Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω να βρω ενα μεταχειρισμενο smartphone μεχρι 120 Ε  μαξ τιμη    να εχει οθονη 4.5'' και πανω . ενα γρηγορο επεξεργαστη 2 πυρηνο.. και γιατι οχι και 4 πυρηνο. να εχει 1gb ram +    και αποθηκευτικο χωρο 6gb και πανω  και μια μπαταρια που να κραταει..  πολλα ζηταω ?χεε

το θελω κυριως  για σερφαρισμα στο ιντερνετ , και να μπορω να βλεπω βιντεο απο το youtube  dailymotion  κ.α   οποτε με ενδιαφερει η αναλυση της οθονης  και το μεγεθος της !

Δημοσ.

Μεταχειρισμένο galaxy s2?

1GB RAM

8/16GB αποθηκευτικό χώρο

2πύρηνο

4,3" οθόνη

Tο μόνο που ίσως δε σε καλύπτει είναι η ανάλυση οθόνης (480x800) αλλά είναι με διαφορά το καλύτερο 480x800 panel που κυκλοφορεί.

Αλλιώς πας σε κινέζικο.

Δημοσ.

<p>Μεταχειρισμένο galaxy s2?</p>

<p> </p>

<p>1GB RAM</p>

<p>8/16GB αποθηκευτικό χώρο</p>

<p>2πύρηνο</p>

<p>4,3" οθόνη</p>

<p>Tο μόνο που ίσως δε σε καλύπτει είναι η ανάλυση οθόνης (480x800) αλλά είναι με διαφορά το καλύτερο 480x800 panel που κυκλοφορεί.</p>

<p> </p>

<p>Αλλιώς πας σε κινέζικο.</p>

Υπαρχουν πολλα κινεζικα τουμπανακια με 130 ευρω.Ηδη εχουν περασει απο τα χερια μου 2 lenovo και 1 zte και ειχαν απιστευτες επιδοσεις.Οποτε ας αποφυγει καλυτερα τοσο παλιο κινητο και ποσο μαλλον και μεταχειρισμενο

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Καλά, βάσει των απαιτήσεων του αρχικού post απαντάμε, όχι των προσωπικών μας απόψεων. Ο ίδιος μίλησε για μεταχειρισμένο, το s2 μεταχειρισμένο το βρίσκεις αρκετά κάτω από τα 130, και σε χαρακτηριστικά & αξιοπιστία το s2 είναι σαφώς ανώτερο σε σχέση με τα ZTE και lenovo της τάξης των 130-140 ευρώ.

Δημοσ.

το s2 μεταχειρισμένο το βρίσκεις αρκετά κάτω από τα 130

Συμφωνο οτι ο γαλαξιας ειναι πιο αξιοπιστος αλλα δεν εχω δει να τον πουλανε κατω των 130ευρω.

Δημοσ.

Εγώ πριν μια βδομάδα έδωσα το δικό μου 80€ (σε φίλο βέβαια, αλλά και αν το ανέβαζα πχ στο insomnia, κανά 100ρικο θα ζήταγα).

Είναι όμως και τα χαρακτηριστικά: lenovo και zte στα 130-140 έχουν ίδια ανάλυση αλλά με χειρότερο panel, 512mb ram αντί 1gb (μεγάλη υπόθεση), 5mp κάμερα αντί 8mp, 4gb αντί 8gb αποθηκευτικό χώρο. Μόνο υπέρ που βρήκα, η λίγο μεγαλύτερη μπαταρία σε ονομαστική χωρητικότητα.

Δημοσ.

για κινεζικο δεν ξερω.. δεν τα εμπιστευομαι οτι κινεζικο  προιον εχω αγορασει δεν εχει κρατησει και πολυ  http://www.skroutz.gr/s/2725086/Samsung-Ativ-S-I8750-16GB.html  για το συγκεκριμενο τι λετε?  πεφτω λιγο σε επιδοσεις  αλλα για τα λεφτα του και αυτα εχει  δειχνει  μια καλη επιλογη...     μεταχειρισμενο πιστευω  να το βρω 120 : )

Δημοσ.

Από χαρακτηριστικά σε καλύπτει πλήρως το Ativ, δεν έχω δουλέψει καθόλου όμως windows phone οπότε από θέμα λειτουργικού δεν μπορώ να σου πω τίποτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...