Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε νεα εγκατασταση WINDOWS εαν δεν γινει format ο φακελος old.windows που δημιουργει περιεχει ολο το περιεχομενο του δισκου η εχει μονο τα αρχεια της παλαιας εγκαταστασης ??

Δημοσ.

βασικα "εσκασε" το λειτουργικο και πρεπει να το περασω ξανα. για να μην βγαζω τον δισκο ομως και να τον βαλω αλλου για να παρω τα αρχεια, ελεγα να κανω νεα εγκατασταση, να παρω απο το old.windows τα αρχεια και μετα ξανα εγκατασταση με σβυσιμο ολα. δεν γινεται αυτο ε !

Δημοσ.

Δες μέσα στον φάκελο users (χρήστες) μήπως υπάρχει το προφίλ από την παλιά εγκατάσταση.

Στο windows.old δεν υπάρχουν αρχεία χρήστη, μόνο αρχεία των windows.

Δημοσ.

Δες μέσα στον φάκελο users (χρήστες) μήπως υπάρχει το προφίλ από την παλιά εγκατάσταση.

Στο windows.old δεν υπάρχουν αρχεία χρήστη, μόνο αρχεία των windows.

Μεσα στο φακελο windows.old βρησκεται και ο φακελος user,απο τα προηγουμενα windows,με ολα τα αρχεια του χρηστη φυλαγμενα!

Τουλαχιστον εγω παντα απο το windows.old μεταφερνα τα αρχεια μου(μουσικη,βιντεος,φωτογραφιες κ.τ.λ.) μετα απο upgrade(vista σε 7)* ή clean install!

*Η επιλογη upgrade απο 7 σε 8,δε δημιουργει windows.old φακελλο,γιατι γινεται κανονικο upgrade και ολες οι εφαρμογες και αρχεια ειναι στη θεση που ηταν και στα 7 και οι εφαρμογες πλήρως λειτουργησιμες(δε χρειάζεται να τις ξαναεγκαταστησεις)!

http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-8/restore-files-upgrade-windows-old

Δημοσ.

Μεσα στο φακελο windows.old βρησκεται και ο φακελος user,απο τα προηγουμενα windows,με ολα τα αρχεια του χρηστη φυλαγμενα!

Τουλαχιστον εγω παντα απο το windows.old μεταφερνα τα αρχεια μου(μουσικη,βιντεος,φωτογραφιες κ.τ.λ.) μετα απο upgrade(vista σε 7)* ή clean install!

*Η επιλογη upgrade απο 7 σε 8,δε δημιουργει windows.old φακελλο,γιατι γινεται κανονικο upgrade και ολες οι εφαρμογες και αρχεια ειναι στη θεση που ηταν και στα 7 και οι εφαρμογες πλήρως λειτουργησιμες(δε χρειάζεται να τις ξαναεγκαταστησεις)!

http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-8/restore-files-upgrade-windows-old

με την τελευταια απαντηση μπερδευτικα ολοκληρωτικα. εχω δει πολλες φορες το φακελο windows.old αλλα ποτε δεν εδωσα σημασια για το περιεχωμενο του. το παραπανο ειναι μονο για windows 8 η ειναι για καθε εκδοση windows ?

το προβλημα ειναι οτι δεν μπορει να γινει λαθος δδιοτη δεν μας περνει να χασουμε τα αρχεια.

Δημοσ.

με την τελευταια απαντηση μπερδευτικα ολοκληρωτικα. εχω δει πολλες φορες το φακελο windows.old αλλα ποτε δεν εδωσα σημασια για το περιεχωμενο του. το παραπανο ειναι μονο για windows 8 η ειναι για καθε εκδοση windows ?

το προβλημα ειναι οτι δεν μπορει να γινει λαθος δδιοτη δεν μας περνει να χασουμε τα αρχεια.

Για τα 8 και τα 7.Τα vista δεν ειμαι σιγουρος αν δημιουργουν windows.old φακελο!

Αλλα παντα τα προσωπικα σου αρχεια καλου κακου,να τα εχεις και σε εξ. δισκο μη γινει καμια στραβη με την εγκατάσταση!

Δημοσ.

Για τα 8 και τα 7.Τα vista δεν ειμαι σιγουρος αν δημιουργουν windows.old φακελο!

Αλλα παντα τα προσωπικα σου αρχεια καλου κακου,να τα εχεις και σε εξ. δισκο μη γινει καμια στραβη με την εγκατάσταση!

το ξερω αυτο. το φορητο δεν ειναι δικο μου και το θεμα ειναι οτι εχει χτυπησει το λειτουργικο, πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να βρεθει ενας σιγουρος τροπος για να σωθουν τα αρχεια απο εκει μεσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...