Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους οτι λεει ο τιτλος,επεσε ο σκληρος ,3,5΄΄ χωρις θηκη απο τα χερια μου .

το υψος δεν ηταν μεγαλο περιπου μισο μετρο.

Διαβασα και αλλα posts με παρομοιο θεμα αλλα οι πιο πολλοι σκληροι εκαναν τον χαρακτηριστικο ηχο της βελονας  ,κλικ κλικ κλικ κλικ,μετα απο πεσιμο.Σε μενα τροφοδοτειται κανονικα ,τον ακουω που γυριζει ,δεν κανει περιεργους θορυβους ,μοιαζει να δουλευει κανονικα,Απλα δεν τον αναγνωριζουν τα windows αλλα ουτε και καποια προγραμματα ανακτησης.

Υπαρχει ελπιδα?

ευχαριστω

Δημοσ.

στην πλακετα χτυπησε δηλαδη στην κατω πλευρα

στην διαχειρηση δεν τον βλεπει ,τωρα για το bios δεν τον εχω συνδεσει ακομα εσωτερικα του pc 

Δημοσ.

Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία του χτυπήματος; 

Άμα μπορείς να βγάλεις την πλακέτα και να την κοιτάξεις και απο τις 2 πλευρές καλό θα ήταν... Βέβαια θα θέλει περίεργο κατσαβίδι :/ Torx άμα έχεις....

Δημοσ.

Σύνδεσε τον τότε σαν εσωτερικό και δες αμα τον βλέπει στο bios.

Πάντως το οτι δεν φαίνεται δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να έχει ξεκολλήσει κάτι απο την μέσα μεριά της πλακέτας :P Αυτό θα ήταν και το καλύτερο στην περίπτωση που δεν τον βλέπει πουθενά γιατί αλλιώς βράσε ρύζι..... και πέτα μέσα και τον δίσκο....

Δημοσ.

ηθελα να ρωτησω σε περιπτωση που κατι εκτος της πλακετας εχει παραδωσει πνευμα, μπορω ανοιγοντας εναν αλλο  ιδιο σκληρο να το αντικαταστησω ?πχ βελονα ή τις πλακες εγγραφης?

γινεται αυτο ή ειναι sci-fi?

Δημοσ.

Οτι γίνεται γίνεται, το αν μπορείς να το κάνεις εσύ δεν το ξέρω... Γενικά οι δίσκοι απο την στιγμή που θα τους ανοίξεις έχουν ένα θέμα με την καθαριότητα :P Δεν θέλουν πολλά πολλά μέσα :P Μετά να βγάλεις κεφαλές και τα σχετικά χωρίς να κάνεις ζημιά στις πλατίνες.... Γενικά είναι πολύ δύσκολο σαν επιχείρημα θα έλεγα, θέλει πάρα πολύ προσοχή... Υπάρχουν εξειδικευμένες εταιρίες που το κάνουν αυτό που λες αλλά το πόσο σου παίρνουν είναι άλλου παπά ευαγγέλιο....

Το να βγάλεις τις πλατίνες απο την άλλη που λες δεν ξέρω, χωρίς να τις βλάψεις θα το έλεγα σχεδόν αδύνατον........ Αλλά γιατί να τις βγάλεις....

Πάντως αφού γυρίζει και δεν ακούς παράξενους θορύβους απο μέσα λογικά δεν θα έχει χτυπήσει εκεί, σε πλακέτα πιο πολύ μου πάει το μυαλό :/ 

Οι κοννέκτορες καλά είναι; Τώρα που το λες δες εκεί που συνδέεται το sata μπας και έχει ξεκολλήσει τίποτα...  Γενικά άμα δεν τον δει μέσα βγάζεις πλακέτα πάντως να δούμε....

Δημοσ.

λοιπον τιποτα σε συνδεση εσωτερικα εξακολουθει να μην τον βλεπει ουτε bios ουτε device manager.

το περιεργο που παρατηρησα ειναι ενω ξεκιναει ο σκληρος και τον ακουω να παιρνει στροφες μετα απο ενα λεπτο σταματαει σαν να πεφτει σε idle κατασταση και μενει εκει

Δημοσ.

λοιπον τιποτα σε συνδεση εσωτερικα εξακολουθει να μην τον βλεπει ουτε bios ουτε device manager.

το περιεργο που παρατηρησα ειναι ενω ξεκιναει ο σκληρος και τον ακουω να παιρνει στροφες μετα απο ενα λεπτο σταματαει σαν να πεφτει σε idle κατασταση και μενει εκει

ακριβως το ιδιο επαθα σημερα... εμενα ομως δεν εχει sata μονο με usb3 συνδεεται.. ειναι wd essential my passport.. 

Δημοσ.

Καλημέρα.

Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις σε άλλη θήκη αλλά αμα δεν τον βλέπει και στο bios δουλειά δεν θα κάνεις....

Άρα... Βγάλε την πλακέτα και ανέβασε φωτογραφίες (Κανένα 5ρι mpixel καλά είναι) απο την κάθε μεριά του δίσκου, να συγκρίνουμε άμα λείπει κάτι. Πες και το μοντέλο του δίσκου κιόλας.

Ούτε εσένα mitsakos δεν τον βλέπει στο bios στην εκκίνηση; Κάνει τίποτα περίεργους θορύβους;

Δημοσ.

μοντελο WD7500AADS

τον δοκιμασα με docking station αλλα κ με μια θηκη απο αλλο σκληρο εξωτερικο που εχω.

τωρα φωτο δεν εχω ξανα ανεβασει οποτε διαφωτιστε με λιγο pls

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...