RazerBl4DE Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά το ηχειο το xperia t ειναι καλό? Επίσης τώρα εχω το galaxy s3 mini και θέλω να αλλάξω κινητό αξιζει αυτή η αλαγη απο s3 mini σε t η όχι θελω απλα ενα πιο γρήγορο κινητό
thanasis00 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Επειδή είχα πιάσει ένα s3 mini πρόσφατα, δε τρελάθηκα ιδιαίτερα με το ρολάρισμα του... Γενικά είχε κάποιες φάσεις που σκάλωνε, και μετά πήγαινε σφαίρα. Στο Xperia T δε μου έχει τύχει ακόμα να σκαλώσει γενικά... Ρολάρει χωρίς το παραμικρό glitch (4 μήνες που το έχω δηλαδή), οπότε πιστεύω ότι πας άνετα Ρίξε και μια ματιά εδώ στη σύγκριση των 2 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4899&idPhone2=5033
star12 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 σαν μπ3 πλαιερ το xperia t εχει καλη ποιοτητα ηχου;
thanasis00 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Να φανταστώ ότι δεν εννοείς από το ηχειάκι του... Εγώ χρησιμοποιώ το winamp σαν player και akg ακουστικά, και ακούγεται πάρα πολύ ωραία, αν και περισσότερο ρόλο παίζουν τα ακουστικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα