drapanakis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δεν το εχω ξανακανει και δεν ειμαι ειδικος, πιστευετε οτι μπορω να το κανω ? Ειναι δυσκολο ?
drapanakis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Γιατι ρε φιλε χρειαζομαι αλλαγη παστας καθε χρονο ? Εχω ενα Pentium 4 και δε μπορω να βρω θερμοκρασιες αλλα τη λιωνει την παστα καθε χρονο ?
Thanos1972 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 δεν την λιωνει.αλλα ξερενεται η παστα.εξαρταται βεβαια την ποιοτιτα της. προς ενημερωση σου,βγαλε λιγο την ψυχτρα απο τον Pentium 4 που εχεις και δες πως ειναι απο κατω η παστα. 1
drapanakis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Η παστα δεν ειναι αναμεσα στον επεξεργαστη και τη βαση του ? Τι εννοεις να δω αμα βγαλω την ψυχτρα ?
BloodDonor89 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Η πάστα μπαίνει ανάμεσα στον επεξεργαστή και την ψυκτρα. Για να μην αφήνει κενό ώστε να εφάπτεται καλά η ψυκτρά και να δροσίζει τον επεξεργαστή. Αν και εγώ σε Pentium 4 δεν είχα βάλει πάστα για 5-6 χρόνια. Αλλά είναι καλό να βάζουμε. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Σαϊνόμπι Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Η παστα δεν ειναι αναμεσα στον επεξεργαστη και τη βαση του ? Τι εννοεις να δω αμα βγαλω την ψυχτρα ? τι νοημα θα ειχε να ηταν εκει η παστα? οπως σου λεει και ο Blood ειναι αναμεσα στην ψυκτρα και τον επεξεργαστη για να τον κραταει δροσερο.
Zergoulini Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Η παστα μπαινει αναμεσα στα μεταλλα, (αναμεσα απο την βαση της ψυκτρας με την επιφανει του επεξεργαστη). Μπαινει μονο και μονο για να εχει καλη αγωγιμοτητα, να περναει δλδ ευκολα η θερμοκρασια απο τον επεξεργαστη στην Ψυκτρα. Η παστα δεν ειναι σιγουρο οτι θελει αλλαγη καθε χρονο. Εξαρταται απο τις θερμορκασιες που δουλευει ο επεξεργαστης. Αν πχ απλα τον εχεις για βασικα πραγματα (Internet, Movies, Skype κλτ) τοτε δεν χρειαζεσαι καθε χρονο. Αλλα αν παιζεις συνεχεια Games τοτε δουλευει γενικα υψηλη θερμοκρασια οποτε ξερενεται η παστα. Να ξερεις οτι αν βγαλεις την ψυκτρα για να τσεκαρεις την παστα, και οκ να ειναι η παστα θα πρεπει να την αλλαξεις. Αν απλα την ψαναβαλεις χωρις να την αλλαξεις θα εισαι χειροτερα απο πριν.
BloodDonor89 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Επίσης να πούμε πως αν προσπαθήσει να βγάλει την ψυκτρα να την τραβήξει σιγά σιγά μην ξηλώσει το socket από την μητρική. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
drapanakis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δεν παιζω παιχνιδια μονο (Internet, Movies, Skype κλτ) αλλα μου εκανε πριν 2 χρονια συνεχης επανεκκινησεις ,αλλαξα παστα λυθηκε το προβλημα,το εκανε περυσι ξανα το ιδιο,το κενει και φετος και μαλλον θελει παστα παλι. Εχετε να προτεινετε καμια παστα ?
SPANK Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Σταθερή αξίας arctic silver 5 http://www.eworld.com.gr/products/details/197
drapanakis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Aυτη ? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650895
SPANK Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Aυτη ? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650895 Εγω θα έλεγα καλύτερα την arctic silver 5
dhmhtrhs79 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Καλύτερη αυτή από την AS5 και σε μικρότερη ποσότητα, να μην πληρώνεις τσάμπα λεφτά. Αρκεί για τουλάχιστον 7-8 εφαρμογές http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psyktres/Prolimatech-Thermalpaste-Prolimatech-Pk-3-Nano-3g.htm
Jannis64 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιούσα για ένα διάστημα την arctic silver 5 αλλά διαπίστωσα πως είχε τα ίδια ή και χειρότερα θερμικά αποτελέσματα από τις stock θερμοαγώγιμες πάστες. Προσωπικά προτιμώ τις Arctic MX-2, Noctua NT-H1 , Scythe Thermal Elixer και ProlimaTech Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2013 από Jannis64 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα