Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι αυτό που λέω και εγώ στο πρώτο μου μήνημα,μόνο με πολύ χειρότερα λόγια... 

όντος έχεις δίκιο. τα λες με πού χειρότερα λόγια, με πολύ μπλα μπλα, άχρηστα links και ανούσιες αναφορές. θα μπορούσες όλα αυτά τα ποστ να τα αναφέρεις πολύ συνοπτικά αλλά και με περισσότερο νόημα σε ένα μόνο ποστ!

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

-όντος έχεις δίκιο.
        Το ξέρω...
-τα λες με πού χειρότερα λόγια

μια χαρά δομημένος λόγος

-με πολύ μπλα μπλα,

τι δεν χρειάζεται από αυτά;;; Δυο σειρούλες για το κάθε τι είναι!

-άχρηστα links

ένα μοναδικό link που στηρίζει αυτά που λέω

-ανούσιες αναφορές.

ποιες;που της είδες;;
-θα μπορούσες όλα αυτά τα ποστ να τα αναφέρεις πολύ συνοπτικά αλλά και με περισσότερο νόημα σε ένα μόνο ποστ!

όπως το παρακάτω π.χ. ;;; 

(για ξανά δες τα δικά σου μηνήματα πως είναι)

Να έχεις υπόψιν μόνο ότι ο κάθε πυρήνας του fx-6300 είναι ποιο αδύναμος ακόμα και από έναν celleron g1620 των ~37€ 
http://www.cpu-world.com/Compare/213/AMD_FX-Series_FX-6300_vs_Intel_Celeron_Dual-Core_G1620.html
Ναι μεν έχει 6 από αυτούς,αλλά εκμεταλλεύεσαι την δύναμή του ΜΌΝΟ ΌΤΑΝ συνεργάζονται πόλοι από αυτούς μαζί, δηλαδή σε δυο περιπτώσεις: 

όταν τα προγράμματα είναι φτιαγμένα για κάτι τέτοιο π.χ. όταν τρέχουν με OpenCL,κάτι που είναι ανούσιο μιας και η κάρτα γραφικών σου μπορεί να αναλάβει σε αυτές της περιπτώσει και θα είναι πολύ ποιο γρήγορη από όποιον επεξεργαστή.

και όταν κάνεις multitasking, τρέχεις δηλαδή πολλά προγράμματα μαζί,αλλά πάντα το κάθε ένα θα τρέχει με 13% μικρότερη ταχύτητα ΑΠΌ ΤΟΝ g1620....

Για παιχνίδια θα είσαι μια χαρά επειδή θα κάνει η κάρτα γραφικών την δουλειά της αλλά μέσα στα windows θα καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...