makfil Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Στους δήμους που έχω ιδία αντίληψη (Γλυφάδα, Βούλα, Αργυρούπολη, Φιλοθέη, Ψυχικό κ.α.), όλες οι επεμβάσεις που έγιναν στα πεζοδρόμια για την αντικατάσταση των KV και την ηλεκτροδότησή τους, αποκαταστάθηκαν από τον εργοάβο που ανέλαβε το έργο επέκτασης του δικτύου του ΟΤΕ. Οι τομές στην άσφαλτο, για την ίνα, αποκαταστάθηκαν με την ασφαλτόστωση του πλάτους της τομής και όχι, φυσικά, όλου του πλάτους του δρόμου. Δυστυχώς, δήμαρχοι, με αυτή τη νοοτροπία, ζημιώνουν τους δημότες τους, στερώντας τους ένα αγαθό που θα εξυπηρετούσε πολλούς. Αυτή η νοοτροπία μου θυμίζει τον πάλαι ποτέ δήμαρχο Αγ. Παρασκευής (νομίζω ότι πέθανε), ο οποίος, όταν σχεδιάστηκε η γραμμή του ΜΕΤΡΟ προς Χαλάνδρι και Δουκ. Πλακεντίας, αντέδρασε με όλες τις δυνάμεις στην κατασκευή σταθμού στην πλατεία Αγ. Παρασκευής και, μετά την αλλαγή της όδευσης, ο σταθμός κατασκευάστηκε, μετά από τους Ολυμπιακούς, στη μέση στη διαδρομής από Αγ. Παρασκευή προς πλατεία Κέννεντυ του Χαλανδρίου, με αππτέλεσμα να στερηθούν οι δημότες την εξυπηρέτηση από το σταθμό που θα είχαν στην κεντρική πλατεία του δήμου. 3
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 ειπα να μην ανοιξω το στομα μου αλλα θα το ανοιξω.οταν ο παροχος ζητησει αδεια για να σκαψει βαζει σαν εγγυηση να το πω ετσι ενα ποσο απο 1000 ευρω μεχρι και αρκετες χιλιαδες ευρω σαν ρητρα(εγγυηση) για την αποκατασταση των εργων που εκανε.αποκατασταση ειναι κλεινω αυτο που ανοιξα και οχι σου στρωνω ολο τον δρομο(εξυπνος ο δημαρχος).αν για καποιο λογο δεν φτιαχτει αυτο που ανοιχτηκε τοτε το ποσο αυτο ΔΕΝ ΘΑ επιστραφει στον παροχο.αν ολα πανε καλα και γινουν ολα οπως πρεπει τοτε ο παροχος θα παραλαβει πισω την εγγυητικη επιστολη .το ποσο αυτο δεσμευεται αν θυμαμαι καλα απο την τραπεζα και οταν ο δημος πει το οκ γραπτως το οκ τοτε μπορει ο παροχος να παει να παει την εγγυητικη αρα και αυτα τα λεφτα να αποδεσμευτουν.
derasto Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Για να μην ανοίγω άλλο τοπικ κάνω την απορία μου εδώ. Είμαι συνδρομητής ΟΤΕ στα 2mbps και θέλω να ανέβω λιγάκι. Σκέφτομαι το πακέτο με την 24 απο ΟΤΕ, με τα παρακάτω στατιστικά της γραμμής θα δώ κάποια βελτίωση; noise margin upstream: 18 db output power downstream: 19 db attenuation upstream: 19 db noise margin downstream: 13 db output power upstream: 12 db attenuation downstream: 42 db
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 επέλεξε καλύτερα το 4αρι πακέτο που είναι πλέον το νέο κατώτερο... 1
derasto Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδή σε περίπτωση που βάλω το 24αρι πακέτο δεν θα πλησιάζω καθόλου στα παρακάτω;
xinetd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Εγω σε forthnet με margin 6 και attenuation 43 (σαν και σενα), εχω ποιασει μεχρι 9,κατι Μbps. Συνηθως παιζω στα 8,5-8,7. O ΟΤΕ τι margin δινει στις 24αρες?
Snolly Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 ρε σεις μην κανετε hijack το thread. ανοιξτε ενα αλλο "ποση ταχυτητα θα πιασω κλπ"
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ο οτε δινει Margin 9 .στην καλυτερη με 42 attenuation αντε να πιασει κανα 7 με 8 σε μια πολυ καλη γραμμη.σε πιο χαλια γραμμες για 5 αρι.οποτε δεν ξερω ποσο αξιζει το 24.αν δεν εχει θεμα οικονομικο το δοκιμαζει και βλεπει. Δηλαδή σε περίπτωση που βάλω το 24αρι πακέτο δεν θα πλησιάζω καθόλου στα παρακάτω; 2.png αυτα ειναι τα πολυ θεωρητικα με 6 αρι margin.
ParhsG Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ασχετο λιγο. Στο σπιτι μου στο πεζοδρομιο στη γωνια εχουν βαλει πανω στο πεζοδρομιο στο τσιμεντο ομως δυο γραμμες κοκκινες και μεσα γραφουν ΟΤΕ . | ΟΤΕ | Παιζει να μπει εκει τιποτα ;
poulinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ασχετο λιγο. Στο σπιτι μου στο πεζοδρομιο στη γωνια εχουν βαλει πανω στο πεζοδρομιο στο τσιμεντο ομως δυο γραμμες κοκκινες και μεσα γραφουν ΟΤΕ . | ΟΤΕ | Παιζει να μπει εκει τιποτα ; α.φρεατιο? β.το νεο καφαο το οποιο σε μερικες περιπτωσεις οταν δεν μπορει να μπει εκει που ηταν παλια λογω χωρου μπαινει καπου εκει κοντα(πολυ κοντα).αν και αυτο που λες για fiber μου κανει και ισως για το φρεατιο
ParhsG Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ισως ειναι φρεατιο αλλα γιατι το λενε ΟΤΕ ; Το αλλο κουτι ειναι 100 μετρα μακρια το υπαρχον.
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ισως ειναι φρεατιο αλλα γιατι το λενε ΟΤΕ ; Το αλλο κουτι ειναι 100 μετρα μακρια το υπαρχον. πολλες φορες τα καπακια απο τα φρεατια γραφουν το ονομα του παροχου για να ξερουν ποιος ειναι ποιος.ποιο ευκολο να το αναγνωρισεις περα απο οτι τα εχουν σημειωμενα.(απλα αποφευγεις πιο ευκολα να γινει κατι λαθος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα