Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα παλιό μηχάνημα με τα εξής στοιχεία:
Pentium D 3.2

RAM 4GB ddr2

μητρική: asus P5LD2 VM DH

κάρτα γραφικών: RADEON X1600

Λειτουργικό: windows 7 ultimate 32bits

Κάνω απλή χρήση ιντερνετ, download κτλ. Θέλω να το συνδέσω με τηλεόραση για ταινίες hd αλλά μου κάνει κομπιάσματα, και εκτός αυτού η κάρτα μου δεν έχει HDMI.

Αν αλλάξω κάρτα γραφικών και βάλω μια 1gb ας πούμε θα δω κάποια σημαντική διαφορά;;

Τι άλλο μπορώ να αλλάξω με λίγα χρήματα;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.

Με τον SSD ειδικα θα δεις τρελη διαφορα.. Σαν να πηρες καινουργιο pc. Συμφωνω με τον tasos555

Δημοσ.

Κάποια άλλη κάρτα γραφικών προτείνετε; Είμαι Αθήνα και προτιμώ να πάω σε κάποιο μαγαζί να την πάρω απο το να πληρώσω μεταφορικά και αντικαταβολή. SSD ποιόν να πάρω; Δηλαδή χρειάζομαι γυρω στα 120 ευρώ και θα δω διαφορά;

Δημοσ.

Για την κάρτα; Μέχρι 50 ευρώ....αρκεί βέβαια να δω διαφορά και να μην τα δώσω τζάμπα :-) Για τα υπόλοιπα το σκέφτομαι....

Δημοσ.

50 ευρω για καρτα γραφικων δεν νομιζω οτι εχει νοημα να αλλαξεις! Γυρω στα 70-80 θες! Και αλλα τοσα περιπου για εναν SSD.

Δημοσ.

Φοβάμαι να πάρω μια τόσο "ακριβή" κάρτα για έναν υπολογιστή που στην ουσία ειναι παλιός και δε χρησιμοποιείται για βαριές δουλειές. Δηλαδή μια κάρτα 1gb με έξοδο HDMI δε θα με βοηθήσει να βλέπω ταινίες χωρίς να κολλάνε όπως τώρα;

Δημοσ.

Εννοειται θα σε βοηθησει! Αμα βρεις μεχρι 50 ευρω! Μονο απο skroutz ομως  γιατι αν θες απο καταστημα οπως ειπες δεν σε βλεπω!

Δημοσ.

Θα ελεγα καλυτερα η 1η που ειναι και πιο φθηνη και υποστηριζει και 3D στο HDMI. Γενικα οι ATI ειναι πιο φθηνες.

Οσο για SSD θα σου προτεινα κατι τετοιο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.345373 εκτος αν περιμενεις λιγο να βγει καμια προσφορα στο CRAZY SUNDAYS βγαζει συχνα SSD.

• Like 1
Δημοσ.

άκου θες μια άλλη κάρτα και ένα ssd πριν βάλεις τον ssd θα κανείς φορματ και θα βάλεις  windows 7 ultimate 64 bit 

αν δεν πάει καλά και δεν θες να βάλεις  ssd περνά linux 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...