Προς το περιεχόμενο

xperia t λέει?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τόσο καιρό που κυκλοφορεί το xperia T δεν έχει ακουστεί να έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα . το Τ είναι vfm και πολύ δυνατό smartphone και με πολύ κάμερα 13 ara

Δημοσ.

Με 15 ευρω παραπανω παιρνεις το πολυ καλυτερο Lg p880

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

εξήγησε μας γιατί είναι πολύ καλύτερο;.
Δημοσ.

Η μόνο ουσιαστική διαφορά είναι στον επεξεργαστή. Το LG έχει καλύτερο αλλά και πάλι είναι χρονισμένα και τα δύο στα 1.5Ghz αν θυμάμαι καλά! Πολύ καλό και το LG αλλά προτιμώ Sony!

Δημοσ.

εξήγησε μας γιατί είναι πολύ καλύτερο;.
απροβληματιστο συμφωνα με τους χρηστες, gorilla glass καθαρο,αποσπωμενη μπαταρια και μεγαλυτερη, μεγαλυτερη οθονη,Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερο... και η οθόνη είναι 0.15 ίντσες μεγαλύτερη, no big deal. Από specs γενικά είναι στο ίδιο επίπεδο με το Xperia T. Το μόνο θετικό είναι η αποσπώμενη μπαταρία αλλά γενικά δεν έχει να λέει και πολλά αυτό. 

Πάντως και το Xperia T είναι απροβλημάτιστο, δεν έχω συναντήσει τραγικά προβλήματα γενικά.

• Like 1
Δημοσ.

Το xperia T στα 215 ευρώ νομίζω  κάθεται κουτί σε όποιον το πάρει . Έχει και το νέο επεξεργαστή krait που έχει τρέχουν όλες οι εφαρμογες σφαίρα καλύτερα και από τετραπύρηνους επεξεργαστές .Έχει πολύ καλό design και το xperia t στα λέφτα του είναι vfm και δεν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο. Επίσης έχει κάμερα 13 mp . 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...