poihths Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 παιδια έχω το παραπανω κινητο κ αντιμετωπίζω το εξης προβλημα οταν μπαινω στο μετρο - χανεται το σήμα αλλα οταν βγαινω απ αυτο ενω μου δειχνει σήμα καμπανα είμαι εκτος δικτύου , αυτο συνέβη τη τελευταια βδομαδα παρα πολλες φορες τοχει αντιμετωπισει κανεις σας?? ειναι software ή hardware πρόβλημα ??
kataramenos32 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 παιδια έχω το παραπανω κινητο κ αντιμετωπίζω το εξης προβλημα οταν μπαινω στο μετρο - χανεται το σήμα αλλα οταν βγαινω απ αυτο ενω μου δειχνει σήμα καμπανα είμαι εκτος δικτύου , αυτο συνέβη τη τελευταια βδομαδα παρα πολλες φορες τοχει αντιμετωπισει κανεις σας?? ειναι software ή hardware πρόβλημα ?? Cosmote εχεις;
poihths Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 ναι... φιλος πουχει vodafone δεν έχει αυτο το πρόβλημα...
nikomania-- Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Επειδή η κοσμοτέ λέει ότι έχει σήμα καμπάνα δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας Και εγώ όταν είμαι με το αμάξι και περνάω από κάποιο τούνελ τα ίδια μου κάνει αλλά μεσα σε λίγα δευτερόλεπτα φτιάχνει!
poihths Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 το θεμα δεν ειναι αυτο ... το προβλημα ειναι οτι δεν επανερχεται ονλινε ενω μου δειχνει οτι εχω σηγμα καμπανα , στους αλλους με δειχνει εκτος δικτύου... δεν επανέρχεται δηλαδη το κινητο θελει ρεσταρτ
stamatinho Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Με στοκ ρομ απο μαμα εισαι φανταζομαι. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα