ma3stros Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 παιδια εχω το συστημα της υπογραφης. Οταν bootarei μ βγαζει το εξης μνμ: "uknown CPU detected. BIOS update is required to unleash its full power". Η εκδοση π μ βγαζει το CPUZ του bios ειναι: 0402 date: 02/25/2008. θα πρεπει να κανω bios update?
umbrella co. Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Πριν απο αυτο το μηνυμα δουλευε κανονικα το συστημα η τωρα το εστησες?
ma3stros Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Αλλαξα μεσα σε ενα μηνα 3 cpu ειχα τον c2d e8400 και ηταν ολα καλα... εβαλα εναν dual core κ αρχισε να μ βγαζει αυτο το μνμ οπως μ το βγαζει κ τωρα π εχω τον q9550. Φανταζομαι θα θελει bios upadate?
umbrella co. Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Κατα πασα πιθανοτητα ναι, οποτε πας στην ιστοσελιδα της Asus και κατεβαζεις το τελευταιο bios update για την μητρικη σου. Μονο προσοχη κατα την αναβαθμιση του bios, για να μη σου μεινει η μητρικη στο χερι.
ma3stros Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 πηγα στην ασους κατεβασα το 1402.. αλλα δν μπορω να κανω update μεσα απο το asus easy flash 2 το εχει κ σαν note με κοκκινο απο κατω... Πως μπορω να κανω διαφορετικα update?
ma3stros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Εκανα bios update απο DOS οπως λεει ακριβως και sto manual της Asus. Αφου τελειωσε και μου εγραψε coplete ελεγε press f1 to reset, παταω το f1 και τελος..... Δν ποσταρει, δν μπορω να κανω τπτ. Μετα απο πολλες προσπαθειες δν κανει τπτ.... Υπαρχει καποιος π να γνωριζει πανω στο θεμα? Το μονο π σκεφτομαι ειναι να παραγγειλω νεο chip bios απο την Asus.
Jannis64 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δοκίμασε να κάνεις Reset BIOS είτε μέσω του σχετικού jumper της μητρικής (clear cmos) είτε βγάζοντας την μπαταρία της μητρικής για κανένα δίλεπτο (πριν κάνεις τις παραπάνω ενέργειες να έχεις βγάλει την πρίζα του τροφοδοτικού από το ρεύμα). Αν δεν έχεις αποτέλεσμα μ' αυτόν τον τρόπο και δεν προταθεί κάποια άλλη αποτελεσματική λύση από άλλο συμφορουμίτη, τότε έχε υπόψη σου την αλλαγή του Bios chip είτε μέσω του MyTech (έχω παραγγείλει απ'αυτούς και είναι o.k.) είτε μέσω ebay
ma3stros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δοκίμασε να κάνεις Reset BIOS είτε μέσω του σχετικού jumper της μητρικής (clear cmos) είτε βγάζοντας την μπαταρία της μητρικής για κανένα δίλεπτο (πριν κάνεις τις παραπάνω ενέργειες να έχεις βγάλει την πρίζα του τροφοδοτικού από το ρεύμα). Αν δεν έχεις αποτέλεσμα μ' αυτόν τον τρόπο και δεν προταθεί κάποια άλλη αποτελεσματική λύση από άλλο συμφορουμίτη, τότε έχε υπόψη σου την αλλαγή του Bios chip είτε μέσω του MyTech (έχω παραγγείλει απ'αυτούς και είναι o.k.) είτε μέσω ebay Jannis64 ναι εκανα την διαδικασια αυτη αλλα τπτ...Και οτι αλλη εχω διαβασει μεσα στο νετ. Εσενα το bios chip ηταν κολλημενο πανω στην m/b ή ηταν με βαση?
rfc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Με alt+f2 νομιζω ή με καποιο αλλο συνδυασμο που θα δεις απο το manual, μπορεις να μπουταρεις με καποιο usb και να περαστει το bios, δεστο.......
ma3stros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 το εκανα αυτο rfc αλλα τπτ... Τεσπα θα παραγγειλω ενα bios chip και οτι γινει...
rfc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Κανε ακομη μια δοκιμη, βγαλε τη μπαταρια απο πανω για κανενα μισαωρο και ξαναδοκιμασε. Δεν εχεις να χασεις κατι. Χωρις καλωδιο ρευματος πανω, εννοειται αυτο.
ma3stros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Κανε ακομη μια δοκιμη, βγαλε τη μπαταρια απο πανω για κανενα μισαωρο και ξαναδοκιμασε. Δεν εχεις να χασεις κατι. Χωρις καλωδιο ρευματος πανω, εννοειται αυτο. ναι θα το κανω παλι αν κ το χω κανει καμια 100ρια φορες
ma3stros Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Λοιπον ελυσα το προβλημα μου, αλλαζοντας το bios chip.Το αναφερω αν τυχει σε καποιον αλλον να ξερει τι να κανει. Θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μ πει πως να ρυθμισω το cpu (q9550) μονιμα στα 2.83.... Οταν μπαινω στο CPU-Z μου βγαζει οτι τρεχει στα 2 αλλα με πολλαπλασιαστη απο 6-8,5 δλδ αν παρατηρησα καλα οταν ζοριζεται δουλευει χ8.5. Πως μπορω να το εχω παντα στο χ8.5? Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2013 από ma3stros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα