sarantatessera Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Χρησιμοποιώ το Thunderbird για τα mails μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Θέλω να ρωτήσω το εξής: υπάρχει κάποια ρύθμιση που να μπορείς να αλλάξεις το "περιβάλλον" όταν γράφεις ή όταν δέχεσαι κάποιο mail; Εγώ π.χ. θα ήθελα να διαβάζω τα mails μου σε περιβάλλον Word, σαν να είναι σε σελίδα Α4. Όπως ακριβώς και όταν στέλνω κάτι, θέλω να το γράφω και να το επεξεργάζομαι σε τέτοιο περιβάλλον, άσχετα με το πως θα το παραλάβει ο άλλος. Υπάρχει μια τέτοια ρύθμιση στο Thunderbird ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για τα mails, πέρα από το Thunderbird δηλαδή, που να κάνει αυτή τη δουλειά;
cyberking Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 νομιζω οτι οπως το λες αυτό μαλλον δε γίνεται γιατί ο editor του thunderbird είναι περιορισμένος σε δυνατότητες συγκριτικα με το word
sarantatessera Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ναι, καταλαβαίνω. Άλλο e-mail client υπάρχει που να κάνει αυτή τη δουλειά;
cyberking Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 αν δεν το κάνει το outlook δυσκολο κάποιο άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα