lazlo1992 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 ωραίο μπορώ να πω και όταν μηλας θα έιναι άνετο άλλα στην μόνη τσέπη που θα μπορεί να μπει είναι η κολότσεπη.. σε όλες της άλλες θα έχει θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenofonlive Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ο λόγος που θα προχωρήσουν όλες οι εταιρείες σιγά σιγά στις κυρτές οθόνες, είναι ότι έτσι μειώνετε το φάρδος ή το μήκος της συσκευής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sapadak Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Προφανως και αυτή η καμπύλη αναφέρεται σε ευρωπαϊκους κώλους. Γιατι οι ασιάτες ειναι ακωλοι, οι αμερικάνοι ειναι τεράστιοι και οι λατινοαμερικάνικοι ειναι ξεκωλοι 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrostr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Αν δεν βγουν εύκαμπτες - αναδιπλούμενες οθόνες... νομίζω πως όλα αυτά τα κινητά με τις κυρτές οθόνες είναι μάπα και θα πάνε άπατα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio_b27 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costis ni Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Αυτό ακριβώς σκ'εφτηκα κι εγώ Nokia Banana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lousifer2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 τώρα πράγματι μπορούμε να μιλήσουμε για παντόφλα ξεχασμένη στον ήλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Α καλααα!! Τωρα παρατήρησα οτι στο app κοβει και τα μισα απο τα posts των απο πανω!!!! Οτι ειναι κατω απο enter!! <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Δε θα σταματήσω να λέω ότι το πρωτο τεχνολογικό forum στην Ελλάδα δεν έχει app... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχει θέμα για προβλήματα σχετικά με το app, καλύτερα να τα αναφέρετε εκεί . http://www.insomnia.gr/topic/435820-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-bugs-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-insomnia-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-iphoneipad-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-android/page-11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Σάν το C string θα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Windows8 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξερω σε τι είναι καλυτερο από ένα απλο σμαρτφοουν χωρις κυρτη οθονη, αλλα ειναι υπερβολικα ασχημο για να το χρησιμοποιησω. Δεν παιζει ρολο θα μου πεις η εξωτερικη εμφανιση, αλλα ρε μενζ δεν παει πουθενα, θα ντρεπομουν να το βγαλω από την τσεπη ;p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Κράζετε, κράζετε, κράζετε... Λες και έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ smartphone κυρτό... Εγώ μόλις το είδα εμφανισιακά εντυπωσιάστηκα. Τώρα εάν θα βολέυει σαν χρήση θα το δείξει το μέλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VitamineQ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Με τη πρώτη ματιά μου θύμισε αυτό https://www.tenashop.gr/Global/6_Region_East/Greece/Images/Lady/Mini_plus_wings_.jpg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Με τη πρώτη ματιά μου θύμισε αυτό https://www.tenashop.gr/Global/6_Region_East/Greece/Images/Lady/Mini_plus_wings_.jpg Το κινητό όμως έχει και δόνηση, μην το ξεχνάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ring ring ring ring ring, banana phone! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα