Thanos1972 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 παρακαλω σοβαρες απαντησεις μονο. υπαρχει αυτη την στιγμη sabertooth με εξαπυρηνο στα 4.100.αυτος της υπογραφης. αξιζει η αλλαγη με 8350 η καλυτερα να κινηθω σε intel πλευρα με αντιστοιχη μητρικη? ψυχτρα θα μπει η ιδια. με ενδιαφερει το overclocking οπου θα γινει φυσικα. κοστος πανω κατω 200 euros + την πωληση της μητρικης.ο cpu θα κρατηθει.αυτα σε περιπτωση που παω σε Intel. χρηση παιχνιδια και benches. εκανε κανεις την αλλαγη απο Χ6 κλοκαρισμενο σε 8350 κλοκαρισμενο να μου πει εαν παρατηρησε διαφορες? αξιζει η μεταβαση σε Intel?
MauMaus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 θα σου πω με δυο κουβεντες πως .. α. οχι δεν αξιζει η αλλαγη ! οι διαφορες που θα δεις απο Χ6 κλοκαρισμενο σε 8350 κλοκαρισμενο ειναι απο καθολου μεχρι τιποτα ! β. προχωρα σε intel ναι αξιζει ! αν δε σου πουνε λεπτομερειες θα επανελθω .. το σοβαρο με το ασοβαρο εδω απεχει παρα μα παρα πολυ λιγο ..
Thanos1972 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 θελω να επανελθεις με λεπτομερεις για ποιον λογο αξιζει να παω σε Intel.ΟΚ? p.s maumau για εσενα το λεω,δεν με νοιαζει ποια μητρικη θα εχει καλυτερο ηχο ξερεις εσυ.....
MauMaus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 ξερω , ξερω μιλαμε αυριο επρεπε να ειχα βγει ηδη εδω και κανα μισαωρο καληνυχτα ..
AiWaaa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μείνε εκεί που είσαι.. Πάρε μια καλή gpu και θα είσαι κομπλέ. Υπάρχει κάποιος λόγος που σκέφτεσαι να αλλάξεις ?
Zaknafein Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Με 200€ + όσα πιάσει η sabertooth δεν παίρνεις καλό intel + αντίστοιχη mobo οπότε μείνε όπως είσαι.
mordredgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Aν βρεις στα μεταχειρ εναν 3570Κ + μια αξιολογη Ζ77 και κανεις deliding ισως φτασεις ενα 4.7-4.8 stable , αλλα δεν ξερω τι διαφορες θα δεις απο το υπαρχων cpu σου.
cabdik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 για παιχνιδια, η μονη λυση στο προβλημα σου ειναι μια δυνατη καρτα γραφικων....!!! δεν χρειαζεσαι τιποτα παραπανω...!!! για Benches ομως, αν θες να πας σε αλλο επιπεδο, και οχι παραπλησιο, θα πρεπει να παιξεις σε INTEL i7-39**/49**, που εχει καποιο κοστος...!!! εκει ειναι δικη σου η αποφαση..!! αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη..!! 1
Thanos1972 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 για μεταχειρισμενο 1155 δεν κοιταω παιδια.εαν παω σε αλλαγη θα παω σε 1150. αν και ετσι οπως τα λετε και εσεις,δεν αξιζει η αλλαγη. καρτα γραφικων ετσι και αλλιως ειμαι σε αναμονη φυσικα για να γινει η αλλαγη. δηλαδη ενας 4670K με μια αξιολογη μητρικη δεν θα εκανε καλη δουλεια ε?
TheELF Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δεν μας λες μια ποιον ακριβός επεξεργαστή έχεις;; Όπως τον γράφεις στην υπογραφή δεν βγαίνει κανένας...
Thanos1972 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 ελα ρε συ elf,προσπαθησε λιγο ακομα.....θα τον βρεις.το εχω αναφερει πολλες φορες. 1
benign Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 δηλαδη ενας 4670K με μια αξιολογη μητρικη δεν θα εκανε καλη δουλεια ε? Θα ηταν αρκετα καλυτερος απο αυτα που εχεις σε επιδοσεις, αλλα οχι τοσο ωστε να αξιζει την χρηματικη διαφορα αυστηρα μιλωντας. Ομως επειδη εισαι τεχνομανης και μπεντσακιας ( ) και σου αρεσει να πειραματιζεσαι με high end υλικο,σε συμφερει απο την αποψη οτι θα πας σε πλατφορμα που μεταπωλητικα,στην μεταχειρισμενη αγορα θα βρεις πολυ πιο ευκολα αγοραστη μετα απο εναμισι χρονο η δυο οταν θα θελεις να δοκιμασεις την τοτε μελλοντικη τεχνολογια.Εξαλλου τωρα ο phenom ειναι παλια τεχνολογια.
Thanos1972 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 την μεταπωλητικη αξια δεν την υπολογιζω γιατι ενας κλοκαρισμενος 4670Κ πχ θα ειναι ανετος ακομη και μετα απο 2 χρονια.λογικα.... τωρα για το οτι ο Phenom ειναι παλια τεχνολογια,δεν μου λεει κατι αυτο.αφου αντεχει ακομα. κυριως σκεφτομουν την αλλαγη σε Piledriver αλλα απο την στιγμη που δεν αξιζει.... καλα δεν εχει κανει κανεις αυτη την αλλαγη με κλοκαρισμενους και τους 2 για να εχουμε μια αποψη?
TheELF Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 ελα ρε συ elf,προσπαθησε λιγο ακομα.....θα τον βρεις.το εχω αναφερει πολλες φορες. Ούτε η ίδια η amd δεν τον ξέρει τον Amd Phenom ΙΙ x6 1600 πρέπει να μαντεύουμε κιόλα ποιος είναι για να δούμε πως συγκρίνετε με άλλους;;; Anyway ακόμα και με τον δυνατότερο phenom II x6 να τον συγκρίνεις,ο 4670k είανι ποιο δυνατός σε όλα. http://www.cpu-world.com/Compare/458/AMD_Phenom_II_X6_1100T_vs_Intel_Core_i5_i5-4670K.html
benign Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Εχω εγω φιλους που εχουν κανει αυτη την αλλαγη. Εχουν αξιοσημειωτη υπερ τους διαφορα σε αποδοση και ανταποκρισημοτητα τα intel συστηματα και καλυτερες επιδοσεις με λιγοτερη καταναλωση ρευματος.Καλυτερη αξιοποιηση της ram των μητρικων, πιο ανεση σε βαρια games κ.τ.λ. Δεν ειναι τοσο μπεντσαδες οι φιλοι μου αλλα αυτα ειναι τα πορισματα σε real life χρηση γενικα. Το συμπερασμα αυτων που πηγαν σε fx8350 ηταν οτι δεν αξιζαν τα λεφτα για την μεταβαση απο ισχυρο phenom σαν αυτον που εχεις εσυ.Και αυτοι παρομοιο συστημα ειχαν και το μετανοιωσαν.Αυτα σε γενικες γραμμες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα