sonyxp Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδιά, έχω κινητό Sony. Βγάζει πάρα πολύ καλές φωτογραφίες, το μόνο κακό που βλέπω στα κινητά της Sony είναι ότι έχουν αρκετό θόρυβο σε σχέση με άλλες (ακόμα και "άσχετες") εταιρίες όπως η Samsung. Συμβαίνει το ίδιο και με τις φωτογραφικές μηχανές? Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2013 από sonyxp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Εννοειτε οτι θορυβο εχουν σχεδον ολες οι εταιρειες.Η διαφορετικοτητα εγκειται στον αισθητηρα της καθε μηχανης,πρωτιστως,και δευτερευοντος αναλογα τι ρυθμισεις χρησιμοποιεις. Π.χ υψηλο iso,ψηφιακο συστημα σταθεροποιησης εικονας(anti-shake),κλπ. Ποιο κινητο εχεις;καποια φωτο μπορεις τυχαια να ανεβασεις για να δω το προβλημα που λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonyxp Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Εννοειτε οτι θορυβο εχουν σχεδον ολες οι εταιρειες.Η διαφορετικοτητα εγκειται στον αισθητηρα της καθε μηχανης,πρωτιστως,και δευτερευοντος αναλογα τι ρυθμισεις χρησιμοποιεις. Π.χ υψηλο iso,ψηφιακο συστημα σταθεροποιησης εικονας(anti-shake),κλπ. Ποιο κινητο εχεις;καποια φωτο μπορεις τυχαια να ανεβασεις για να δω το προβλημα που λες; Xperia P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Παντως με μια τυχαια αναζητηση σε φωτος απο Xperia P,βλεπω το κινητο ειναι απροβληματιστο.Μια χαρα. Μπορεις να βγαλεις μια οτι να'ναι φωτο με τον θορυβο που λες,για να δω τι εννοεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonyxp Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, απλά είμαι λάτρης της τελειότητας! θέλω και στο Ζοομ να μην έχει θόρυβο. Επειδή έχω μια κακιά συνήθεια να καθαρίζω συνέχεια το κινητό μου, αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποια που να περιέχει πολύ θόρυβο, θα βγάλω αύριο μια. Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες χωρίς θόρυβο, απλά να δεις τι "γαμάτες" φωτογραφίες βγάζει το Χπερια Π την μέρα. https://www.dropbox.com/sh/18fg9ape4lkd4d2/wWyR0f5SBZ PS: πάτα δεξί κλικ - View Original Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2013 από sonyxp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα