jvgrjohn Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά καλημέρα σας, Μήπως κάποιος από εσάς έχει να μου δώσει ένα κωδικό για ανανέωση που να μην τον χρειάζεται για το norton internet security??? Σαν αντάλλαγμα δίνω κωδικούς για battlefield 3 + dead space 3
makfil Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μήπως το αγόρασες πέρυσι τέτοια εποχή με την προσφορά που είχε στα $5; Και εγώ ψάχνομαι τώρα τι θα κάνω, δεδομένου ότι η κανονική συνδρομή είναι ακριβή.
jvgrjohn Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Πέρισυ το αγόρασα με ένα φίλο μου και πήρε αυτός τις 2 άδειες και εγώ του πλήρωσα τη 1. Φέτος αυτός δεν θέλει να το αγοράσει. Δεν έχω πρόβλημα να βρούμε άλλο ένα άτομο να πάρουμε ένα πακέτο με 3 άδειες και να μοιράσουμε το ποσό δια 3.
flik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μπορώ να σας στείλω 2 άδειες για NIS αλλά 6μηνες. Δεν ξέρω αν θα προλάβω σήμερα το βράδυ γιατί σήμερα και αύριο έχω δουλειές, αλλιώς μεθαύριο. Αν ασχολείστε με virtual machines να γράψω τον τρόπο. Τώρα όμως δεν προλαβαίνω.
makfil Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μπορώ να σας στείλω 2 άδειες για NIS αλλά 6μηνες. Δεν ξέρω αν θα προλάβω σήμερα το βράδυ γιατί σήμερα και αύριο έχω δουλειές, αλλιώς μεθαύριο. Αν ασχολείστε με virtual machines να γράψω τον τρόπο. Τώρα όμως δεν προλαβαίνω. Ευχαριστώ πολύ, από την πλευρά μου. Δεν κατάλαβα αυτό με τη virtual machine.
jvgrjohn Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Φίλε μου flik σε ευχαριστώ πολύ για την κίνηση σου, αλλά προσωπικά θα προτιμούσα την ετήσια συνδρομή να μην ψάχνομαι πάλι αργότερα. Αν υπάρχουν παιδιά που θέλουν και αυτοί άδειες NIS ας πάρουμε ένα πακέτο να το μοιράστούμε. Θα μας βγει 10 € περίπου. Αξίζει. http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3789 Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2013 από jvgrjohn
flik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Τώρα ετοίμασα 2 κλειδιά, μάλιστα βρήκα τρόπο να "κόβω δρόμο" και να τα ετοιμάζω ακόμα πιο γρήγορα.Σας τα στέλνω, είναι για 180 μέρες απο σήμερα. Θα γράψω αργότερα και τον απλό τρόπο που γίνεται να παίρνεις κωδικούς για NAV και NIS 6μηνους, χωρίς πολύ κόπο, και μάλιστα νόμιμα. Και λειτουργεί εδώ και 3 χρόνια ή και παραπάνω, δε θυμάμαι. Το κάνω για φίλους αρκετές φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα