Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 δεν θα τα έλεγα κι ίδια...
phanispal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Πάντως δεν είναι και μεγάλες οι διαφορές, και γι' αυτό πιστεύω θα πουλήσει λιγότερο απ' το αναμενόμενο.
crook Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 1080pSnapdragon 8004G LTE 3000 batteryχμμμμ.... Οντως καμια διαφορα, παλι θα πρεπει να φτιαχνω μονος μου φραπε ! 1
dali13gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 ανάλυση οθόνης... εκεί είναι το θέμα η GPU και φωτισμός τρώνε μπόλικη ενέργεια (όχι τόσο το μέγεθος) στο note 2 ηταν και hd οθονη ηταν και χαμηλού φωτισμού (amoled) αν ήταν καμία full hd ips με ίδια μπαταριά θα είχε χειρότερη αυτονομία κατά πολυ Και πολύ πιο power-efficient CPU και GPU επίσης. Πάνω-κάτω παρόμοια αυτονομία θα έχουν, αν όχι καλύτερη το Nexus.
The Ace Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Εφόσον έχουμε δει ήδη την τελική του μορφή, καθώς επίσης και το KitKat, νομίζω ότι το μοναδικό που απομένει είναι να μάθουμε -επίσημα- την τιμή του.
Pleasure Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Στο 3.35 έχουμε λαγκαρισματάκι ή το μάτι μου "μπιρμπίλισε" ???
kirileman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Στο 3.35 έχουμε λαγκαρισματάκι ή το μάτι μου "μπιρμπίλισε" ??? Ε τώρα και συ...
nikchris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Και δεν κραταω το 4αρι... Πόλυ πιο ομορφο κ με ιδία χαρακτηρίστηκά..... Πάντως δεν είναι και μεγάλες οι διαφορές, και γι' αυτό πιστεύω θα πουλήσει λιγότερο απ' το αναμενόμενο. Μάλον ξεχνάτε να βάλετε στην εξίσωση και την τιμή του. Τώραότι είναι ίδιο με το 4ρι, νταξ', τι να πεις, δεν έχουν και όλοι γνώσεις, ο καθένας λέει ότι θέλει.
Meraklis56 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Στο 3.35 έχουμε λαγκαρισματάκι ή το μάτι μου "μπιρμπίλισε" ??? Θεε μου... Ναι.Είναι παράξενο ένα leaked βιντεάκι με ένα non-final build του Android να κολλάει...
stratus.stratus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 αν και πιστεύω ότι θα έχει διαφορές στα υλικά της εξωτερικής εμφάνισης από αυτό που θα παρουσιαστεί μπορώ να πω ότι μετά την καλύτερη υλοποίηση με το LG-4 που έχει γυαλί πίσω ξαναγυρίζουμε στα πλαστικά της πλάκας
lazlo1992 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 σχεδιαστικά στο πίσω μέρος δεν μου άρεσε η κάμερα.. αν και το σχήμα του είναι ωραίο για μένα δλδ έχει μία πιο flat γραμμή στιλ iphone δεν μου αρέσει που ενώ δεν έχει hard keys έχει τόσο μεγάλο bezel στο κατω μέρος.
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Τώραότι είναι ίδιο με το 4ρι, νταξ', τι να πεις, δεν έχουν και όλοι γνώσεις, ο καθένας λέει ότι θέλει. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει, εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις όμως, ή δε μπορείς να καταλάβεις τι διαβάζεις. Πού είπα ότι είναι ίδιο;
Skylined Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Απ'ότι βλέπω στο αγγλικό play store το Nexus 4 πλεον δεν πωλείται, οπότε είναι σίγουρο ότι έρχεται το 5 λίαν συντόμως.
nickelodeon Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Με 1,2 εκατομμύρια προβολές σε τρεις μέρες μιλάμε για πραγματικά hot συσκευή. Συγκρίνοντας με τα 8 μύρια προβολές του επίσημου διαφημιστικού του Iphone 5s με τον καραφλό και την παρέα του που υπάρχει από 10 Σεπτεμβρίου μπορώ να πω ότι η google το παίζει πολύ καλά το παιχνίδι των διαρροών. Άντε να δούμε και κάτι επίσημο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα