geioannou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 σε νεα εγκατασταση WINDOWS εαν δεν γινει format ο φακελος old.windows που δημιουργει περιεχει ολο το περιεχομενο του δισκου η εχει μονο τα αρχεια της παλαιας εγκαταστασης ??
geioannou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 δηλαδη ανακτηση δεδομενων δεν μπορει να γινει με αυτον τον τροπο ?
makfil Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μπορείς να βρεις φακ'ελους των windows που πιθανά λείπουν από τη νέα εγκατάσταση.
geioannou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 βασικα "εσκασε" το λειτουργικο και πρεπει να το περασω ξανα. για να μην βγαζω τον δισκο ομως και να τον βαλω αλλου για να παρω τα αρχεια, ελεγα να κανω νεα εγκατασταση, να παρω απο το old.windows τα αρχεια και μετα ξανα εγκατασταση με σβυσιμο ολα. δεν γινεται αυτο ε !
makfil Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Όχι δεν γίνεται. Το old χρησιμεύει μόνο για να βρεις αρχεία που πιθανά δεν τα έχεις με τη νέα εγκατάσταση.
geioannou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 εννοεις παντα αρχεια της εγκαταστασης ??
SolicitedCrib4 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 https://help.ubuntu.com/community/LiveCD Με πρόλαβες
geioannou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 το εχω ξανακανει. απλος ελεγα μπας και το γλίτωνα.... ευχαριστω παιδια.
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δες μέσα στον φάκελο users (χρήστες) μήπως υπάρχει το προφίλ από την παλιά εγκατάσταση. Στο windows.old δεν υπάρχουν αρχεία χρήστη, μόνο αρχεία των windows.
ektor7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δες μέσα στον φάκελο users (χρήστες) μήπως υπάρχει το προφίλ από την παλιά εγκατάσταση. Στο windows.old δεν υπάρχουν αρχεία χρήστη, μόνο αρχεία των windows. Μεσα στο φακελο windows.old βρησκεται και ο φακελος user,απο τα προηγουμενα windows,με ολα τα αρχεια του χρηστη φυλαγμενα!Τουλαχιστον εγω παντα απο το windows.old μεταφερνα τα αρχεια μου(μουσικη,βιντεος,φωτογραφιες κ.τ.λ.) μετα απο upgrade(vista σε 7)* ή clean install! *Η επιλογη upgrade απο 7 σε 8,δε δημιουργει windows.old φακελλο,γιατι γινεται κανονικο upgrade και ολες οι εφαρμογες και αρχεια ειναι στη θεση που ηταν και στα 7 και οι εφαρμογες πλήρως λειτουργησιμες(δε χρειάζεται να τις ξαναεγκαταστησεις)! http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-8/restore-files-upgrade-windows-old
geioannou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μεσα στο φακελο windows.old βρησκεται και ο φακελος user,απο τα προηγουμενα windows,με ολα τα αρχεια του χρηστη φυλαγμενα! Τουλαχιστον εγω παντα απο το windows.old μεταφερνα τα αρχεια μου(μουσικη,βιντεος,φωτογραφιες κ.τ.λ.) μετα απο upgrade(vista σε 7)* ή clean install! *Η επιλογη upgrade απο 7 σε 8,δε δημιουργει windows.old φακελλο,γιατι γινεται κανονικο upgrade και ολες οι εφαρμογες και αρχεια ειναι στη θεση που ηταν και στα 7 και οι εφαρμογες πλήρως λειτουργησιμες(δε χρειάζεται να τις ξαναεγκαταστησεις)! http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-8/restore-files-upgrade-windows-old με την τελευταια απαντηση μπερδευτικα ολοκληρωτικα. εχω δει πολλες φορες το φακελο windows.old αλλα ποτε δεν εδωσα σημασια για το περιεχωμενο του. το παραπανο ειναι μονο για windows 8 η ειναι για καθε εκδοση windows ? το προβλημα ειναι οτι δεν μπορει να γινει λαθος δδιοτη δεν μας περνει να χασουμε τα αρχεια.
ektor7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 με την τελευταια απαντηση μπερδευτικα ολοκληρωτικα. εχω δει πολλες φορες το φακελο windows.old αλλα ποτε δεν εδωσα σημασια για το περιεχωμενο του. το παραπανο ειναι μονο για windows 8 η ειναι για καθε εκδοση windows ? το προβλημα ειναι οτι δεν μπορει να γινει λαθος δδιοτη δεν μας περνει να χασουμε τα αρχεια. Για τα 8 και τα 7.Τα vista δεν ειμαι σιγουρος αν δημιουργουν windows.old φακελο!Αλλα παντα τα προσωπικα σου αρχεια καλου κακου,να τα εχεις και σε εξ. δισκο μη γινει καμια στραβη με την εγκατάσταση!
geioannou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Για τα 8 και τα 7.Τα vista δεν ειμαι σιγουρος αν δημιουργουν windows.old φακελο! Αλλα παντα τα προσωπικα σου αρχεια καλου κακου,να τα εχεις και σε εξ. δισκο μη γινει καμια στραβη με την εγκατάσταση! το ξερω αυτο. το φορητο δεν ειναι δικο μου και το θεμα ειναι οτι εχει χτυπησει το λειτουργικο, πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να βρεθει ενας σιγουρος τροπος για να σωθουν τα αρχεια απο εκει μεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα