Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται. Τον τελευταίο καιρό έχω ένα μόνιμο πρόβλημα στο pc μου. Ενώ λειτουργώ τον υπολογιστή μου, στα καλά καθούμενα μου εμφανίζεται μπλε οθόνη, οπότε με επανεκκίνηση το ξαναεπαναφέρω(2, 3 φορές τη μέρα, μετά κάπως φτιάχνει). Έκανα 2-3 φορμάτ αλλά συνεχίζεται το πρόβλημα... 
Μου έχουν πει ότι μπορεί να φταίει η RAM ή κάρτα γραφικών ή οτιδήποτε άλλο, αλλά μέχρι να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα δε θέλω να κάνω κάτι βιαστικό και να αγοράσω τζάμπα καποιο προιόν! 
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει περί του θέματος, για το τι μπορεί να φταίει;  :huh: 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων... :)

Δημοσ.

Την πρώτη φορά που μου το έβγαλε(στο τελευταίο φορμάτ), είχα αποθηκεύσει αυτό ένα μήνυμα που μου είχε βγάλει μετά απο την επανεκκίνηση. Δεν ξέρω αν βοηθάει...
Γενικά, αυτό που γράφει δεν το θυμάμαι ακριβώς, αλλά πάνω κάτω λέει, ότι υπήρξε σφάλμα ή κάτι τέτοιο, και αν σας το ξανακάνει απευθυνθείτε στον μηχανικό σας... Κάτι τέτοιο χοντρικά. Δε λέει κάτι χρήσιμο που να με βοηθάει. 

Νέο έγγραφο κειμένου.txt

Δημοσ.

Aφου σου πεταει μπλε οθονη μετα απο φορματ δοκιμασε να τσεκαρεις hardware

1.ΗardDiskSentinel για να τεσταρεις την υγεια των σκληρων σου δισκων

2.memtest86 για να τσεκαρεις τις μνημες σου.Κατεβαζεις το ISO και το καις σε ενα CD.Κανεις εκκινηση απο το CD(Οπως στο φορματ)και το αφηνεις να κανει 6-7 passes.Aυτο απαιτει ωρες οποτε το βαζεις το βραδυ και τσεκαρεις αποτελεσματα το πρωι.

Γενικα ακολουθα τον οδηγο του Gi0 εδω στο insomnia.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά με τα χίλια ζόρια τα ετρεξα όλα, αλλά δεν βρήκαν κάποιο σφάλμα... Οπότε αποκλείω σκληρούς, RΑΜ και επεξεργαστή... Μου φαίνεται πως αυτό που φταίει είναι η κάρτα γραφικών, αλλά πως μπορώ να την τεστάρω αυτή; Υπάρχει κάτι που μπορείτε να μου προτείνετε; Επίσης, υπάρχει περίπτωση να είναι η motherboard?

Άκυρο! Τώρα βλέπω όλο τον οδηγό που ελέγχει τα πάντα! Χίλια ευχαριστώ για όσους με βοήθησαν! 

Επεξ/σία από HarryCane10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...