panoss80 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα εχω καποιοες ταινιες σε μορφη dvd-rip η blue ray και αγορασα μια συσκευη crystal acoustics (http://www.electricp...cs-3/index.html ) αυτη ειναι για να τις βλεπω , ομως ενω τις παιρναει κανονικα στο Usb δν διαβαζει τους υποτιτλους και ψαχνω ενα προγραμμα ( εχω το allok αλλα δν κανει γιατι ειναι ηδη σε μορφη dvd , εκτος και αν εχει ρυθμηση που δν την ξερω ) για να μπορω να τις ενσωματωσω και να την περναω στο usb μου εχετε να προτινετε κατι ?
TheELF Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Αν εννοείς ότι τα έχεις στην αυθεντική τους μορφή με τους φακέλους video_ts audio_ts ΚΑΙ ΑΝ ο player βγάζει και το μενού των dvd τότε θα πρέπει να κάνεις reauthoring για να περάσεις και τους υπότιτλους που θέλεις,κάτι που είναι αρκετός μπελάς. Αν μπορεί ο player να δείχνει srt σε απλά αρχεία Mpeg τότε το ποιο γρήγορο και απλό είναι να κάνεις το dvd ένα ενιαιο mpeg αρχείο με το AviDemux. Για τα bluray μπορείς να τα κάνεις mkv με το mkvtoolnix,χωρίς μετατροπή απλά περνάς τα αρχεία μέσα στο container.
panoss80 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 ειναι σε μορφη BRip η dvd rip φιλε μου
TheELF Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 ειναι σε μορφη BRip η dvd rip φιλε μου Δεν υπάρχει «μορφή» brrip ή dvdrip, το ripping είναι να αντιγράψεις το περιεχόμενο από το δισκάκι στον σκληρό σου δίσκο,αυτό γίνεται με δυο τρόπους ή ατόφιο οπότε καταλήγεις με τα ίδια αρχεία στον σκληρό που υπήρχαν και στο δισκάκι ή μετατρέποντας την κεντρική ταινία σε αρχείο ταινίας όπως avi mp4 mkv κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα