nenikos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα στην κοινότητα κι από μένα Θέλω να ρωτήσω κάτι κι εγώ. Περιμένω σε περίπου 3 εβδομάδες το καινούριο μου iMac. Το μηχάνημα είν αυτό: iMac 27" , 3.5GHz turbo boost 3.9GHz - NVIDIA GeForce 780M 4GB ram - 3TB Fusion Drive - 8GB RAM(θα έχω ήδη παραγγείλει απ την Crucial μνήμες ώστε να αναβαθμιστεί μόλις έρθει σε 32GB) Είμαι κάτοχος PC τουλάχιστον 24 χρόνια και τώρα είπα να μπω στον κόσμο των MAC.Είμαι ενθουσιασμένος με αυτήν την αλλαγή και έχω διάφορες απορίες τις οποίες εν καιρώ θα τις εκφράσω μες το φόρουμ Η απορία που έχω τώρα είναι για τον superdrive.Να τον αγοράσω?Θα μου χρειαστεί?Υπάρχουν προγράμματα που χρειάζονται να εγκατασταθούν μέσω ένος dvd ή cd? Είναι μόνο για παραγωγή μουσικής ταινιών αντε και να κάψεις και κανα cd-dvd? Αν το έχει κάποιος ας μου πει παρακαλώ! Ευχαριστώ πολύ! (Το έγραψα και κάπου αλλού το κείμενο.Θα ζητήσω να διαγραφεί από εκεί)
xtraktor Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα στην κοινότητα κι από μένα Θέλω να ρωτήσω κάτι κι εγώ. Περιμένω σε περίπου 3 εβδομάδες το καινούριο μου iMac. Το μηχάνημα είν αυτό: iMac 27" , 3.5GHz turbo boost 3.9GHz - NVIDIA GeForce 780M 4GB ram - 3TB Fusion Drive - 8GB RAM(θα έχω ήδη παραγγείλει απ την Crucial μνήμες ώστε να αναβαθμιστεί μόλις έρθει σε 32GB) Είμαι κάτοχος PC τουλάχιστον 24 χρόνια και τώρα είπα να μπω στον κόσμο των MAC.Είμαι ενθουσιασμένος με αυτήν την αλλαγή και έχω διάφορες απορίες τις οποίες εν καιρώ θα τις εκφράσω μες το φόρουμ Η απορία που έχω τώρα είναι για τον superdrive.Να τον αγοράσω?Θα μου χρειαστεί?Υπάρχουν προγράμματα που χρειάζονται να εγκατασταθούν μέσω ένος dvd ή cd? Είναι μόνο για παραγωγή μουσικής ταινιών αντε και να κάψεις και κανα cd-dvd? Αν το έχει κάποιος ας μου πει παρακαλώ! Ευχαριστώ πολύ! (Το έγραψα και κάπου αλλού το κείμενο.Θα ζητήσω να διαγραφεί από εκεί) α εχεις πολύ μουσικη σε cd/dvd τοτε μαλλον θα σου χρειαστεί οσο για προγραμματα υπαρχει το Mac App Store που με το Apple ID σου θα μπορείς να τα αγοράζεις απο εκει ψηφιακα εδω και 2 χρονια οι συσκευες μου ειναι χωρις optical drive και δεν εχω ερθει ποτε σε αμμεση αναγκη για ενα super drive αυτο βεβαια ειναι υποκειμενικό μιας και παντα εξαρταται απο τον χρηστη και τις απαιτησεις του
nenikos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Όλη η μουσική που έχω είναι στον άλλον υπολογιστή μου οπότε μάλλον δεν θα τον χρειαστώ. Σ ευχαριστώ πολύ, αν έχει κάποιος κάποια άλλη άποψη ή χρήση του αντικειμένου ας μου πει.
wiimaniac Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 εγώ τον έχω 3 χρόνια (που έχει και drive) και ανάθεμα αν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. μην το πάρεις ακόμα όταν το χρειαστείς πάρε. καλύτερα βάλε επέκταση εγγύησης ή της apple ή αλλο (π.χ. public), γιατι η οθόνη, αν και πανέμορφη, βγάζει θέματα... 2
wiimaniac Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 ΕΛΕΟΣ!!!! Ποτέ μα ποτέ μη λες ποτέ!!! Σήμερα, αφού έγραψα το παραπάνω μήνυμα, χρησιμοποίησα το drive για να μετατρέψω από DVD τα επεισόδια μιας σπάνιας σειράς (Who pays the Ferryman?), που δεν μπορουσα να βρω on line, και αν τα βάλω στο itunes...
atheatos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μπορεί να δεί το dvd windows υπολογιστών που είναι στο δίκτυο με κατάλληλη παραμετροποιήση http://support.apple.com/kb/HT5287 Φαντάζομαι κάπου θα υπάρχει και κάποιος υπολογιστής κοντά με dvd , γιατί να πληρώσεις εξτρά?
georgeadams Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μπορείς να αγοράσεις ένα φθηνό USB dvd drive. Δε θα είναι τόσο όμορφο όσο το superdrive αλλά δε χρειάζεται να το έχεις συνεχώς συνδεδεμένο και να το βλέπεις. Άσε το σε ένα συρτάρι για όταν/αν το χρειαστείς... 1
basilis5 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 εμενα μου χρειαζεται μονο για να καιω cd για το αυτοκινητο που δεν εχει αλλη εισοδο περαν του cd player, αλλα αν κατι αλλο χρειαστει εχω σε παλιοτερα πισι . εσυ που θα μπορουσες να το χρησιμοποιησεις; ποιες ειναι οι αναγκες σου, χρησιμοποιεις καπου cd στην καθημερινοτητα σου;
Mercyful_Fate Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Εγώ επειδή έχω ακόμα το κόλλημα της αγοράς CD μουσικής, το χρήσιμοποιώ για να μετατρέψω το cd σε mp3 για να το έχω στο iTunes. Πέρα απ' αυτό, άντε να γράψω και κανένα windows/ubuntu image σε cd οταν χρειάζεται να πειραματιστώ μια στις τόσο...
nenikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 εμενα μου χρειαζεται μονο για να καιω cd για το αυτοκινητο που δεν εχει αλλη εισοδο περαν του cd player, αλλα αν κατι αλλο χρειαστει εχω σε παλιοτερα πισι . εσυ που θα μπορουσες να το χρησιμοποιησεις; ποιες ειναι οι αναγκες σου, χρησιμοποιεις καπου cd στην καθημερινοτητα σου; Πολύ σπάνια χρησιμοποιώ CD πλέον στην καθημερινότητά μου. Πιο πολύ με ενδιαφέρει αν χρειάζομαι CD για να κάνω εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα στον iMac. Απ ότι διάβασα στα πολύ χρήσιμα ποστ των φίλων εδώ μέσα δεν θα μου χρειαστεί μιας και θα έχω και το PC δίπλα. Ευχαριστώ πολύ!
marios_geo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέχρι πρόσφατα θεωρούσα ότι είναι χρήσιμο. Και μάλιστα πλήρωνα την διαφορά για να έχω blu-ray. Στην πράξη όμως, τα τελευταία 4 χρόνια, χρησιμοποίησα στο laptop 1 φορά (από περιέργεια να παίξω ένα blu-ray) και στο desktop 1-2 φορές που χρειάστηκε να γράψω κάποια Iso των windows. Συνοπτικά, το βρίσκω πλέον τελείως άχρηστο. Πάρε μόνο αν γράφεις σε δισκάκια τίποτα.
haHa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Για το iso των windows, καλο ειναι να προτιματε να τα γραφετε σε usb flash. Ειναι πολυ πιο γρηγορη η εγκατασταση. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα