Prospector8 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Πηρα μια θηκη που ειναι βαση/πληκτρολογιο και δεν μπορει να γραψει ελληνικα οτι και αν δοκιμασα. Χειροκινητα που πηγα και αλλαξα την γλωσσα σε ελληνικα παλι αγγλικα μου γραφει,κατεβασα το external keyboard helper,με το alt+space αλλαζει την γλωσσα και εχει ενδειξη οτι μπηκαν τα ελληνικα αλλα και παλι αγγλικα γραφει :/ ξερετε αλλη λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) με το external keyboard helper πιστευα πως θα το ελυνε,μηπως ειναι μονο μιας γλωσσας? Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2013 από MaxPayne Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Το GO keyboard το δοκίμασες; Το κατεβάζεις και μετά κατεβάζεις και το πακέτο για την Ελληνική γλώσσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Και ομως με το go keyboard δουλεψε!!!!!! Χιλια ευχαριστω νικος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ το ίδιο τρέξιμο είχα με το milestone.... Και εκεί το μόνο που μου έκανε δουλειά ήταν.... Καλό γράψιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wolf654 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά έχω ενα MLS ταμπλετ και έχω το ίδιο θέμα. Θέλω να πάρω θηκη που ειναι βαση/πληκτρολογιο και είχα πάει στο πλαίσιο με το τάμπλετ για να το δοκιμασω αν ειναι συμβατο και δεν εγραφε ελληνικα οποτε δεν το πηρα. Συμβαίνει σε όλα τα πληκτρολόγια αυτό? Οπότε να κατεβάσω την εφαρμογη στο τάμπλετ και να πάω πάλι να δω αν είναι συμβατό? Έχει πάρει κανένας απο εσάς θηκη βαση/πληκτρολογιο turbox για τάμπλετ άλλης εταιρίας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις... Θεωρητικά θα δουλεύει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis31 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Στις 14/10/2013 στις 2:58 ΜΜ, Prospector8 είπε Και ομως με το go keyboard δουλεψε!!!!!! Χιλια ευχαριστω νικος! Φίλε μου , έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, κατέβασα το go keyboard αλλά δυστηχώς δεν μπορώ να βάλω τόνους, γνωρίζεις πως μπορώ να το διορθώσω; Εσύ μπορείς κανονικά να βάλεις τόνους;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasos108 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, δεν ξέρω αν είναι αργά αλλά εγώ βρήκα μία λύση για το Xiaomi Redmi 8A και το εξωτερικό πληκτρολόγιο trust (σύνδεση μπλουτούθ) μετά από αρκετές προσπάθειες και αρκετό κόπο. Στην αρχή κατέβασα το go board αλλά είχα το πρόβλημα με τους τόνους. Αφού δοκίμασα και άλλα πληκτρολόγια τελικά εκείνο που δούλευε ήταν το Microsoft swiftkey. Το θέμα είναι ότι για αρκετές ημέρες δεν μπορούσα να κάνω αλλαγή από ελληνικό σε αγγλικό πληκτρολόγιο και το αντίστροφο. Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες μου αποκαλύφθηκε μία συντόμευση και δουλεύουν όλα καλά. Τι έκανα; Όταν συνδέεται το φυσικό πληκτρολόγιο εμφανίζεται μία επιλογή για ρύθμιση αυτού στις ρυθμίσεις στην περιοχή που είναι και οι ρυθμίσεις του πληκτρολογίου. Εκεί πρέπει να επιλέξεις αγγλικά και ελληνικά και για να το πάρει θα πρέπει να πατήσεις δεξί commant και enter. Όταν τώρα γράφεις η συντόμευση για εναλλαγή των πληκτρολογίων είναι αριστερό commant και διάστημα. Ελπίζω να βοηθήσει κάποιον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Σε android box που είχα θέμα κι ενώ το πληκτρολόγιο (στην οθόνη) έδειχνε ότι γυρνάει στα ελληνικά μα εξακολουθούσε και πληκτρολογούσε στα αγγλικά, έλυσα το πρόβλημα με την παρακάτω εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andmarios.greekhwkeyboard&hl=el&gl=US Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtzakas93 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Στις 7/3/2020 στις 4:03 ΜΜ, panagiotis31 είπε Φίλε μου , έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, κατέβασα το go keyboard αλλά δυστηχώς δεν μπορώ να βάλω τόνους, γνωρίζεις πως μπορώ να το διορθώσω; Εσύ μπορείς κανονικά να βάλεις τόνους;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τελικα ρε παιδιά βρήκαμε πως μπαίνουν οι τόνοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InsertCoinToJoi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Καλησπερα φιλοι μοθ σε ενα Mi Pad 5 μπηκε bluetooth keyboard. Πως μπορω να κανω εναλλαγη γλωσσας εχετε ιδεα? Απο αγγλικα προς ελληνικα και το αντιθετο Crl+C, Al+C, Alt+Shift δοκιμαστηκαν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Στο matepad 11 αλλάζει με ctrl+space Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aplos73 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα φίλε. έχω και εγω το ίδιο πρόβλημα με το Xiaomi pad 5. Το έψαξα λίγο σε site του εξωτερικού και έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Λένε ότι είναι θέμα Xiaomi firmware , να το αναφέρουμε στο suport της xiaomi μπάς και το λύσουν σε μελλοντικό update.Το έκανα αλλά άκρη δεν έβγαλα. Ελπίζω όταν πάρουμε το update σε android 12 να λυθεί το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 πάντως σε samsung s6 lite δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα.έπαιξε κατευθείαν ενα κινεζικό πληκτρολόγιο bluetooth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα