EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 PIO PISTEVETE EXEI PIO KALA GRAFIKA ENA PC ME MIA KALI KARTA GRAFIKON GIA PARADIGMA MIA ATI 9700 H MIA KONSOLA OPOS TO XBOX H TO PLAYSTATION 2 ?EPISEIS PIO EXEI KALITEROUS TITLOUS PEXNIDION ? THANK YOU !
Typhoon Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Πρώτον να παρατηρήσω ότι έχει γίνει καμία 10αριά φορές παρόμοια συζήτηση. Δεύτερον εγώ πιστεύω ένα PC (μόνο που φυσικά είναι πολύ πιο ακριβό). Για παιχνίδια τώρα εξαρτάται. Εγώ βρίσκω ότι τα παιχνίδια για τις κονσόλες είναι αρκετές φορές πιο απλοϊκά από ότι τα αντίστοιχα για PC χωρίς αυτό να είναι κανόνας.
privateer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=301449&highlight=pc+vs+consoles
whiteman7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 re paidia as klidothei to topic....eleos....100 fores exei ginei tetoia sizitisi...
rAnOz15 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Mias kai den kleidothike leo oti to pc exei kalytera grafika ala i consoles exoun perissoterous titlous paixnidion.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2003 Μιας και δεν κλειδώθηκε ακόμα, να πω κι εγώ πως παιχνίδια απλοϊκα βγαίνουν και στα PC και στις κονσολες. Στα PC απλά βγαίνουν και κάποια παιχνίδια που δυσκολα θα πουλούσαν σε περιβάλλον κονσόλας (όπως οι εξομοιωτές πτήσης ή τα RPG με AD&D κανονες) γιατί άπλά δεν ενδιαφέρουν το κοινό που κατέχει κονσόλες. Αντίστοιχα, υπάρχουν παιχνίδια εξαιρετικά σε κονσόλες ππου δεν βγήκαν σε Η/Υ απλά επειδή δεν θα πουλούσαν (ή βγήκαν με μεγάλη καθυστέρηση) όπως τα FF, το Gran Turismo (το καλύτερο racing game ever) ή ακόμα και τα Crash Bandicoot (εξαιρετικά platform).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.