Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο μονος τροπος για να εισαι σιγουρος,ειναι να κανεις το δισκο του λαπτοπ εξωτερικο και να βγαλεις τα αρχεια σε αλλο pc ή με το live cd που αναφερθηκε πιο πανω!

Σε περιπτώσεις που εχει προβλημα το λιτουργικο,δε ξερεις τι μπορει να συμβεί την ωρα της εγκαταστασης και αν θα γινει σωστα η φυλαξη των αρχειων στο windows.old!

Δημοσ.

Δεν είναι καθόλου δύσκολος τρόπος και είναι ο πιο γρήγορος και σίγουρος.

Κατεβάζεις ένα livecd π.χ. ubuntu. το καις σε dvd και μπουτάρεις με αυτό.

Μετά έχεις internet και πλήρη υποστήριξη usb.

Δημοσ.

Παλιότερα έκανα αναβάθμιση από Windows Vista σε 7 & δημιουργείται κι εκεί ο φάκελος windows.old .
Μάλιστα ο φάκελος windows.old δημιουργείται ακόμη κι αν κάνεις αναβάθμιση στο υπάρχον λειτουργικό σύστημα,
πχ από 7 Home Premium σε 7 Ultimate ή από Vista Home Basic σε Vista Home Premium ή Ultimate.

Τώρα αν δημιουργείται ο συγκεκριμένος φάκελος και σε clean install... δεν είμαι βέβαιος.
Λογικά εκεί που σου ζητάει να επιλέξεις σε ποιον δίσκο να γίνει η εγκατάσταση, αν δε πας πιο πριν μέσω "επιλογές" στο "διαγραφή σκληρού δίσκου", θα δημιουργηθεί ο φάκελος. Αλλά ας το επιβεβαιώσει κάποιος, δεν είμαι σίγουρος!

Δημοσ.

οταν θα επιλεξεις το δισκο που θες να κανεις την εγκατασταση, εαν πατησεις format, θα σου πει οτι θα τα σβυσει ολα απο μεσα.

εαν δεν πατυσεις format και πατυσεις εγκατασταση (χωρις format δηλαδη) τοτε σου το λεει οτι θα δημιουργησει ενα windows.old

Δημοσ.

@geioannou 

Για να αποσαφηνιστεί το θέμα:

Ο windows.old υπάρχει από τα vista και μετά, δημιουργείται με την εγκατάσταση όπως είπες αν δεν κάνεις format στον δίσκο, και περιλαμβάνει τα εξής στοιχεία/φακέλους:

• windows
  • program files
  • documents & settings

Από εκεί & πέρα, με τα παραπάνω υπ'όψιν σου, εσύ ξέρεις καλύτερα πως σε συμφέρει να κάνεις τη δουλειά σου.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει και ο φακελος user(χρηστης),οπου μπορεις να βρεις εκει ολα τα αρχεια!

Απλα και εγω ειμαι της αποψης να τα μεταφερει πριν να κανει το install των νεων windows!

Δημοσ.

Υπαρχει και ο φακελος user(χρηστης),οπου μπορεις να βρεις εκει ολα τα αρχεια!

Απλα και εγω ειμαι της αποψης να τα μεταφερει πριν να κανει το install των νεων windows!

Ο φάκελος users είναι ο πρώην documents & settings.

Εννοείται περιλαμβάνεται.

Οι περισσότεροι εδώ είμαστε αυτής της άποψης εκτός από τον ίδιο, ας πράξει όπως νομίζει καλύτερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...