Προς το περιεχόμενο

Raindrop

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τι λένε και οι δημιουργοί του είναι ένα survival horror game βασισμένο σε unity.

Raindrop is a surreal, environment driven, survival game that includes fully explorable levels with intuitive, complex puzzles.

Το official site του παιχνιδιού είναι εδώ

http://www.raindropgame.com/

ενώ μπήκε και στο kickstarter για χρηματοδότηση για όσους θέλουν να το στηρίξουν 

http://www.kickstarter.com/projects/1847847657/raindrop-0

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Πολύ ωραία visuals, αλλά για survival game που θα έχει και puzzles χρειάζεται να δείξουν και gameplay. Θυμάμαι τα screenshots από τότε που το ανέπτυσσαν στην  Source engine, και ήταν από τότε αρκετά εντυπωσιακά. 

Λένε ότι θα το αναπτύξουν ως τριλογία (3 κεφάλαια).Το kickstarter γίνεται για το πρώτο από αυτά. Τα πρώτα tiers (μέχρι και $50) έχουν reward μόνο το πρώτο chapter, αν και δεν είναι άμεσα εμφανές αυτό.

Στα pledges έχουν εκτιμώμενη ημερομηνία κυκλοφορίας τον Ιούλιο του 2015 (και πάλι νομίζω για το πρώτο κεφάλαιο μιλάνε).

Ενημέρωσα το αρχικό post ώστε να δείχνει embedded το teaser video. Από ό,τι καταλαβαίνω ο parser στο insomnia θα δείξει embedded ένα video μόνο αν χρησιμοποιήσετε το "share this video" url που δίνει το youtube, ή εναλλακτικά αν χρησιμοποιήσετε τα "yt" tags με το id του video.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Θυμάμαι στο STALKER που έδειχναν σε preview screenshots ότι θα οδηγούσες Lada (Niva?) ή κάτι παρόμοιο.

Αυτό εδώ πάντως, λες και  θα πέσει σε λακούβα και θα γίνει κομμάτια φαίνεται. Πιο σκουριασμένο...δεν πάει. :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχει άλλες 7 ώρες... Δε φαντάζομαι να δούμε κανένα θεαματικό ντεμαράζ.

Ζητάει 20 μήνες για να δείξει αποτέλεσμα. Από κάτι αφέλειες τύπου "σε 2 μήνες το κυκλοφορούμε" (και περιμένεις 1+ χρόνο από τότε, τύπου Star Command) καλύτερο είναι να έχεις μια ρεαλιστική προσέγγιση. Από την άλλη, πρέπει να το πιστεύεις πάρα πολύ ένα παιχνίδι ή να είναι σε κατηγορία που σε "καίει" (όπως στη δική μου περίπτωση με το Banner Saga) για να μπεις τόσο νωρίς.

Επίσης, μου φαίνεται πως το Kickstarter βγάζει μια κόπωση. Μπορεί να κάνω λάθος και να "προβάλλω" στο σύστημα αυτό που αισθάνομαι εγώ, αλλά δεν μπορώ να δεσμεύω άλλα χρήματα με τέτοιον ορίζοντα -επηρρεάζει και το Early Access του Steam, όπου επίσης έχω μπει σε 2-3 (και μερικά άλλα που τα είχα από kick και μεταπήδησαν εκεί).

Φαίνεται πάντως πως, ούτως ή άλλως, θα προχωρήσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...