imvrios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Επώνυμο, 2πύρηνο σε προσφορά από το amazon μέχρι σήμερα το βράδυ. Η τιμή είναι τελική με μεταφορικά. Πιο χαμηλή τιμή στο σκρουτζ 156€ με τα μεταφορικά (http://www.skroutz.gr/s/2830515/Lenovo-IdeaTab-A2107-16GB.html?keyphrase=Lenovo+Ideapad+A2107A) Από εδώ: http://www.amazon.co.uk/Lenovo-Ideapad-A2107A-inch-tablet/dp/B00A8D01LM Μην αρχίσετε συγκρίσεις με τα κινέζικα, ξέρω, κι εγώ έχω. Specs: LED Backlight[/size], Οθόνη: [/size]7"[/size], [/size]1024 x 600 pixels[/size], Ταχύτητα Επεξεργαστή: [/size]1000 MHz[/size], Πυρήνες Επεξεργαστή: [/size]2[/size], Λειτουργικό: [/size]Android[/size], Μνήμη Αποθήκευσης: [/size]16 GB[/size], Κάμερα: [/size]2.0 MP[/size], Δίκτυο Σύνδεσης: [/size]N/A[/size], Συνδεσιμότητα: [/size]Bluetooth / Wi-Fi[/size], Media: [/size]USB / Έξοδος Ακουστικών/Ηχείων / Mic In[/size], Κάρτες Μνήμης: [/size]microSD[/size], Πάχος Συσκευής: [/size]11.5 mm[/size], Μέγιστη Διάρκεια Μπαταρίας: [/size]10 hrs[/size]
jimmyhaya Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Από το amazon πήρα εγώ το Α2109Α το οποίο είναι τετραπύρηνο και 9ιντσο στα 188 euro. Στο σκρουτζ ξεκινάει από 280. Νομίζω και τα 2 είναι καλή επιλογή για ένα αξιοπρεπή tablet.
micahel Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 στα ιδια χαρακτηριστικα ειναι και το φρεσκο ideatab a1000 και δεν μπλεκεστε και με εξωτερικο http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/124593-lenovo-ideapad--a1000-16gb-android-tablet-7%27%27?cmicc=skroutz
evmenis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δεν εχει 3G και η οθονη του ειναι για γελια ,ειχα καιρο να δω ταμπλετ που η οθονη του ειναι καθρεφτης ακομα και οταν ειναι ανοιχτο.Επικο fail. στα ιδια χαρακτηριστικα ειναι και το φρεσκο ideatab a1000 και δεν μπλεκεστε και με εξωτερικο http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/124593-lenovo-ideapad--a1000-16gb-android-tablet-7%27%27?cmicc=skroutz Την οθονη του 2107 δεν την εχω δει βεβαια και μπορει να ειναι ακομα χειροτερη (η λενοβο εχει παραδοση στις κακες οθονες).
micahel Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 αναφερωμε στο tablet του θεματος και οχι στο 2109! αν προσεξεις το 2107 δεν έχει 3g απο τα χερια μου εχει περασει το α1 και τωρα εχω το α1000 και εχω δει το 2107. θα συμφωνήσω στο οτι η lenovo εχει θεμα με τις οθόνες το 2107 έχει ισως λιγο καλητερη οθονη απο το α1000. το α1000 ίσως το έχεις δει με τη ζελατίνα που έρχετε αν την βγάλεις είναι όπως ολα τα tablet απο το a1 δεν υπάρχει χειρότερο 1
stamatisj1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δεν εχει 3G και η οθονη του ειναι για γελια ,ειχα καιρο να δω ταμπλετ που η οθονη του ειναι καθρεφτης ακομα και οταν ειναι ανοιχτο.Επικο fail. Την οθονη του 2107 δεν την εχω δει βεβαια και μπορει να ειναι ακομα χειροτερη (η λενοβο εχει παραδοση στις κακες οθονες). Eγω παντως στο Α1000 που εχω δεν εχω κανενα προβλημα με την οθονη.Ασε που εινα ΜΑΚΡΑΝ το πιο εξοπλισμενο στην κατηγορία τιμής των Ελληνικων μαγαζιων (GPS-Dolby ηχεια ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ και καθαρός ήχος,πολυ γρηγορο στην λειτουργία του και με 1,5 gb Ram μετα την αναβαθμιση μεσω wifi).Kαμία σχεση με κατι Vero-Turbo x-Intenso-Bitmore κλπ... 2
zacharis1955 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω ότι αυτά τα φθηνότερα τετραπύρηνα 7" είναι καλύτερες περιπτώσεις: PIPO S1 Pro 77.48 € μαζί με τα μεταφορικά http://www.banggood.com/PIPO-S1Pro-Quad-Core-Rk3188-1_6GHz-7-Inch-IPS-8GB-Android-4_2-Tablet-p-76684.html?currency=EUR Ainol Novo 7 Venus 91.15 € μαζί με τα μεταφορικά http://www.banggood.com/Wholesale-Ainol-Novo-7-Venus-Quad-Core-ATM7029-7-Inch-IPS-Android-4_1-16GB-Tablet-p-61755.html
unforgiven Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Από το amazon πήρα εγώ το Α2109Α το οποίο είναι τετραπύρηνο και 9ιντσο στα 188 euro. Στο σκρουτζ ξεκινάει από 280. Νομίζω και τα 2 είναι καλή επιλογή για ένα αξιοπρεπή tablet. To 2109 το είχα αγοράσει (ευτυχώς) από το Media Markt πριν πολύ καιρό. Και λέω "ευτυχώς" γιατί μπόρεσα να το επιστρέψω την επόμενη ημέρα και να πάρω τα χρήματά μου πίσω. Ειλικρινά, είχα πολλά χρόνια να δω τόσο άθλια οθόνη.
jimmyhaya Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 To 2109 το είχα αγοράσει (ευτυχώς) από το Media Markt πριν πολύ καιρό. Και λέω "ευτυχώς" γιατί μπόρεσα να το επιστρέψω την επόμενη ημέρα και να πάρω τα χρήματά μου πίσω. Ειλικρινά, είχα πολλά χρόνια να δω τόσο άθλια οθόνη. Συμφωνώ απόλυτα, είχανε βγει παρτίδες με πολύ άθλια οθόνη και οι περισσότεροι τα επέστρεψαν. Γι αυτό και η μεγάλη διαφορά στην τιμή (100 ευρώ ) του amazon με τα ελληνικά μαγαζιά. Επί 2 μήνες το amazon δεν το πουλούσε γι αυτό ακριβώς τον λόγο. Εδώ και 15 μέρες το ξαναπουλάει με "καλή" οθόνη υποτίθεται και σκοτωμένη τιμή. Το δικό μου είναι μια χαρά προς το παρόν.
nikgl Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Θα συμφωνήσω για το Α1000. Θα πρέπει να κρίνει κανείς την οθόνη αφού αφαιρέσει τη ζελατίνα. Αυτή τη στιγμή είναι best value for money στη χώρα μας σε επώνυμο tablet. Στα + 1) πολύ καλή διαρκεια μπαταρίας, 2) ταχύτατο ακόμη και σε απαιτητικά παιχνίδια 3) άριστος ήχος με 2πλό ηχείο και Dolby απαραίτητη η αναβάθμιση μέσω wifi. Με το ρυθμό που αλλάζουν τα specs , δεν αξίζει να δώσει κανείς παραπάνω για αγορά tablet. Είμαι κάτοχος και ενός nexus 7 2nd gen αλλά συχνά αρπάζω και το Α1000 που έχω πάρει στο γιό μου!
MasterX Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Θα συμφωνήσω για το Α1000. Θα πρέπει να κρίνει κανείς την οθόνη αφού αφαιρέσει τη ζελατίνα. Αυτή τη στιγμή είναι best value for money στη χώρα μας σε επώνυμο tablet. Στα + 1) πολύ καλή διαρκεια μπαταρίας, 2) ταχύτατο ακόμη και σε απαιτητικά παιχνίδια 3) άριστος ήχος με 2πλό ηχείο και Dolby απαραίτητη η αναβάθμιση μέσω wifi. Με το ρυθμό που αλλάζουν τα specs , δεν αξίζει να δώσει κανείς παραπάνω για αγορά tablet. Είμαι κάτοχος και ενός nexus 7 2nd gen αλλά συχνά αρπάζω και το Α1000 που έχω πάρει στο γιό μου! τι παραπανω σου δινει το Α1000 απο το nexus 7 2nd gen και το τιμάς;;;
evmenis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Το προβλημα της οθονης ειναι απλο ,ειναι χαμηλης ποιοτητας (την ειδα χωρις την μεμβρανη στον κοτσο) αυτο δεν αλλαζει αναλογα με την παρτιδα ,μπορει μια παρτιδα να ειναι ελαττωματικη αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Δεν μπορεις να τα εχεις ολα σε αυτη την ζωη ,με 130€ δεν μπορεις να εχεις κορυφαια οθονη ,πυραυλο επεξεργαστη ,32GB flash ,bluetooth ,GPS ,καφετιερα ,μασαζιερα κλπ. Προσωπικα πιστευω οτι ειναι λαθος επιλογη να διαλεξεις ενα ταμπλετ με κακη ποιοτητα οθονης γιατι ειναι κατι που α)σου σπαει τα νευρα β)σου προκαλει προβλημα υγειας ,μικρο βεβαια αλλα γιατι να το υποστεις? Ποιο εξυπνο ειναι να διαλεξεις ενα ταμπλετ πιο αργο ή χωρις GPS ή με μικροτερη μνημη flash και να εχει μια αξιοπρεπης οθονη οπως το samsung π.χ. που το βρισκεις σε παραπλησιες τιμες.
Themos3 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Στα 112.8 πλεον. Τελικα το πηρε κανεις να μας πει εντυπωσεις?
Beep Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 ....... και με 1,5 gb Ram μετα την αναβαθμιση μεσω wifi) ....... Αυξήθηκε η RAM μετά την αναβάθμιση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα