Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολη την παρεα.προσφατα πηρα μια νεα samsung smart tv και εχω κουμπομενο συνεχεια πανω της εναν σκληρο 2,5 w.d. 2tb που τον εχω γεμισει με ταινειες.ολα δουλευουν μια χαρα και εχω δει πολλες.

αυτο που με ανυσηχει ειναι οτι πολλες φορες που η tv ειναι κλειστη,βλεπω τον σκληρο κ αναβοσβηνει το φωτακι του λες κ βλεπω ταινεια.γιατι το κανει αυτο?ειναι αυτο καποιο προβλημα κ μπορει να χαλασει τον σκληρο?η δεν παιζει ρολο?

μηπως πρεπει να τον συνδεω στην tv μονο οποτε τον χρησιμοποιω κ επειτα να τον αποσυνδεω?

Δημοσ.

Όταν σβήνεις την τηλεόραση, δεν κλείνει εντελώς αλλά μπαίνει σε κατάσταση αναμονής. (όπως οι υπολογιστές στο hybernate mode κάπως) Άρα ο δίσκος συνεχίζει να τροφοδείται με ρεύμα, άρα το φωτάκι συνεχίζει να είναι ενεργοποιημένο. Πιθανολογώ...

Δημοσ.

Φιλε demon lord το φωτακι του σκληρου δεν μενει ανοιχτο οταν την κλεινω.κλεινει κ αυτο.το περιεργο ειναι οτι ανοιγει σε ασχετες ωρες για 2-3 λεπτα κ ξανακλεινει παλι.μετα απο κανα 2ωρο με 3ωρο κ θα ξανανοιξει παλι το φωτακι του σκληρου απο μονο του για 2-3 λεπτα...κουφο????

Δημοσ.

Χμμμμ, ναι έτσι όπως το λες είναι λίγο κουφό. Μπας και μένουν τίποτα φορτία στους πυκνωτές της τηλεόρασης και αυτά το κάνουν; Αλλά και πάλι δε νομίζω...  :mellow:

Δημοσ.

Σε lg παντως που εχω επανω ενα σκληρο οταν κλεισει η tv κλεινει και αυτος. Απο τη στιγμη που ειναι σκληρος που δουλευει με ρευμα απο το usb ειναι καθαρα θεμα usb της tv . Συνεχιζει να δινει ρευμα ισως οχι αρκετο για να λειτουργει συνεχεια ο σκληρος ,αλλα δινει. Δεν ξερω αν μπορεις να βαλεις κατι αλλο που να εχει led επανω και να μην χρειαζεται 5volt για να δουλεψει, για να δεις αν του δινει ρευμα η tv σου σε ολα τα usb . Ισως μπορεις να φτιαξεις και εσυ ενα led με συνδεση usb ως δοκιμαστικο.

Δημοσ.

Εμενα σε samsung μου κανει το ιδιο.Ειναι αναλογα στην τηλεοραση.Μην ανησυχεις.

Απλα καλου,κακου,βγαζε τους δισκους οταν δεν τους χρησιμοποιεις.Δεν υπαρχει λογος να απασχολουνται αδικα.

Ο λογος οπως ειπαν τα παιδια,ειναι οτι δεν κλεινουν οι παροχες στα usb τελιεως οταν ειναι στο stand.

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι για το συγκεκριμένο θέμα.

Έβγαλα από λάπτοπ 2,5αρι σκληρό 320GB 5400rpm (hd health 70% με το hd sentinel) και τον έχω σε εξωτερική θήκη RAIDSONIC ICY BOX IB-231STU-G 2.5'' SATA. Η εξωτερική θήκη έχει καλώδιο mini usb η μία άκρη και δύο usb η άλλη άκρη.

Σε μια τηλεόραση Samsung LE32D550K1W θα μπορούσα να τον συνδέσω άφοβα με αυτό το καλώδιο? Το ρωτάω γιατί η τηλεόραση διαθέτει δύο θύρες usb και στη μία αναγράφει HDD (προφανώς δίνει περισσότερο ρεύμα για εξωτερικό σκληρό) ενώ η άλλη για απλά usb stick. Οπότε να συνδέσω το μαμά καλώδιο ή να χρησιμοποιήσω ένα απλό καλώδιο με μία κατάληξη usb και να το συνδέσω στη θύρα usb της τηλεόρασης με την ένδειξη usb HDD?

Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα...   

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας παιδια . μηπως μπορειτε να βοηθησεται ..? εχω ενα εξωτερικο σκληρο δισκο wd my book 1tb του 2008. ηθελα να ρωτησω αφου επιτελους τον ξαναβρηκα αν μπορω να βρισκω και να βλεπω τα αρχεια που εχει και σε αλλες συσκευες.οπως ποιο συγκεκριμενα σε mia smart tv tablet και ανροιδ κινητο. επισης θυμαμαι οτι οταν εκλεινα το λαπτοπ εκλεινε και αυτος την ασπρη λυχνια φωτισμου. υπαρχει καποια ρυθμιση και για αυτο..? ευχαριστω        

post-405684-0-83317000-1487531506_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...