Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη δε ξερω και πολυ απο αυτα εννοω ποσο ρευμα να βαλω? 1.5 π λεει μεσα η 1.65 που εχω δει σε κατι βιντεο? και τι timings να χρησιμοποιησω για να ειμαι οκ?

Δημοσ.

Επιδι εχω και γώ ένα ζευγάρι από αυτέσ, μου τρέχουν στα 1600 με 1,5v με χρονισμούς 9 - 9 - 9 - 24

παντωσ είχα και γώ ένα προβληματακι μέχρι να τισ βάλω στα 1600.

τα πάντα είναι θέμα bios, εχω δει μερικά άτομα που τισ έχουν, και τισ δουλεύουν στα 1866 !

εγώ όσο και να προσπάθησα δεν κατάφερα να τισ βάλω στα 1866,

τισ εχω στα 1600 εδώ και κανά χρόνο και δεν εχω πρόβλημα.

Δημοσ.

κατα αρχην το cpu-z σου δειχνει οτι παιζεις στα 1600. Στο bios ομως στα 1333........ αστα βραστα δλδ με αυτες τις κωλο Vengeance που πατε και παιρνετε. Και για να διορθωσω το φιλο απο πανω, δεν ειναι λογω dual channel αλλα λογω του Double Data Rate.

Κανε πρωτα ενα bios reset και μετα βαλτες χειροκινητα στα 1600. Αν δε σου παιξουν..... αστες ετσι.  Δες αν εχει και κανα xmp profile, αν ναι σουταρε το.

Νωρις την ειδα την απαντηση σου! :P

Απο προσωπικη εμπειρια το εγραψα/υπεθεσα, σε συστημα με A10 5800, οπου σπαζοντας το dual channel 2χ8, γιατι με καλυπταν τα 4GB, η αποδοση της gpu επεσε στα μισα απο αυτα που εβλεπα στιγμες νωριτερα! Οι επιδοσεις της ενσωματωμενης ειναι σε ευθεια αναλογια με την ταχυτητα της ram. Επισης το cpu-z διαβαζε παντοτε 800Mhz, μονο που στην μια περιπτωση εβλεπε single-channel ενω στην αλλη dual. 

Δημοσ.

Επειδή δεν πρόσεξα αν έχει αναφερθεί, γιατί δεν βάζεις να δουλέψουν αυτόματα οι μνήμες σου μέσω του XMP profile τους;

Γενικά προτιμούμε 2Τ για να είμαστε πιο σίγουροι πως το σύστημα θα είναι σταθερό.

Δημοσ.

Εγω τις βαζω 1T ( αν δεν εχεις προβλημα), για να ειμαι πιο γρηγορος.

Επειδή δεν πρόσεξα αν έχει αναφερθεί, γιατί δεν βάζεις να δουλέψουν αυτόματα οι μνήμες σου μέσω του XMP profile τους;

Γενικά προτιμούμε 2Τ για να είμαστε πιο σίγουροι πως το σύστημα θα είναι σταθερό.

:)

Φυσικά αν παίζει καλά στο 1Τ το αφήνεις. Κοιτάς αρχικά όμως να έχεις σετάρει σωστά το σύστημα σου κάνοντας τις σίγουρες ρυθμίσεις και μετά αφού δεις ότι είναι σταθερό, κάνεις κάποιες ρυθμίσεις που δεν είναι τόσο σίγουρο ότι θα παίξουν καλά. 

Δημοσ.

καλησπερα και παλι.. xmp δεν εβαλα γιατι δεν ηξερα αν το υποστηριζουν οι δικες μ μνημες... τωρα τρεχει σε 9-9-9-24-33 1Τ και ετρεξα memtest και εκανε pass το τεστ.. φανταζομαι οτι θα ειμαι σταθερος ετσι.....

Δημοσ.

καλησπερα και παλι.. xmp δεν εβαλα γιατι δεν ηξερα αν το υποστηριζουν οι δικες μ μνημες... τωρα τρεχει σε 9-9-9-24-33 1Τ και ετρεξα memtest και εκανε pass το τεστ.. φανταζομαι οτι θα ειμαι σταθερος ετσι.....

Στα 1333 ή στα 1600? Και με πόσα Volt,1.5 ή 1.65?

Και εγώ τις ίδιες έχω αλλά τις έχω αφήσει default στα 1333 με 1,5V και timings 9-9-9-24-33  1Τ

Δημοσ.

Μα αν σου εμφανίζει XMP profile είναι επειδή η μητρική το διαβάζει από τις μνήμες.

ναι δε το ηξερα αυτο...το xmp ειναι απλα ενα ετοιμο προφιλε ετσι? δεν εχει κατι καλυτερο απο το οπως τις εχω τωρα?

Στα 1333 ή στα 1600? Και με πόσα Volt,1.5 ή 1.65?

Και εγώ τις ίδιες έχω αλλά τις έχω αφήσει default στα 1333 με 1,5V και timings 9-9-9-24-33  1Τ

1.65 1600mhz τις δοκιμασα

Δημοσ.

ναι δε το ηξερα αυτο...το xmp ειναι απλα ενα ετοιμο προφιλε ετσι?

Ναι, το οποιο ειναι δοκιμασμενο οτι θα παιξει. Απο εκει και περα παιζει ρολο το mobo, το CPU, ακομα και ο αριθμος των modules.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...