equalizer43 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Θέλω να εγκαταστήσω το Mountain σε macbook το οποίο δεν είναι δικό μου, χρησιμοποιώντας το λογαριασμό μου στο App Store... γίνεται; Να το πληρώσω εγώ δηλαδή και μετά να το χρησιμοποιεί ο άλλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Και γιατί δεν το αγοράζει ο άλλος αλλά εμπλέκει εσένα ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equalizer43 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 δεν έχει πιστωτική και λογαριασμό στο app store μήπως;... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Αφού όπως και να έχει το πράγμα θα χρεισθεί την Apple ID, απλά βγάζει σε οποιαδήποτε τράπεζα μια προπληρωμένη κάρτα και κάνει σωστά την δουλειά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 <p>Θέλω να εγκαταστήσω το Mountain σε macbook το οποίο δεν είναι δικό μου, χρησιμοποιώντας το λογαριασμό μου στο App Store... γίνεται; Να το πληρώσω εγώ δηλαδή και μετά να το χρησιμοποιεί ο άλλος...</p> Κανονικότατα γίνεται. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Αλήθεια τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Δηλαδή έστω ότι το αγοράζω εγώ και δίνω τον installer σε κάποιον άλλο. Τι ισχύει με βάση το license agreement της Apple; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 <p>Αλήθεια τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Δηλαδή έστω ότι το αγοράζω εγώ και δίνω τον installer σε κάποιον άλλο. Τι ισχύει με βάση το license agreement της Apple;</p>δεν εχεις θέμα. Ειναι οπως με τις εφαρμογές της Apple που πχ σου δινω τον κωδικό μου και κατεβάζεις τις αγορασμένες μου. Sent from my iPad using Insomnia Το κάναμε πρόσφατα με το μακμπουκ ενός φίλου. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Αφού κατεβάσεις το Mac OS X από το App Store στο δικό σου Mac και φτιάξεις bootable USB με τον installer, ο installer αυτός δε ζητάει Apple ID ούτε ελέγχει αν είναι αγορασμένο νόμιμα ή όχι. Οπότε, πρακτικά δεν έχεις πρόβλημα. Ηθικά όμως έχεις. Η Apple δεν κλειδώνει το λειτουργικό με Product IDs, Serial Numbers ή Product Activation αλλά στηρίζεται στην ηθική των χρηστών και στην πολύ χαμηλή τιμή του λειτουργικού. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equalizer43 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ! Αφού κατεβάσεις το Mac OS X από το App Store στο δικό σου Mac και φτιάξεις bootable USB με τον installer, ο installer αυτός δε ζητάει Apple ID ούτε ελέγχει αν είναι αγορασμένο νόμιμα ή όχι.Οπότε, πρακτικά δεν έχεις πρόβλημα. Ηθικά όμως έχεις. Η Apple δεν κλειδώνει το λειτουργικό με Product IDs, Serial Numbers ή Product Activation αλλά στηρίζεται στην ηθική των χρηστών και στην πολύ χαμηλή τιμή του λειτουργικού. Τι ηθικό ρε παιδιά το λειτουργικό το έχω πληρώσει κι έτσι κι αλλιώς η apple σε αφήνει να το εγκαταστήσεις σε 2 υπολογιστές (ή 3;) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Σε αφήνει να το εγκαταστήσεις σε όσους θέλεις, αρκεί να είναι δικοί σου, όχι του φίλου ή του γείτονα. Αλλά είπαμε, είναι φιλοσοφικό το ερώτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα