Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δεν το λενε! Και επισης δεν λενε ποσο θα βγει το μαλλι! Αλλα γενικα το τελωνειο στο φερνει περιπου ιδια τιμη με Ελλαδα! Αυτο ειναι και το νοημα υπαρξης του!

Ισως να την γλυτωσεις αν στο στειλει με USPS και δηλωσει αξια δεματος κατω απο 100 $ αφου πρωτα το δηλωσει σαν used electronics.

Δημοσ.

Καλησπέρα λοιπον θελω να αγορασω ένα κινητο απο το eBay και ειναι απο Αμερική τι πρεπει να ξερω για να λειτουργεί κανονικά στην ελλαδα?

Λέει unlocked και περνει και τα ελληνικά

Sent from my iPad using Insomnia

Μπορείς να δώσεις link του πωλητή για να σου δώσουμε περισσότερα στοιχεία που ίσως δεν γνωρίζεις;

Δημοσ.

Επειδή είμαι σε παρόμοια κατάσταση και θέλω να αγοράσω ένα keyboard για το padfone από το ebay μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιες είναι οι πιθανότητες να πληρώσω τελωνείο από αυτόν τον πωλητή; http://www.ebay.com/usr/e-bagel-tw

Δημοσ.

Επειδή είμαι σε παρόμοια κατάσταση και θέλω να αγοράσω ένα keyboard για το padfone από το ebay μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιες είναι οι πιθανότητες να πληρώσω τελωνείο από αυτόν τον πωλητή; http://www.ebay.com/usr/e-bagel-tw

Ποιο ειναι το πληκτρολογιο? Συνηθως σε ηλεκτρονικα αξιας πανω απο 150$ πληρωνεις τελωνειο.

Δημοσ.

Παιζει να την γλυτωσεις! Πες του να στο στειλει σαν used electronics αξιας μικροτερη απο 100$.

Δημοσ.

Όταν λες "παίζει"; Ποιες οι πιθανότητες να την πατήσω και τι ποσό θα μου ζητηθεί; Έχει σημασία αν θα το παραγγείλω από το ebay.com ή το ebay.co.uk;

Δημοσ.

Όταν λες "παίζει"; Ποιες οι πιθανότητες να την πατήσω και τι ποσό θα μου ζητηθεί; Έχει σημασία αν θα το παραγγείλω από το ebay.com ή το ebay.co.uk;

Σημασία έχει από που θα σου το στείλει ο πωλητής. Αν είναι έξω από την ΕΕ είναι ταυτόχρονα και υποψήφιο για έλεγχο.

Δημοσ.

Ειναι λιγο στην κριση τωνε τελωνειακων και κατα ποσο θα ελεγξουν το δεμα. Αν το παρεις απο χωρα εντος της ΕΕ τοτε σιγουρα δεν εχεις τελωνειο οποτε προτιμησε το!

Δημοσ.

Ο πωλητής είναι ο ίδιος τόσο στο ebay.com όσο και στο ebay.co.uk (από taiwan) οπότε θα υπάρξει κάποια διαφορά, γιατί μπερδεύτηκα...

Δημοσ.

Μηπως ειναι απο Taiwan αλλα μενει Αγγλια?? :P Μερικες φορες καποιοι μπαινουν και στα 2! Ρωτα τον απο που θα στο στειλει και οτι μενεις Ελλαδα! Στειλε του μυνημα.

Δημοσ.

αν δεις γραφει:

Item location: Taiwan.

επομενως το τελωνειο ειναι μια πιθανοτητα.

επισης παρατηρησα οτι ο πωλητης δεν εχει πολυ καλο ποσοστο θετικων αξιλογησεων.

Προσωπικα αποφευγω να αγοραζω απο πωλητες που εχουν κατω απο 99% 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...