tralalo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, Σήμερα θέλω να ρωτήσω κάτι σε σχέση με τις κάρτες γραφικών(Όσοι έχουν δει παλιότερες αναρτήσεις μου θα ξέρουν τι παίζει με το pc, για όσους δεν έχουν δει θα αγόραζα gaming pc κι καθόμουν κι το έψαχνα για εβδομάδες μέχρι να μου βγει το τέλειο pc ). Να ενημερώσω πως ενώ το pc με budget 1400-1500€ που προόριζα να πάρω έφτασε στα 1900 μαζί με οθόνες κτλ. +το ότι έτυχαν κάποιες υποχρεώσεις οπότε προορίζετε για την πρωτοχρονιά, κι αφού έχω τον χρόνο γιατί να μην το ψάξω κι πιο πολύ ? Από ι5 προχώρησα σε ι7 4770 κι θέλω να μου πει κάποιος με βάση επιδόσεων κι όχι τιμής πια κάρτα γραφικών είναι καλύτερη (επειδή κατέχω τα λεφτά έχω κι το budget για οποιαδήποτε από τις 2) . Radeon HD 7970 versus GIGABYTE GeForce GTX 770 Ακούω γνώμες!
GiannisWalker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μερικοί λένε την 770 καλύτερη μερικοί την 7970. Εγώ πιστεύω ότι και οι δυο είναι πολύ δυνατές κάρτες. Οπότε κοίτα τότε τι προσφορά παίζει και χτύπα την φτηνότερη 1
The__Blade Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 280 Χ από Amazon 280 Ε παρά κάτι τελική τιμή με μεταφορικά και Ελληνικό ΦΠΑ. Επιδόσεις ίσες με 7970 Ghz Edition. http://www.amazon.fr/Sapphire-11221-00-20G-Carte-graphique-Express/dp/B00FL8H57W/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1381663786&sr=8-5&keywords=280X Η τιμή λογικά θα πέσει, είναι διαθέσιμες από αύριο. 1
tralalo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Η τιμή λογικά θα πέσει, είναι διαθέσιμες από αύριο. Αν είναι να παίσει καλύτερα να βάλω ssd στο μέλλον κι να βάλω 2 AMD R9 σωστά?
The__Blade Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Αν είναι να παίσει καλύτερα να βάλω ssd στο μέλλον κι να βάλω 2 AMD R9 σωστά? Υπολογίζω τα Χριστούγεννα να είναι κάπου στα 250-260 με μεταφορικά και Ελληνικό ΦΠΑ. 1
tralalo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Υπολογίζω τα Χριστούγεννα να είναι κάπου στα 250-260 με μεταφορικά και Ελληνικό ΦΠΑ. Αυτό που δεν μου απάντησες κι έχω περιέργεια είναι κατα πόσο καλύτερη είναι από την 770 Ευχαριστώ για τον χρόνο σου/ας
JimRdesign Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 μήν ασχολείσαι με αυτούς που ασχολούνται μόνο με τα fps.H nvidia είναι καλύτερη σε drivers και features....enough said.H διαφορά στα fps μεταξύ αυτών των καρτών είναι ασήμαντη. 1
The__Blade Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 μήν ασχολείσαι με αυτούς που ασχολούνται μόνο με τα fps.H nvidia είναι καλύτερη σε drivers και features....enough said.H διαφορά στα fps μεταξύ αυτών των καρτών είναι ασήμαντη. Mάλλον αναφέρεσαι στο γεγονός ότι η Nvidia δεν υποστηρίζει Mantle, TrueAudio, TressFX και έχει τραγικές επιδόσεις στο OpenCL. ή ίσως στο ότι όσοι έχουν nvidia έχουν τρελαθεί στο να δοκιμάζουν drivers (beta και μη) μπας και παίξουν λίγο BF4. Οπότε ναι για Features και σταθερότητα, καλύτερα AMD. 2
tralalo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Mάλλον αναφέρεσαι στο γεγονός ότι η Nvidia δεν υποστηρίζει Mantle, TrueAudio, TressFX και έχει τραγικές επιδόσεις στο OpenCL. ή ίσως στο ότι όσοι έχουν nvidia έχουν τρελαθεί στο να δοκιμάζουν drivers (beta και μη) μπας και παίξουν λίγο BF4. Οπότε ναι για Features και σταθερότητα, καλύτερα AMD. AMD nerd detected Πλάκα κάνω Πάω να φέρω ποπ κορν όσο θα λύνεται (ελπίζω) κόσμια τις διαφορές σας, μπας κι μάθω κι εγώ τίποτα μιας κι δεν το κατέχω το άθλημα
Millennium Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Αν κοιτάς από εξωτερικό συμφέρει η 280Χ για gaming.Αν όχι,περίμενε να δεις τιμές Ελλάδος στην 280Χ και βλέπεις.
JimRdesign Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Mάλλον αναφέρεσαι στο γεγονός ότι η Nvidia δεν υποστηρίζει Mantle, TrueAudio, TressFX και έχει τραγικές επιδόσεις στο OpenCL. ή ίσως στο ότι όσοι έχουν nvidia έχουν τρελαθεί στο να δοκιμάζουν drivers (beta και μη) μπας και παίξουν λίγο BF4. Οπότε ναι για Features και σταθερότητα, καλύτερα AMD. μιλάς για τα παραμύθια της amd τύπου tressfx?για όμορφο χτένισμα πάω και στο κομμωτήριο.Δεν είναι τυχαίο που η amd μοιράζει παιχνίδια δεξιά και αριστερά μαζί με τις κάρτες της,νομίζεις το κάνει επειδή σας αγαπάει?.Προσπαθεί να κλείσει την ψαλίδα θα έλεγα εγώ.
Ashmadia Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 μιλάς για τα παραμύθια της amd τύπου tressfx?για όμορφο χτένισμα πάω και στο κομμωτήριο.Δεν είναι τυχαίο που η amd μοιράζει παιχνίδια δεξιά και αριστερά μαζί με τις κάρτες της,νομίζεις το κάνει επειδή σας αγαπάει?.Προσπαθεί να κλείσει την ψαλίδα θα έλεγα εγώ. Δινει παιχνιδια δωρο, κραζεις, θα σταματησει να δινει παιχνιδια δωρο (τουλαχιστον αρχικα στη νεα σειρα δεν δινει κατι νομιζω), παλι θα κραξεις επειδη σταματησε. Μηπως κραζεις πολυ?
giannisbog Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Σχετικα με την http://www.amazon.fr/Sapphire-Toxic-Carte-graphique-Express/dp/B00FOQZZ9G/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1381676336&sr=8-4&keywords=280X Επειδη δεν γνωριζω τι παιζει με την εγγυηση ποιος ξερει να μου πει ? Επισης ειναι εμπιστοσυνης μεσω αμαζον?
giannisbog Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Καλα τα λεφτα αλλα οτι ειναι απο εξωτερικο και αν παθει κατι πρεπει να την στειλω πισω κτλπα με κουραζει μονο στην ιδεα xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα