εμεινε πάνω για 2-3 λεπτα πριν κλείσω το PC χειροκίνητα.

Δημοσ.

ποια ειναι η μητρικη σου?εαν εχεις το manual δες για τα beep codes που λες 1 Long 2 shorts τι σημαινουν.αν και μαλλον σημαινουν οτι παει η καρτουλα.βγαλε την ψυχτρα απο πανω και κουμπωσε την καρτα χωρις ψυχτρα και δες εαν ποσταρει.φυσικα εαν ποσταρει το κλεινεις κατευθειαν.

τελος,ποια παστα εβαλες?

Δημοσ.

Το συστημα έχει ως εξής:

CPU: Q6600 @ 2.4GHz (τρέχει στα 2.9 όμως με ελάχιστα αυξημένο voltage)

M/B: ASUS P5Q-Pro

πάστα μια Spire η καπως έτσι απο συνοικιακό μαγαζί. Κατεβάζω το manual και θα σε ενημερώσω για τα beep codes.

EDIT:
One continuous beep followed by three short beeps
No VGA detected

Αυτό είναι, 3 beep οχι 2 την τσέκαρα μόλις. Άρα πάει για πέταμα?
Δημοσ.

αυτο το θεμα με την παστα spire δεν μου αρεσε καθολου.αμα ειναι ηλεκτρικα αγωγιμη και ξεχειλισε απο τον πυρηνα τοτε κλαψε την καρτουλα.δεν εχει κανενα κωδικο επανω η παστα να μας τον δωσεις μπας και καταφερουμε να βρουμε καμια πληροφορια?

Δημοσ.

Χωρις cooler δεν ποσταρει sto BIOS, πάλι τα ίδια beep. 

Thermal Conductivity:>2.17Q/m-k

Thermal resistance><0.06celcium-in2/w

10%silver included

SP-700/0.5g

www.spire-corp.com

Ακριβως οτι γραφει πάνω στο σωληνάριο.

http://www.spire-corp.com/pc-accessories/silvergrease-sp-70005g/

Δημοσ.

θα μου πεις οτι παστα εχουν στην σελιδα τους λεει οτι κανει και για gpu.αλλα.... οπως λεει και ο devil 10% silver.

οταν εβγαλες την ψυχτρα,η παστα ειχε ξεχειλισει απο τον πυρηνα και ακουμπουσε πουθενα αλλου?

Δημοσ.

μαλιστα...χωρις φωτογραφια βεβαια δεν μπορουμε να ξερουμε.το θεμα ειναι οτι ψοφησε η καρτα.μην την πεταξεις.βαλε της την παλια της ψυχτρα επανω και αστην στην ακρη και οταν μπορεσεις δοκιμασε την σε αλλο pc.

Δημοσ.

Θα την δοκιμάσω το πρωι σε 2ο pc που έχω και θα ενημερώσω. θα παρω και μια καινούρια πάστα να δοκιμασω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...