desun Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Γεια σε όλους, θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχω καιρό. είχα κατεβάσει λάθος bios και δεν άνοιγε το laptot . τελικά έκανα reset του bios βγάζοντας την μπαταρία .τώρα μετά από μερικά λεπτά που ανοίγω το laptop ακούω τον ήχο εκκίνησης του windows . η οθόνη παραμένει μαύρη , από το άνοιγμα του laptop δεν δείχνει τίποτα. Ούτε φαίνεται να παίρνει ρεύμα. Η σύνδεση των καλωδίων είναι σωστή. το κοίταξα 2 φορές. Επίσης προσπάθησα να δώσω εικόνα σε εξωτερική οθόνη και με HDMI σε tv και σε μόνιτορ σταθερού. τίποτα όμως. μερικά forum μιλάνε για crashαρισμα της κάρτας γραφικών μετά από BIOS reset , για τους λογούς ότι είναι ενσωματωμένη. τα στοιχεία του laptop ειναι acer aspire 5552g με SNID 04836743416. Σας παρακαλώ για την βοήθεια σας.
MaxPayne Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 μηπως φταιει η μπαταρια του?ο φορτιστης ειναι 100 % οκ?
desun Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 μπορώ να κάνω τα πάντα στο laptop αλλά χωρίς να έχω την δυνατότητα να βλέπω . στα τυφλά δηλαδή. Ακούω μουσική κάνω τερματισμό κανονικά, Κάτι γίνεται στην οθόνη . Δέν παίρνει καθόλου ρεύμα . δεν έχει την "φωτεινή μαυρίλα " που βλέπουμε συνήθως σε black screen πχ.
honoluluman Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Καλησπερα!Εχω ακριβως το ιδιο λαπτοπ και μου παρουσιασε σχεδον ιδιο προβλημα!Εμενα απλα δεν μπαινει σε ποστ ή windows..απλα ανοιγει,αναμμενο ledακι,λιγα δευτερα λειτουργιας του fan και μαυρη οθονη...διαβαζω γενικα για προβλημα στην καρτα γραφικων!(Τον ανοιξα,του αλλαξα παστα,εκαψα για λιγο το chipset της καρτας γραφ. και σαν να πηρε λιγο τα πανω του,δηλ μου ανοιξε και ειδα εικονα μετα απο 2-3 hard reset) Μηπως υπαρχει καμια ιδεα; Ευχαριστω προκαταβολικα
ma3stros Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Να φανταστω οτι σε εξωτερικη οθονη το τσεκαρες γιατι δν προσεξα καπου να το αναφερεις (εκτος αν ειδα καλα )
honoluluman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 οχι σε εξωτερικη οθονη δεν το δοκιμασα,αλλα δεν εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με του desun,εμενα ειναι τετοια περιπτωση http://community.acer.com/t5/Notebooks-Netbooks/Acer-Aspire-5552G-power-light-but-only-a-black-screen-on-startup/td-p/2465 δεν ειμαι σιγουρος αλλα δεν νομιζω πως λειτουργουν τα γραφικα σε εξωτερικη πηγη (πχ.οθονη),δηλ δεν λειτουργουν νομιζω καθολου,αφου ουτε ηχο ουτε εικονα περνω..
ma3stros Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 οχι σε εξωτερικη οθονη δεν το δοκιμασα,αλλα δεν εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με του desun,εμενα ειναι τετοια περιπτωση http://community.acer.com/t5/Notebooks-Netbooks/Acer-Aspire-5552G-power-light-but-only-a-black-screen-on-startup/td-p/2465 δεν ειμαι σιγουρος αλλα δεν νομιζω πως λειτουργουν τα γραφικα σε εξωτερικη πηγη (πχ.οθονη),δηλ δεν λειτουργουν νομιζω καθολου,αφου ουτε ηχο ουτε εικονα περνω.. να πω την αληθεια στο ts ελεγα εσυ μπορεις να δοκιμασεις αλλη μνημη να βγαλεις οτι περιφεριακα μπορεις hdd dvd κλπ (για να εισαι σιγουρος οτι δν ειναι κ κατι αλλο)
honoluluman Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 νομιζω πως βρηκα την περιπτωση μου ακριβως εδω http://www.insomnia.gr/topic/555925-χάλασε-ξαφνικά-το-λάπτοπ/ οποτε μεταφερομαι εκει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα