athinator Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά έχω τεράστιο πρόβλημα, τρώω τα λισακά μου από εχθές να το βρω. Δεν τα καταφέρνω με τίποτα. Έχω μια PCI κάρτα δικτύου ASUS την οποία και θέλω να αφαιρέσω. Το μηχάνιμα αυτή τη στιγμή έχει Windows 8. Πήρα μια USB ADAPTER TPLINK την οποία και θέλω να βάλω. Ποιο είναι το πρόβλημα: Με το που βγάζω την κάρτα δικτύου από το PC, μετά δεν αναγνωρίζει το σκληρό δίσκο!!! Ψάχνω ψάχνω πατώντας F11 μου βγάζει ένα Realtek Boot Agent όταν έχω την κάρτα πάνω. Λέω εδώ θα παθαίνει το κοκομπλόκο! Κάνω Disable την Realte Boot Agent. Μόλις το έκανα αυτό τα από τα 5 restarts τα 3 δεν αναγνωρίζει πάλι το σκληρό. Με το που βάζω πάλι την κάρτα πάνω ΤΣΟΥΥΥΠ όλα κομπλέ! Με το που την βγάζω πάλι τα ίδια. Κολλάει στο CHECK του BIOS και των RAM κτλ κτλ. Όταν δε, βρίσκει τον σκληρό, στην επόμενη οθόνη αναβοσβήνει η γραμμή πάνω αριστερά και μετά μου βγάζει το error: DISK ERROR κάτι PRESS CTRL+ALT+DEL to restart. Βέβαια, όταν αναγνωρίζει το σκληρό και πάνω να μπω στο CD των windows κάνει πάρα πολλή ώρα στο "Windows Loading Files" και μετά κολλάει τελείως. Ο σκληρός σίγουρα δεν φταίει εφόσον με την κάρτα δικτύου πάνω παίζει κανονικά το PC και έχω κάνει 2 check από 2 διαφορετικά προγράμματα και τα 2 μου γράφουν ότι HDD HEALTH STATUS GOOD. Αν έχετε την παραμικρή ιδέα plz help!!!
tenyson123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 βγαζεις την καρτα και μετα την μπαταρια της μητρικης για 1 λεπτο,μετα βαζεις μονο την μπαταρια και δοκιμαζεις,χωρις την καρτα ενοειτε
MauMaus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) δοκιμασες να απενεργοποιησεις την asus απο την διαχειρηση συσκευων και να βαλεις την TPLINK ? Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2013 από MauMaus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα