fpakos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Έχει βγει κάποιο καινούριο πρόγραμμα το οποίο να ενσωματώνει υποτίτλους(εμφανίσιμους) σε avi αρχεία, χωρίς να κάνει encode(να διαρκεί δηλαδή η διαδικασία ελάχιστα λεπτά <3min), και να είναι playable σε Ps3 ή σε Sony Bravia??? χρησιμοποιώ το AviaddXsub, κάνει πολύ γρήγορα τη δουλειά του, αυτό που παράγει παίζει πάντα στα 2 παραπάνω που ανέφερα ΑΛΛΑ οι υπότιτλοι(οποιαδήποτε ρύθμιση κι αν έκανα) φαίνονται πολύ άσχημοι(πιξελιασμένοι) όταν προβάλω τη ταινία..... έκανα μια δοκιμή το WinAvi video converter, χωρίς να πειράξω κάποια ρύθμιση ώστε να γίνει γρήγορα η ενσωμάτωση, το αποτέλεσμα των υποτίτλων ήταν αυτό ακριβώς που ήθελα ΟΜΩΣ το avi που δημιουργήθηκε δεν έπαιζε(unsupported file...) ενώ το αρχικό avi έπαιζε κανονικά.
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Το winavi κάνει επανακωδικοποίηση αν δεν κάνω λάθος και δεν νομίζω να κάνει δουλειά κάτω από 3 λεπτά. Το ότι δεν έπαιζε το avi μάλλον θα οφείλετε σε ρυθμίσεις που δεν υποστηρίζονται από το ps3. Βάλε xvid ή divx και ήχο cbr mp3 (constant bitrate).
fpakos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Όταν πειράξω τις ρυθμίσεις στο WinAvi(πχ. αντί για avi encoder επιλέξω xvid encoder) μόνο τότε μου αργεί όπως λες... ειδάλλως αν το αφήσω ως είναι και κάνω ρυθμίσεις μόνο για υποτίτλους τότε μία σειρά 45λεπτών μου κάνει το πολύ 3λεπτά.... αλλά δυστυχώς δεν παίζει σε sony μηχάνημα.... Γι αυτό ρώτησα αν υπάρχει κάποιο καινούριο και γρήγορο πρόγραμμα ???
micos000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μάλλον στο έκανε όπως και το aviaddxsubs αλλά φαίνεται απέδωσε καλύτερα το antialiasing των γραμμάτων. Το γιατί δεν έπαιζε δεν μπορώ να το ξέρω χωρίς να ποστάρεις ένα media info report (από Προβολή->Κείμενο) ενός αρχείου που παίζει στο sony και αυτού που δεν παίζει.
fpakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 αυτά είναι τα στοιχεία του αρχικού βίντεο με ξεχωριστούς υπότιτλους(pict1)... τα στοιχεία του βίντεο επεξεργασμένο με WinAvi(pict2)...το οποίο δε παίζει στο ps3 τα στοιχεία με το Aviaddxsub(pict3).... τώρα που το παρατηρώ, νομίζω πως με το WinAvi τους υπότιτλους τους "καίει" πάνω στο βίντεο......
micos000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω ότι είναι εμφανές το πρόβλημα. Ο codec που χρησιμοποίησε το winavi ήταν fmp4 και όχι divx/xvid. Βασικά δεν τον ξέρω αυτόν τον codec, πρώτη φορά τον βλέπω.
Voziniotis-3 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Ενώ έκανα ότι λέει το άρθρο αυτό για μια ταινία .avi, όταν τρέχω το νέο αρχείο που δημιουργήθηκε .divx, οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονται. Τσεκάρω για επιλογή ενεργοποίησης αλλά δεν υπάρχει κάτι. Το έτρεξα με BS Player και Windows Media Player και τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια. Μήπως άμα το τρέξω μέσα από το PS3 να δουλέψουν? Τι κάνω λάθος?
micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 @voziniotis. Φίλε δεν θα σου εμφανίσουν τους xsubs υπότιτλους αυτά τα προγράμματα. Αν δεν κάνω λάθος μόνο το divx player ή ίσως και το vlc να τους εμφανίζουν. Το ps3 μπορεί να τους εμφανίσει, δοκίμασε το.
Voziniotis-3 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Όντως, στο PS3 τους εμφάνισε και όλα καλά. Αλλά το θέμα μου τώρα είναι άλλο. Η ανάλυση των υποτίτλων είναι άθλια και σε μια ταινία που έβαλα μου τους εμφάνιζε στο μέσο της οθόνης και όχι στο κάτω μέρος όπως έγινε με τις άλλες που δοκίμασα. Ξέρουμε καμία λύση για αυτό?
micos000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Για την ανάλυση δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι. Για τη θέση είναι το vertical position. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα