Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. θελω να παρω μια μητρικη για να βαλω μεσα επεξεργαστη i5 4670.

για τον επεξεργαστη που θελω ειδα οτι πρεπει να εχει socket 1150 . αυτο που δεν ξερω ειναι τι chipset πρεπει να εχει η μητρικη. θα ηθελα να μου πειτε τι διαφορα εχουν τα chipset : H81 , B85 , Q87, Z87, H87 μεταξυ τους !

οσο αναφορα την μητρικη θα ηθελα να μου πειτε τι αλλο πρεπει να προσεξω για να ειναι καλη :)

RAM

θα ηθελα να παρω 2 χ 8GB RAM

ξερω οτι τα mgz οσο πιο πολλα τοσο πιο γρηγορες ειναι οι μνημες οποτε λεω να παρω μνημες στα 1600 mgz. τι αλλο πρεπει να κοιταξω για να ειναι καλες οι μνημες; και ποια μαρκα-ες ειναι αξιοπιστες ;

ευχαριστω πολυ !!

Δημοσ.

ο επεξεργαστης σου ειναι κλειδωμενος οποτε ξεχνας z87 μητρικες γιατι ειναι για oc..μνημες κοιτας σε corsair,gskill,kingston...ποσα διαθετεις για μητρικη/ραμ?

Δημοσ.

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις :) εκτος απο το Ζ87 που ειπωθηκε πως ειναι για oc , οι υπολοιπες αποριες μου εχουν μεινει ακομα! οποτε ας ξαναρωτησω :P   θα ηθελα να μου πειτε τι διαφορα εχουν τα chipset : H81 , B85 , Q87, H87 μεταξυ τους !

οσο αναφορα την μητρικη θα ηθελα να μου πειτε τι αλλο πρεπει να προσεξω για να ειναι καλη  :)

http://www.skroutz.gr/s/3460154/Asrock-Fatal1ty-H87-Performance.html και αυτη

για 16αρες ραμ πας στα 150+ ευρω..οποτε πρεπει να μας πεις το ποσο

γιατι παω για 150 + ?  https://www.skroutz.gr/s/2539767/Corsair-16GB-DDR3-1600MHz-Dual-Channel-Kit.html 

Δημοσ.

<p>Αν δεν βιάζεσαι για ram περίμενε προσφορές . Παίζουν συνέχεια :) </p>

Ποιοι βγάζουν προσφορές?

Ο επεξεργαστής i5 4570 που εχω επιλέξει λεει οτι είναι turbo boost. Αυτο τι σημαίνει?

Δημοσ.

Ποιοι βγάζουν προσφορές?

Ο επεξεργαστής i5 4570 που εχω επιλέξει λεει οτι είναι turbo boost. Αυτο τι σημαίνει?

οταν χρειαστει κανει overclock στον εαυτο του, απο τα 3,2 θα παει στα 3,6. Δεν θυμαμαι αν το κανει μονο στον εναν πυρηνα ή σε 2, οταν δλδ χρησιμοποιει εναν ή 2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...