zoranb Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Εταιρεία κινητής δίνει σε προσφορά διάφορα κινητά για την ανανέωση συμβολαίου και δεν έχω ιδέα ποιό από αυτά αξίζει να προτιμήσω. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς; 1. Samsung Galaxy Pocket Plus 2. Alcatel oneTouch T Pop 3. LG Optimus L3 II Dual 4. Nokia Asha 306
kataramenos32 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Το pocket που ειχε ενας φιλος πηγαινε αρκετα καλα γιατα specs του. Τα υπολοιπα δυστυχως δεν τα δουλεψα
stamatinho Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Το samsung λεω κ εγω Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
zorans Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Πραγματικα ρε φίλε το ένα είναι χειρότερο απο το άλλο. Δεν ψάχνεις πρώτα μήπως μπορούν αντι για συσκευη να σου κατεβάσουν το πάγιο;Ολα αυτα κάνουν γυρω στα 90€ εξω, σιγουρα παραπάνω στις εταιρείες κινητης, οπότε μια έκπτωση τουλάχιστον στα 5€ το μήνα για 18μηνο συμβόλαιο ειναι σιγουρα εφικτη. Προσωπικα πιστευω αυτη είναι η καλύτερη λύση... Και αν θές καινούργια συσκευή αγόρασε μια απο αλλού. 2
zoranb Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πραγματικα ρε φίλε το ένα είναι χειρότερο απο το άλλο. Δεν ψάχνεις πρώτα μήπως μπορούν αντι για συσκευη να σου κατεβάσουν το πάγιο;Ολα αυτα κάνουν γυρω στα 90€ εξω, σιγουρα παραπάνω στις εταιρείες κινητης, οπότε μια έκπτωση τουλάχιστον στα 5€ το μήνα για 18μηνο συμβόλαιο ειναι σιγουρα εφικτη. Προσωπικα πιστευω αυτη είναι η καλύτερη λύση... Και αν θές καινούργια συσκευή αγόρασε μια απο αλλού. Εξαδερφε (zorans) κι εγω κατι αντιστοιχο σκεφτομουν! Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2013 από zoranb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα