TheLordOne Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Οχι δεν το λενε! Και επισης δεν λενε ποσο θα βγει το μαλλι! Αλλα γενικα το τελωνειο στο φερνει περιπου ιδια τιμη με Ελλαδα! Αυτο ειναι και το νοημα υπαρξης του! Ισως να την γλυτωσεις αν στο στειλει με USPS και δηλωσει αξια δεματος κατω απο 100 $ αφου πρωτα το δηλωσει σαν used electronics.
makfil Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα λοιπον θελω να αγορασω ένα κινητο απο το eBay και ειναι απο Αμερική τι πρεπει να ξερω για να λειτουργεί κανονικά στην ελλαδα? Λέει unlocked και περνει και τα ελληνικά Sent from my iPad using Insomnia Μπορείς να δώσεις link του πωλητή για να σου δώσουμε περισσότερα στοιχεία που ίσως δεν γνωρίζεις;
jb1989 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Επειδή είμαι σε παρόμοια κατάσταση και θέλω να αγοράσω ένα keyboard για το padfone από το ebay μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιες είναι οι πιθανότητες να πληρώσω τελωνείο από αυτόν τον πωλητή; http://www.ebay.com/usr/e-bagel-tw
TheLordOne Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Επειδή είμαι σε παρόμοια κατάσταση και θέλω να αγοράσω ένα keyboard για το padfone από το ebay μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιες είναι οι πιθανότητες να πληρώσω τελωνείο από αυτόν τον πωλητή; http://www.ebay.com/usr/e-bagel-tw Ποιο ειναι το πληκτρολογιο? Συνηθως σε ηλεκτρονικα αξιας πανω απο 150$ πληρωνεις τελωνειο.
jb1989 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ορίστε το link http://www.ebay.co.uk/itm/New-ASUS-A66-PadFone-Docking-Keyboard-Stand-With-English-and-Chinese-symbol-/141090511801?pt=Other_Tablet_eReader_Accessories&hash=item20d9a65bb9
TheLordOne Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Παιζει να την γλυτωσεις! Πες του να στο στειλει σαν used electronics αξιας μικροτερη απο 100$.
jb1989 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Όταν λες "παίζει"; Ποιες οι πιθανότητες να την πατήσω και τι ποσό θα μου ζητηθεί; Έχει σημασία αν θα το παραγγείλω από το ebay.com ή το ebay.co.uk;
djuan1988 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Όταν λες "παίζει"; Ποιες οι πιθανότητες να την πατήσω και τι ποσό θα μου ζητηθεί; Έχει σημασία αν θα το παραγγείλω από το ebay.com ή το ebay.co.uk; Σημασία έχει από που θα σου το στείλει ο πωλητής. Αν είναι έξω από την ΕΕ είναι ταυτόχρονα και υποψήφιο για έλεγχο.
TheLordOne Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Όταν λες "παίζει"; Ποιες οι πιθανότητες να την πατήσω και τι ποσό θα μου ζητηθεί; Έχει σημασία αν θα το παραγγείλω από το ebay.com ή το ebay.co.uk; Ειναι λιγο στην κριση τωνε τελωνειακων και κατα ποσο θα ελεγξουν το δεμα. Αν το παρεις απο χωρα εντος της ΕΕ τοτε σιγουρα δεν εχεις τελωνειο οποτε προτιμησε το!
jb1989 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Ο πωλητής είναι ο ίδιος τόσο στο ebay.com όσο και στο ebay.co.uk (από taiwan) οπότε θα υπάρξει κάποια διαφορά, γιατί μπερδεύτηκα...
TheLordOne Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μηπως ειναι απο Taiwan αλλα μενει Αγγλια?? Μερικες φορες καποιοι μπαινουν και στα 2! Ρωτα τον απο που θα στο στειλει και οτι μενεις Ελλαδα! Στειλε του μυνημα.
Mika Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 αν δεις γραφει: Item location: Taiwan. επομενως το τελωνειο ειναι μια πιθανοτητα. επισης παρατηρησα οτι ο πωλητης δεν εχει πολυ καλο ποσοστο θετικων αξιλογησεων. Προσωπικα αποφευγω να αγοραζω απο πωλητες που εχουν κατω απο 99%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα