Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεία σας,

έχω ενα πρόβλημα με έναν δίσκο Seagate 2TB όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτό.

post-52045-0-93104300-1381741298_thumb.p

Το θέμα είναι ότι σε Surface Test και Extendet Test τον βγάζουν ΟΚ,

με Seatools νέο δεν φαίνεται καν ο δίσκος, με παλαιότερη έκδοση τον βλέπει αλλά δεν περνάει στο Smart Check, το Long Generic το περνάει.

Το πρόβλημα παντός είναι υπαρκτό γιατί δεν μπορώ να γράψω τίποτα στον δίσκο (ευτυχώς μπορώ ακόμα να διαβάσω).

Από εγγύηση μου βγάζει ότι για την Seagate είναι μέχρι 04/2014 (το Πλαίσιο λέει μόνο 2χρόνια) οπότε τον στέλνω για RMA, αλλά με προβληματίζει μην τον δούνε σαν ΟΚ.

Όσο για αντικατάσταση σκέφτομαι για έναν WD 4TB Red (το σύστημα στο όποιο θα μπει, είναι 24/7 ανοιχτώ για μοίρασμα Ταινιών και Torrent με Windows XP). 

Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει ή πρέπει να πάω σε Windows 7?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια βοήθεια. 

post-52045-0-93104300-1381741298_thumb.png

Δημοσ.

Ο δίσκος ουσιαστικα εχει τελειώσει οποτε πρέπει να αγοράσεις αλλον και ο Red για αυτο που το θέλεις ειναι μια χαρά , αλλα πες λιγο και τι μητρική εχεις. Όσο για το rma θα τον ελέγξουν με το επίσημο πρόγραμμα για τους δίσκους και αμα τον βρούν στην ίδια κατάσταση θα γίνει φυσιολογικά αντικατάσταση , απλα δεν ξέρω επειδη ειχε αναφερθεί και σε ενα αλλο θέμα αν το 9% health ειναι ικανό για να στον αλλάξουν , καποιον ειχε πει για κατω απο 2 % , οπως και να εχει παντως στείλτον αφου εινει σε εγγύηση (ασε το πλαίσιο τι λεει αφου σου βγάζει η seagate οτι ειναι σε εγγύηση δεν σε απασχολεί)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μητρική είναι η ASUS M2N32-SLI DELUXE.

Δεν κατάφερα παντός μέχρι τώρα να βρω αν το board μπορεί να δεχτεί τόσο μεγάλο δίσκο.

Επεξ/σία από higraf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...