Akanthos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα... Χθες εγκατεστησα τα ububtu. Και τωρα τι κανω; Πως εγκαθιστω τους σωστους drivers απ' το kernel; Στις online κοινοτητες που κοιταζω κατι τετοιο λενε οι ειδημονες. Μακρια απο site κατασκευαστων και εγκατασταση απ' το πυρηνα. Πως γινετε αυτο ομως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Το συστημα ανιχνευει το hardware που εχεις και φορτωνει αυτοματα το σωστο driver για το καθε κομματι hardware που εχεις. Και μιας και το 90% αυτων τον drivers ερχονται προεγκατεστημενοι στον πυρηνα, δεν χρειαζεται να κανεις κατι παραπανω. Υπαρχει κατι που δεν σου δουλευει σωστα ή καθολου, πχ κανα ασυρματο ή καμια καρτα γραφικων που ζεσταινεται? Και δες τι εχω πει εδω http://www.insomnia.gr/topic/437309-hardware-και-drivers-στο-linux/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Καρφωσε το στο δικτυο με καλώδιο και κανε ενα update, στο τέλος δεν θα εχεις καμία εκκρεμότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akanthos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστω πολύ. Εβγαλα απ' το πλαι το dashboaed και τα εικονιδια. Πως επανερχετε αυτο; Το συστημα ανιχνευει το hardware που εχεις και φορτωνει αυτοματα το σωστο driver για το καθε κομματι hardware που εχεις. Και μιας και το 90% αυτων τον drivers ερχονται προεγκατεστημενοι στον πυρηνα, δεν χρειαζεται να κανεις κατι παραπανω. Υπαρχει κατι που δεν σου δουλευει σωστα ή καθολου, πχ κανα ασυρματο ή καμια καρτα γραφικων που ζεσταινεται? Και δες τι εχω πει εδω http://www.insomnia.gr/topic/437309-hardware-και-drivers-στο-linux/ Εκει κοιταξα πρωτα, εψαξα πριν ποσταρω. Δεν με καλυψε ομως, ειμαι πρωταρης πολύ. Ακομη δεν εχω φτασει στις εντολες. Ουτε που ειναι η κονσολα δεν ξερω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Για δοκίμασε το κουμπί με το σήμα των Win. Στο linux αναφέρεται σαν Super. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 τι κάρτα γραφικών έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akanthos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 note book ειναι με καρτα intel graphic accelator 9600 Μου κανει διαφορα περιεργα και ισως οφειλετε στην καρτα. Μου κολαει συνεχεια και βγαζω την μπαταρια. Καμια λυση; Για δοκίμασε το κουμπί με το σήμα των Win. Στο linux αναφέρεται σαν Super. Επιασε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ποσταρε καλυτερα πως φαινεται στο lspci γιατι μυριζομαι pulsbo (καρτα της intel που εχει driver μονο για 32αρια windows 7)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akanthos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ειναι αυτο που μυριζεσαι, μου τα εκανε και στα win αυτα. Εβαλα τα 64bit ubuntu... Οποτε πρεπει να τα βγαλω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akanthos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Έβαλα την 32bit εκδοση και βλεπω παει καλυτερα... Μου δινει και κατι οδηγους αλλα δεν ξερω ποιοι ειναι οι αξιοπιστοι για εγκατασταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μπορεί αν είναι και θέμα hardware πάντως αλλά για δοκίμασε και κάποια ποιο ελαφριά διανομή όπως το xubuntu η και το mint Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Αν οντως ειναι poulsbo, τοτε δεν σε σωζει οποιαδηποτε διανομη λινουξ, ασχετως de, αρχιτεκτονικης, πακετων κλπ. Driver δεν βγαινει, δεν προκειται να βγει συντομα και η opensource εναλλακτικη, o gma500_gfx, εχει ενα σωρο κουσουρια. https://wiki.archlinux.org/index.php/Poulsbo Αναδιατυπωνοντας λοιπον τον τιτλο του θεματος, το προβλημα σου δεν εινια "σωστοι drivers" αλλα "σωστο λειτουργικο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragonborn Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Γιατί να κάνουμε υποθέσεις και προβλέψεις, όταν μπορεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα αποτελέσματα μιας εντολής ; Akanthos , άνοιξε ένα τερματικό και δώσε τα αποτελέσματα της παρακάτω εντολής lspci -nnk | grep -iA3 vga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akanthos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Την εδωσα την εντολη και επιστρεφει VGA compatible controler [0300] Νομιζω ειναι οκ.. Και πιο κατω δινει καποια στοιχεια για την intel κ.λ.π. Τελικα εχω βαλει τα 32bit ubuntu. Με το update εχω κολλησει. Μου δινει ενα σωρο εδω αλλα δεν ξερω ποια ειναι αυτα που κανουν για μενα. Μην παρω ολη την σαβουρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Το οτι λεει "compatible" δεν σημαινει κατι, compatible λεει σε ολες, το μετα απο αυτο ειναι που σε καιει. Πχ 01:00.0 VGA compatible controller: NVIDIA Corporation G96 [GeForce 9500 GT] (rev a1)Τα updates τα κανεις ολα, μηδενος εξαιρουμενου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα