kiss11 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 έκανα μια μεγάλη βλακεία με την φωτογραφική μου μηχανή. Μου έπεσε από τα χέρια και μάλιστα από τις σκάλες…… έχω την canon 350 eos και αν και παλιά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Έχω και τον φακό tampon 20-200 αν θυμάμαι….Όμως η πτώση ήταν διαδοχική ένεκα σκάλες και …..έπαθε ο φακός αυτό που το επισυνάπτω σε φωτογραφίες….. φυσικά και ένα απλό φίλτρο που είχα έξω από το φακό….βγήκε και έσπασε…… και βγήκε αυτό το συρματάκι που δεν ξέρω από πού;;; Η μηχανή δεν έπαθε τίποτα….. τράβηξα κάποιες φωτογραφίες….. έβγαζε, Φώτο μετρούσε, εστίαζε, έβγαζε φλας …..Ο φακός τι λέτε να έγινε;;;;;; άνοιξε;;;;; φτιάχνετε;;; ή πάω για νέο φακό;;;;;; Πάντως δεν είδα κάτι στις φωτογραφίες που τράβηξα μετά την πτώση... Έχω σκάσει!!!! σε πολύ δύσκολη περίοδο οικονομικών μου έτυχε και αυτό και…..έδεσε όλο το κακό!!!! Άμα ξέρετε κανέναν στην Αθήνα και γενικά σε όλη την ευρύτερη περιοχή Αθηνών θα με διευκολύνετε (αν τελικά φτιάχνετε…..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Το συρματάκι είναι είτε απο το φίλτρο (που συγκρατούσε το κρύσταλλο), είτε αντίστοιχα από τον κυρίως φακό (που συγκρατεί το εξωτερικό κρύσταλλο στη θέση του). Πάντως αφού έσπασε το πλαστικό δε νομίζω πως μπορείς να κάνεις και πολλά εκτός από το να το σταθεροποιήσεις όσο καλύτερα μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiss11 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ για την απάντηση σου…. Το συρματακι από ότι το είδα με σχολαστική έρευνα, πρέπει να έχει φύγει από το φιλτρακι που είχα και….έσπασε. οι φωτογραφίες που τράβηξα μετά την πτώση…δείχνουν ότι είναι καλές χωρίς τίποτα το αρνητικό…. Όταν το πιέζω εκεί που έχει σπάσει ο φακός….ακουμπά (κάνει επαφή με την άλλη πλευρά του σπασμένου σημείου) και όταν το αφήνω φυσικά επανέρχεται και φαίνεται αυτή η ρωγμή κάπου στο 1-1,5 χιλιοστά. Να προσπαθήσω να το κολλήσω με κόλλα logo και γενικά με τέτοια κόλλα στιγμής;;;;;;; Τι λέτε;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOULATRANS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 logo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Βάλε και ένα tie wrap να τον κρατάει σφιχτό μέχρι να δέσει η κόλλα Προσοχή μην πέσει καμία στάλα στο κρύσταλλο αν και περιττό, το ξέρεις ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα