Προς το περιεχόμενο

Radeon HD 7970 vs GIGABYTE GeForce GTX 770

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Σήμερα θέλω να ρωτήσω κάτι σε σχέση με τις κάρτες γραφικών(Όσοι έχουν δει παλιότερες αναρτήσεις μου θα ξέρουν τι παίζει με το pc, για όσους δεν έχουν δει θα αγόραζα gaming pc κι καθόμουν κι το έψαχνα για εβδομάδες μέχρι να μου βγει το τέλειο pc :P ).

Να ενημερώσω πως ενώ το pc με budget 1400-1500€ που προόριζα να πάρω έφτασε στα 1900 μαζί με οθόνες κτλ. +το ότι έτυχαν κάποιες υποχρεώσεις οπότε προορίζετε για την πρωτοχρονιά, κι αφού έχω τον χρόνο γιατί να μην το ψάξω κι πιο πολύ ? :P

Από ι5 προχώρησα σε ι7 4770 κι θέλω να μου πει κάποιος με βάση επιδόσεων κι όχι τιμής πια κάρτα γραφικών είναι καλύτερη (επειδή κατέχω τα λεφτά έχω κι το budget για οποιαδήποτε από τις 2) .

Radeon HD 7970  versus GIGABYTE GeForce GTX 770

Ακούω γνώμες!

Δημοσ.

Μερικοί λένε την 770 καλύτερη μερικοί την 7970. Εγώ πιστεύω ότι και οι δυο είναι πολύ δυνατές κάρτες. Οπότε κοίτα τότε τι προσφορά παίζει και χτύπα την φτηνότερη ;) 

• Like 1
Δημοσ.

280 Χ από Amazon 280 Ε παρά κάτι τελική τιμή με μεταφορικά και Ελληνικό ΦΠΑ.

Επιδόσεις ίσες με 7970 Ghz Edition.

http://www.amazon.fr/Sapphire-11221-00-20G-Carte-graphique-Express/dp/B00FL8H57W/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1381663786&sr=8-5&keywords=280X

Η τιμή λογικά θα πέσει, είναι διαθέσιμες από αύριο.

• Like 1
Δημοσ.

Η τιμή λογικά θα πέσει, είναι διαθέσιμες από αύριο.

Αν είναι να παίσει καλύτερα να βάλω ssd στο μέλλον κι να βάλω 2 AMD R9 σωστά?

Δημοσ.

Αν είναι να παίσει καλύτερα να βάλω ssd στο μέλλον κι να βάλω 2 AMD R9 σωστά?

Υπολογίζω τα Χριστούγεννα να είναι κάπου στα 250-260 με μεταφορικά και Ελληνικό ΦΠΑ.

• Like 1
Δημοσ.

Υπολογίζω τα Χριστούγεννα να είναι κάπου στα 250-260 με μεταφορικά και Ελληνικό ΦΠΑ.

Αυτό που δεν μου απάντησες κι έχω περιέργεια είναι κατα πόσο καλύτερη είναι από την 770

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου/ας

Δημοσ.

μήν ασχολείσαι με αυτούς που ασχολούνται μόνο με τα fps.H nvidia είναι καλύτερη σε drivers και features....enough said.H διαφορά στα fps μεταξύ αυτών των καρτών είναι ασήμαντη.

• Like 1
Δημοσ.

μήν ασχολείσαι με αυτούς που ασχολούνται μόνο με τα fps.H nvidia είναι καλύτερη σε drivers και features....enough said.H διαφορά στα fps μεταξύ αυτών των καρτών είναι ασήμαντη.

Mάλλον αναφέρεσαι στο γεγονός ότι η Nvidia δεν υποστηρίζει Mantle, TrueAudio, TressFX και έχει τραγικές επιδόσεις στο OpenCL.

ή ίσως στο ότι όσοι έχουν nvidia έχουν τρελαθεί στο να δοκιμάζουν drivers (beta και μη) μπας και παίξουν λίγο BF4.

Οπότε ναι για Features και σταθερότητα, καλύτερα AMD.

• Like 2
Δημοσ.

Mάλλον αναφέρεσαι στο γεγονός ότι η Nvidia δεν υποστηρίζει Mantle, TrueAudio, TressFX και έχει τραγικές επιδόσεις στο OpenCL.

ή ίσως στο ότι όσοι έχουν nvidia έχουν τρελαθεί στο να δοκιμάζουν drivers (beta και μη) μπας και παίξουν λίγο BF4.

AMD nerd detected :P

Πλάκα κάνω :P

Πάω να φέρω ποπ κορν όσο θα λύνεται (ελπίζω) κόσμια τις διαφορές σας, μπας κι μάθω κι εγώ τίποτα μιας κι δεν το κατέχω το άθλημα :-)

Δημοσ.

μιλάς για τα παραμύθια της amd τύπου tressfx?για όμορφο χτένισμα πάω και στο κομμωτήριο.Δεν είναι τυχαίο που η amd μοιράζει παιχνίδια δεξιά και αριστερά μαζί με τις κάρτες της,νομίζεις το κάνει επειδή σας αγαπάει?.Προσπαθεί να κλείσει την ψαλίδα θα έλεγα εγώ.

Δημοσ.

μιλάς για τα παραμύθια της amd τύπου tressfx?για όμορφο χτένισμα πάω και στο κομμωτήριο.Δεν είναι τυχαίο που η amd μοιράζει παιχνίδια δεξιά και αριστερά μαζί με τις κάρτες της,νομίζεις το κάνει επειδή σας αγαπάει?.Προσπαθεί να κλείσει την ψαλίδα θα έλεγα εγώ.

Δινει παιχνιδια δωρο, κραζεις, θα σταματησει να δινει παιχνιδια δωρο (τουλαχιστον αρχικα στη νεα σειρα δεν δινει κατι νομιζω), παλι θα κραξεις επειδη σταματησε. Μηπως κραζεις πολυ?

Δημοσ.

Καλα τα λεφτα αλλα οτι ειναι απο εξωτερικο και αν παθει κατι πρεπει να την στειλω πισω κτλπα με κουραζει μονο στην ιδεα xD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...