Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να αλλάξω κάτι πολύ απλό σε ένα site και δε μπορώ.

Το site είναι ένα eshop και έχει φτιαχτεί με το x-cart(ούτε που το ήξερα πριν από αυτό το site).

Συγκεκριμένα θέλω να αλλάξω το νούμερο στην επικοινωνία( http://i********/store/help.php?section=contactus&mode=update ), αλλά όσο και αν το έψαξα δε κατάφερα να βρω τίποτα πέρα μιας σελίδας που έχει στην cache.

Αυτή τη στιγμή ακόμα δεν έχω τους κωδικούς για να μπω στη βάση (βασικά δε ξέρω την πόρτα για να συνδεθώ) για να ψάξω εκεί μέσα και να το αλλάξω, αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχει πιο απλός τρόπος.

Μέχρι στιγμής έχω ψάξει στο help.php ,στο contactus.tpl, όλο το διαχειστικό από πίσω και με το sublime έψαξα όλο το site(το έβαλα να ψάξει μέσα σε κάθε αρχείο) μήπως βρει το τηλέφωνο πουθενα.Είναι λογικό να μη το βρήκε γιατί λογικά θα είναι γραμμένο στη βάση και θα το καλεί από εκεί, αλλά είναι δυνατόν να μη μπορώ να το αλλάξω με άλλο τρόπο?

Γενικά όποιος ξέρει από x-cart θα εκτιμούσα λίγη βοήθεια μιας και πρώτη φορά βλέπω τόσο κακοφτιαγμένη πλατφόρμα για eshop και έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. :(

Επεξ/σία από Xvipes
Δημοσ.

οκ έβγαλα άκρη μετά από 3 μέρες ψάξιμο.

Για όποιον έχει παρόμοια προβλήματα να πω:

1ον αν γίνεται να βγάλει το x-cart και να πάει σε κάτι πιο ανανεωμένο. 

2ον αν επιμένει τότε να βοηθήσω και να πω ότι τα πάντα τα τραβάει από τη βάση.έτσι και για τις μεταφράσεις όπως ήταν λογικό(αλλά άντε βρες το ) υπάρχει πίσω στο διαχειριστικό στη κατηγορία Languages.

Πιο αναλυτικά τα έχει εδώ http://help.x-cart.com/index.php?title=X-Cart:Customizing_Text_Labels όπου ουσιαστικά αλλάζεις τη μετάφραση της κάθε γλώσσας(δε γίνεται να πειράξεις από τα tpl τις μεταφράσεις).

Δημοσ.

χρησιμοποιησε καλυτερα prestashop αντι για το x-cart...

δεν εχω δοκιμασει ποτε το x-cart αλλα απο οτι βλεπω απο το demo ειναι πολυ προχειρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...