Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρήση υπολογιστή :Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Μονο για gaming και για προγραμματα προγραμματισμου

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Θα θελα μια 24αρα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Πληκρτολογιο και ποντικι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Τριπολη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Κατα προτιμηση απο το e-shop.gr αλλα μπορω να παρω και απο αλλα μαγαζακια!!

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο μενα θα στηθει το pc

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Οχι δεν χρειαζεται 

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι βγαζει η amd καρτες γραφικων???

Θα τον στυσω σε ενα μηνα περιπου αρα δεν υπαρχει προβλημα

Kαι ποσο θα εχουν αυτοι?? 

Δημοσ.

Τι βγαζει η amd καρτες γραφικων???

Θα τον στυσω σε ενα μηνα περιπου αρα δεν υπαρχει προβλημα

Kαι ποσο θα εχουν αυτοι?? 

Αφου θα το στησεις σε 1 μηνα περιμενε μεχρι τοτε να δεις και πως θα ειναι οι τιμες γενικα(μπορει πχ να εχουμε χαμηλοτερες τιμες στις ram). Για αρχη θα σου προτεινα απο 24αρα οθονη την αρκετα δημοφιλη στο Insomnia http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html?from=autocomplete&keyphrase=dell+ultrasharp+u2412m με αναλυση 1920Χ1200 και 3 χρονια εγγυηση.

• Like 2
Δημοσ.

Εχε πάντως το νου σου για τυχον προσφορές σε ram/ssd/hdd μιας και αυτά μπορείς να τα πάρεις και απο τώρα ακόμα αν πετύχεις καμιά καλή ευκαιρία.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το σκεφτομαι και αυτο 

Να κανω μια ερωτηση απο εξωτερικο μπορειται να μου πειτε πια ειναι καλη ιστοσελιδα για να παραγγειλω κανα κομματι???

Δημοσ.

Ναι το σκεφτομαι και αυτο 

Να κανω μια ερωτηση απο εξωτερικο μπορειται να μου πειτε πια ειναι καλη ιστοσελιδα για να παραγγειλω κανα κομματι???

Mindfactory.amazon.fr ή Amazon.es,Hardwareversand.de ριξτους μια ματια απλα να δεις και τα μεταφορικα ποσο θα σου ερθουν.

Δημοσ.

Mindfactory.amazon.fr ή Amazon.es,Hardwareversand.de ριξτους μια ματια απλα να δεις και τα μεταφορικα ποσο θα σου ερθουν.

Τα μεταφορικα θα μου προσθετουν οταν κανω το checkout???

Δημοσ.

Τα μεταφορικα θα μου προσθετουν οταν κανω το checkout???

σε ορισμένα sites πέρα από το checkout το λέει και σε κάποιο μενού/link (π.χ. Shipping & Delivery)

κατι αλλο που ξεχασα να αναφέρω και θεωρώ σημαντικά εάν πας για ξένα καταστήματα:

• δεν έχουν αντικαταβολή (απο οσο ξέρω)
  • ιδιαίτερη προσοχή θέλει στους χρόνου παράδοσης (εαν το βιάζεσαι το μηχάνημα υπάρχει μια περίπτωση να αργήσει ακρκετα η παραδοση του εάν δεν έχουν κάποιο εξάρτημα και πρέπει να το παραγγείλουν απο τους προμηθευτές τους.  ) 
Δημοσ.

σε ορισμένα sites πέρα από το checkout το λέει και σε κάποιο μενού/link (π.χ. Shipping & Delivery)

κατι αλλο που ξεχασα να αναφέρω και θεωρώ σημαντικά εάν πας για ξένα καταστήματα:

• δεν έχουν αντικαταβολή (απο οσο ξέρω)
  • ιδιαίτερη προσοχή θέλει στους χρόνου παράδοσης (εαν το βιάζεσαι το μηχάνημα υπάρχει μια περίπτωση να αργήσει ακρκετα η παραδοση του εάν δεν έχουν κάποιο εξάρτημα και πρέπει να το παραγγείλουν απο τους προμηθευτές τους.  ) 

Θα το παραγγειλω μου φαινεται απο ελλαδα και θα ξενιασω 

Αλλη ερωτηση θελω το corsair air 540 ειναι καλο γενικα ως κουτι αυτο(μου αρεσει γιατι εχει μεγαλη αυτονομια και μπορεις να κανεις συνδεσεις των καλωδιων χωρις να φοβασαι μην και δεν κλεισει το καπακι στο πλαι) 

Επισης τελικα μαθαμε ποσο θα εχουν οι καινουργιες καρτες της amd R9???

Δημοσ.

Θα το παραγγειλω μου φαινεται απο ελλαδα και θα ξενιασω 

Αλλη ερωτηση θελω το corsair air 540 ειναι καλο γενικα ως κουτι αυτο(μου αρεσει γιατι εχει μεγαλη αυτονομια και μπορεις να κανεις συνδεσεις των καλωδιων χωρις να φοβασαι μην και δεν κλεισει το καπακι στο πλαι) 

Επισης τελικα μαθαμε ποσο θα εχουν οι καινουργιες καρτες της amd R9???

το κουτί που αναφέρεις είναι αρκετά καλή περίπτωση εάν έχεις το χώρο να το βάλεις μιας και είναι τετράγωνο... πχ σε ένα κλασσικό γραφείο που έχουμε οι ποιο πολύ δεν χωράει. έχει εξαιρετικό air flow μιας και η corsair στο συγκεκριμένο κουτί έχει μεταφέρει psu, σκληρούς, dvd και τα περισσότερα καλώδια στο πλάι χωρίς να αφήνει κανένα εξάρτημα να σου κόβει τον αέρα που χρειάζεται το σύστημα σου.

οι καινούργιες κάρτες, τουλάχιστον η r9 280x που έμαθα σήμερα την τιμή της(και με ενδιαφέρει προσωπικά), κυμαίνετε  από 280 έως 320ευρώ (συγκεκριμένο γερμανικό κατάστημα, τιμή γερμανίας, τιμή χωρίς μεταφορικά )

στην ελλάδα από όσο ξέρω και έχω ψάξει μόνος μου δεν υπάρχει κανένα νέο. μπορεί κάποιο άλλο μέλος να έχει περισσότερες πληροφορίες για το τι παίζει/θα παιχτεί στην ελλάδα με αυτές τις κάρτες. 

http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=280

http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=280x

Υ.Γ. και τα κανονιά κουτιά, στα ποιο πολλά δηλαδή, δεν έχεις θέμα με τα καλώδια στο πλάι, οι ποιο πολλές εταιρείες έχουν προνοήσει για αυτό.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...