Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,
Το νέο desktop που έφτιαξα μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Μετά από 4-5 λεπτά χρήσης παύει να δίνει σήμα στην οθόνη και ρεύμα σε πληκτρολόγιο, ποντίκι και περιφερειακα γενικοτερα. Ανεμιστήρες κουτιού cpu cooler λειτουργούν. κολλαει και δεν κλείνει με long press του power button παρά μόνο με κλείσιμο του τροφοδοτικού. η μητρικη και ο επεξεργαστής αγοραστηκαν απο αγγελία εντος εγγύησης και τα δύο. Η μητρική μάλιστα είναι απο rma τέλη Σεπτεμβρίου. μπορεί κανείς να καταλάβει απο που προκύπτει το πρόβλημα βάσει της περιγραφής?

Edit : επικοινώνησα με το σέρβις του καταστήματος που αγοράστηκε η μητρικη και ο επεξεργαστής και μου είπαν πως είναι είτε μητρική είτε τροφοδοτικο. Πιστεύετε οτι υπάρχει περίπτωση να ναι το τροφοδοτικό όταν την στιγμή της δυσλειτουργιας το τροφοδοτικό δεν εχει σβήσει?

Επεξ/σία από Σαϊνόμπι
Δημοσ.

Αρχικά δοκιμάζεις με αλλο τροφοδοτικό αν και αυτο που ειπες οτι η μητρική ειναι απο rma .... μπορει να ειναι και μητρική

Δημοσ.

Εχω βάλει as we speak πάνω ενα αλλο τροφοδοτικό και μέχρι στιγμής λειτουργούν ολα κανονικά. Τώρα τρεχω ξανα memtest να αποκλεισω εντελώς την ram. Αν ειναι και δω πως δεν παρουσιάζει προβλήμα πάω πίσω το ττροφοδοτικό...

Δημοσ.

παντως αηδία που καινουργιο τροφοδοτικο απο respectable εταιρια μου κανε τετοιο χουνερι! 

αλλα υποθετω συμβαινουν αυτα.. με το Thermaltake οχι μονο δεν εχει το παραμικρο προβλημα,

αλλα παιζει και το Prime95 κανονικα χωρις προβληματα.

Άγνωσται αι βουλαί των PSU

καλα ποσα pc εχεις ? :P

εγω εχω δυο desktop και ενα laptop 
αλλα φτιαχνω/αναβαθμιζω ολα τα pc φιλων 
oποτε σε περιοδο φορτου γινεται ενας ψιλοχαμος!

Δημοσ.

Λοιπον το τροφοδοτικο δωθηκε πισω στο e-shop για αντικατασταση/πιστωση. Ειπαν πως θα ελεγχθει..λογικο βεβαια..αλλα εχω απορια. Αν την φορα που το δοκιμασουν αυτοι, δεν παρουσιασει το προβλημα, τι γινεται? Αυτοι πως το ελεγχουν? Εχουν ειδικο μηχανημα ελεγχου για τις PSU να φανταστω που αν υπαρχει ελλατωμα φαινεται 100%? 

Δημοσ.

ναι εχουν ειδικο μηχανημα και παπαρες, το βαζουν πανω σε pc και το δοκιμαζουν με στρες τεστ, αυτο ολο.

Δημοσ.

ναι εχουν ειδικο μηχανημα και παπαρες, το βαζουν πανω σε pc και το δοκιμαζουν με στρες τεστ, αυτο ολο.

με stress test ειμαι κομπλε, ουτε το prime95 στα default settings για 5 δευτερολεπτα δεν αντεξε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...