Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολη την κοινοτητα .....

Μολις εκανα φορματ με εβγαλε προβλημα για καρτα γραφικων εχω ενα pc desktop το οποιο φοραει την μητρικη GA-8I915PL-G

και επεξεργαστη 3.2 intel και ram 1gb .

αγορασα eshop μια asus στο 1gb την βαζω επανω και αμεσως μολις παω για format ζεματαει...

Το προβλημα δεν ειναι μονο εκει ειναι οτι και τα windows κανουν τρελα στην εναρξη ξεκιναν για format και μετα μου βγαζουν μπλε οθονη που λεει οτι καποιο hardware εχει προβλημα και σταματαν τα format για να μην γινει ζημια

Εαν παει το  μυαλο σας καπου γιατι εμενα παει στο επεξεργαστη η μητρικη θα ακουγα ευχαριστως τις γνωμες σας.....post-276496-0-29945300-1381745320_thumb.jpg

Δημοσ.

Εμενα παντως ετσι οπως το περιγράφεις και με καινούργια κάρτα ειδικά για μητρική μου κανει

Δημοσ.

παντως αν κανω reset bios με την παλια καρτα γραφικων ξεκιναει να κανει format αλλα σταματαει  και βγαζει μπλε οθονη

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

Δημοσ.

πως αφου δεν εχω επιφανεια εργασειας

και με βγαζει μυνημα με το που ανοιγει  scan devices,please wait.....           none raid   primary master:  HL-DT-STDVD-RAM GH22NP20

PRESS TAB KEY INTO USER WINDOW

Δημοσ.

ME USB ΓΙΝΕΤΑΙ???

τωρα συνδεσα και ενα σκληρο που ειχε windows xp απο αλλο υπολογιστη με το που ανοιγει μπαινει σε ασφαλη λειτουργεια και πατωντας safe mode απαριθμιζει τους drivers kαι κολαει στου drivers της καρτας γραφικων μηπως η καρτα φταιει????

Δημοσ.

Γίνεται και με usb ναι , δες στο site εχει ειδικό αρχείο για να το κανεις και με το usb.

Αφου δεν λες οτι αγόρασες καινούργια κάρτα και κανει το ιδιο πρόβλημα και με αυτη ? για αυτο λεω μηπως ειναι και μνήμες εκτος απο την μητρική , επιμένω παντως κανε ενα memtest στις ram για 1 2 ώρες περίπου εκτος και αν εχεις αλλες ram να δοκιμάσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...