cos1968 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα σε ολη την κοινοτητα ..... Μολις εκανα φορματ με εβγαλε προβλημα για καρτα γραφικων εχω ενα pc desktop το οποιο φοραει την μητρικη GA-8I915PL-G και επεξεργαστη 3.2 intel και ram 1gb . αγορασα eshop μια asus στο 1gb την βαζω επανω και αμεσως μολις παω για format ζεματαει... Το προβλημα δεν ειναι μονο εκει ειναι οτι και τα windows κανουν τρελα στην εναρξη ξεκιναν για format και μετα μου βγαζουν μπλε οθονη που λεει οτι καποιο hardware εχει προβλημα και σταματαν τα format για να μην γινει ζημια Εαν παει το μυαλο σας καπου γιατι εμενα παει στο επεξεργαστη η μητρικη θα ακουγα ευχαριστως τις γνωμες σας.....
SPANK Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Εμενα παντως ετσι οπως το περιγράφεις και με καινούργια κάρτα ειδικά για μητρική μου κανει
cos1968 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 παντως αν κανω reset bios με την παλια καρτα γραφικων ξεκιναει να κανει format αλλα σταματαει και βγαζει μπλε οθονη PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
SPANK Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Κανε και ενα έλεγχο στις μνήμες με το memtest
cos1968 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 πως αφου δεν εχω επιφανεια εργασειας και με βγαζει μυνημα με το που ανοιγει scan devices,please wait..... none raid primary master: HL-DT-STDVD-RAM GH22NP20 PRESS TAB KEY INTO USER WINDOW
SPANK Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δεν το κάνεις απο το desktop κατεβάζεις απο εδω το iso http://www.memtest.org/download/5.01/memtest86+-5.01.iso.zip το καις σε ενα cd και κανεις boot με αυτο
cos1968 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 ME USB ΓΙΝΕΤΑΙ??? τωρα συνδεσα και ενα σκληρο που ειχε windows xp απο αλλο υπολογιστη με το που ανοιγει μπαινει σε ασφαλη λειτουργεια και πατωντας safe mode απαριθμιζει τους drivers kαι κολαει στου drivers της καρτας γραφικων μηπως η καρτα φταιει????
SPANK Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Γίνεται και με usb ναι , δες στο site εχει ειδικό αρχείο για να το κανεις και με το usb. Αφου δεν λες οτι αγόρασες καινούργια κάρτα και κανει το ιδιο πρόβλημα και με αυτη ? για αυτο λεω μηπως ειναι και μνήμες εκτος απο την μητρική , επιμένω παντως κανε ενα memtest στις ram για 1 2 ώρες περίπου εκτος και αν εχεις αλλες ram να δοκιμάσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα