Hal9000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Η σχέση του Nexus 5 με τη δημοσιότητα σίγουρα δεν είναι δύσκολη αφού ήδη πριν την επίσημη ανακοίνωση γνωρίζουμε τα περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά ενώ έχουμε μια καλή ιδέα για την εξωτερική εμφάνιση της συσκευής.Πολύ καλύτερη ιδέα μπορούμε να πάρουμε από σήμερα με βάση βίντεο που διέρρευσε από γαλλική ιστοσελίδα η οποία είχε όπως φαίνεται μια πρωτότυπη έκδοση της συσκευής και προχώρησε σε ένα γρήγορο hands on με επίδειξη της συσκευής και πλοήγηση στα μενού μιας από τις δοκιμαστικές εκδόσεις του Android 4.4. Στο 7λεπτο βίντεο μπορούμε να δούμε τη συσκευή η οποία κατασκευάζεται από την LG αν και σ'αυτή δεν αναγράφεται η λέξη Nexus στο πίσω μέρος κάτι που πιθανόν σημαίνει ότι είναι σε πρωτότυπη μορφή και όχι η τελική έκδοση. Το στοιχείο αυτό ενισχύει και το γεγονός ότι η συσκευή του βίντεο τρέχει την έκδοση Key Lime Pie του Android ενώ τον περασμένο μήνα η Google είχε ανακοινώσει ότι το τελικό όνομα της έκδοσης Android 4.4 είναι KitKat. Κατά την πλοήγηση του χρήστη στα μενού του Android δε βλέπουμε κάποια νέα λειτουργία αν και γνωρίζουμε ήδη για μερικά από αυτά όπως η εγγενή υποστήριξη ρυθμίσεων για εκτυπωτές, καλύτερα animation και υποστήριξη miracast. To Nexus 5 και το Android 4.4 KitKat αναμένεται να παρουσιαστούν μέσα στον Οκτώβριο σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η Google. Site: AndroidPolice
salazar1991 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μια καλη τιμη σε συνδυασμο με 3000 μπαταρια και τοτε θα το σκεφτω
naturegodtm Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 τοσο μεγαλο και δεν έχουν χωρο για αλλη μπαταρια? και μην ακουσω για optimization των app γιατι θα είναι γελοίο.
Black Demis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 πάρα πολύ μικρή η μπαταρια... αυτή η οθονη θα την εξατμίζει στο τσακ μπαμ ... α και πάρα μα πάρα πολύ άσχημο (ποιο άσχημο δεν πάει απλό παίζει να πέρασε και τα galaxy σε ασχήμια)
kirileman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Ε όχι και άσχημο. Είναι άτολμο design αλλά σχετικά minimal και διαχρονικό. 1
atsddd Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Σαν εμφανιση εμενα μου αρεσε παντως. Αυτο που περιμενω να δω οταν βγει ειναι μια αρκετα σταθερη εκδοση του kitkat, γιατι και στο video, αν και λιγες βδομαδες πριν την κυκλοφορια, ειναι γεματη στα lag. Αν το δινουν παντως γθρω στα 300-350 euro νομιζω οτι θα παει πολυ καλα.
dlsbabys Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Ασχημο? ΟΥΤΕ ΚΑΝ! Το κινητο ειναι πανέμορφο εχει ωραια κοψιματα και σ συνδιασμο με το χρωμα/υλικο συσκευης δειχνει premium
musitsa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δεν θα διαφωνήσω στο άσχημο-όμορφο, είναι εντελώς υποκειμενικό! Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ και περιμένω να το δω με 32GB και 3000mAh μπαταρία. Το Android ότι bugs και να έχει, θα στρώσει μέσα σε 2 μήνες το πολύ (thanks God for existing developpers!) Έβαλα το βίντεο στα 1080p και μου φάνηκε ότι το σασί είναι μεταλλικό (εκτός από πίσω καπάκι και οθόνη φυσικά)...καλά φαίνεται ή κάνω λάθος?
dali13gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 πάρα πολύ μικρή η μπαταρια... αυτή η οθονη θα την εξατμίζει στο τσακ μπαμ ... α και πάρα μα πάρα πολύ άσχημο (ποιο άσχημο δεν πάει απλό παίζει να πέρασε και τα galaxy σε ασχήμια) Μικρή μπαταρία δεν την λες όταν το Note 2 έχει 3100mA με μεγαλύτερη οθόνη και παλαιότερη CPU και έχει πολύ καλή αυτονομία.
Black Demis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μικρή μπαταρία δεν την λες όταν το Note 2 έχει 3100mA με μεγαλύτερη οθόνη και παλαιότερη CPU και έχει πολύ καλή αυτονομία. ανάλυση οθόνης... εκεί είναι το θέμα η GPU και φωτισμός τρώνε μπόλικη ενέργεια (όχι τόσο το μέγεθος) στο note 2 ηταν και hd οθονη ηταν και χαμηλού φωτισμού (amoled) αν ήταν καμία full hd ips με ίδια μπαταριά θα είχε χειρότερη αυτονομία κατά πολυ
Zandim Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδια, το miracast υπαρχει σε ολα τα κινητα απο την 4.2 γιατι προβαλεται σαν νεο χαρακτηριστικο? το εχω κι εγω σε κινεζικο με 4.2 και το εχω δοκιμασει και λειτουργει
qsis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Σε όλα τα κινητά δεν υπάρχει, αλλά το nexus 4 το έχει ήδη οπότε ναι δεν είναι νερό χαρακτηριστικό σε καμία περίπτωση
insell Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Και δεν κραταω το 4αρι... Πόλυ πιο ομορφο κ με ιδία χαρακτηρίστηκά.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα