Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου,ξυπνησα σημερα εφαγα ηπια καφε και πηγα να ανοιξω το καινουργιο μου pc. Παταω το κουμπι και ακουγεται ενας ηχος,επαισε ο γενικος,τον σηκωνω παω να ξανα ανοιξω το pc και δεν εκανε απολυτως τιποτα. Φταιει λετε τροφοδοτικο (thermaltake hamburg 530w) ή μητρικη (asus m5a97 r2.0) ή τιποτα αλλο? Το pc ειναι ολοκαινουργιο 2 μερες το εχω,ειναι και κυριακη και δεν μπορω να κανω τιποτα παρα να μου πειτε την γνωμη σας!

Δημοσ.

Έχω κι εγώ Thermatake Τροφοδοτικο (600 W) και Thermaltake κουτί.

Το κουτί έχει στην πάνω πλευρά υποδοχή για να κουμπώσεις απευθείας δίσκο 2,5" ή 3,5"

Όταν κουμπώνω 2,5" δίσκο όλα καλά.

Όταν κουμπώνω δίσκο 3,5 και πατάω το ON/OFF του τροφοδοτικού για να το ανοίξω, ρίχνει την ασφάλεια.

Επειδή από τέτοιες χαζομάρες χόρτασα για αυτή τη 10ετία, απλά δεν κουμπώνω δίσκο 3,5" σε αυτή την υποδοχή.

Δημοσ.

Μου ειναι λιγο δυσκολο να βρω τροφοδοτικο εκτος και αν αγορασω,αλλα πρεπει να δω καπως αν φταιει αυτο μην δωσω τσαμπα λεφτα! Apatewna τι δισκο εννοεις ?

Δημοσ.

3,5" = 3,5 ιντσών (οι μεγάλων διαστάσεων δίσκοι για desktop υπολογιστες)

2,5" = 2,5 ιντσών (οι μικρών διαστάσεων δίσκοι για φορητους υπολογιστές)

Δημοσ.

φιλε μου 2 ημερων , ελπιζω να εννοεις καινουργιο κ οχι μεταχειρησμενο  !

σφαιρα αυριο πισω εκει που το πηρες   ..

Δημοσ.

Αν ειναι ενα απο αυτα ας ελπισω για τροφοδοτικο. Αλλα και παλι δεν καταλαβαινω ενα pc 2 ημερων και να κσψει οτιδηποτε! Περιεργο

Δημοσ.

οτι κ αν ειναι ειναι υποχρεωμενοι να στο δωσουν καινουργιο ! μην πεις τιποτα για τασεις , ουτε για τον γενικο , πες τους πηγα να το ανοιξω το πρωι και ηταν νεκρος χωρις κανενα λογο χωρις να πειραξω τιποτα !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...