Zapee995 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Το κακο ειναι οτι εσυ δεν το εχεις ψαξει...Και επειδη το δειχνεις κιολας, να σου πω οτι στη συνθεση που εκανα απο μαγαζι του skroutz εχω βαλει ακριβως τα ιδια πραγματα με το γερμανομαγαζο. Ισως οι μνημες να μην ειναι ακριβως ιδιες αλλα anyway ειναι gskill 8gb 12800.
DivertoR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Πάλι τα ίδια θα λέω.... ΤΟ ΈΧΩ ΨΆΞΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΉ ΜΟΥ ΣΎΝΘΕΣΗ... Και επειδή είδα καλή τιμή και μεγάλη διαφορά στη τιμή το πρότεινα και σε άλλο χρήση... Τώρα εάν για τη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι καλή αυτό είναι άλλο θέμα το οποίο το κρίνει ο τσ σύμφωνα με αυτά που θέλει να αγοράσει. Πράγμα το οποίο συνεχίζετε να κάνετε πως δεν το καταλάβενετε...
evagelou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 δινω και εγω καμια συνθεση γτ μου ελειψε αν την 780 την κρινεις υπερβολη πας σε 770 και βαζεις 4770κ και σου μενουν και λεφτα και απο GPU τωρα βγαινουν οι νεες amd οποτε αν θες περιμενεις να δεις τι κανουν οι νεες ναυαρχιδες τις amd
gsisr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 παρακολουθω το θεμα απο την αρχη του και εχω να πω ενα πραγμα μονο που δε γινεται κανενα σας να μη το παραδεχτει ! τα εβαλε το παλικαρι με 10 ατομα και σας ξεσκισε ολους! και το εκανε με επιχειρηματα οχι με εκφρασεις του κ@@λου οπως βγαζεις τα ψυχολογικα σου και τετοια ! ολοσωστος απο την αρχη μεχρι το τελος ! ξερετε γιατι ? γιατι μιλησε με επιχειρηματα ! και γιατι πριν μιλησει για γερμανια ρωτησε αυτον που ανεβασε το θεμα αν ενδιαφερεται και δευτερον εστειλε το μαγαζι με pm ! ο ανθρωπος δηλαδη με λιγα λογια δεν εχει κανενα οφελος παρα μονο να βοηθησει ! πραγμα που δεν ξερω αν συμβαινει και με τους ιδους και τους ιδιους που πολυ σωστα ειπε οτι μονωπολουν εδω μεσα .. οποιος καταλαβε - καταλαβε ! απο εμενα τα συνχαρητηρια μου .. DigitaLeme ημερομηνία εγγραφής 29 Αυγουστου 2013, Divertor 27 Αυγουστου 2013, σχεδόν ίδιος αριθμος ποστ και ο ένας πατάει like στα ποστ του άλλου. τυχαια συμπτωση μάλλον. η είσαι(ειστε) 15 χρονων η έχεις(εχετε) σοβαρα ψυχολογικά
Prozac Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Πάντως το μαγαζί που έγινε το μήλον της έριδος έχει καί τις 280x (λέω τώρα εγώ....)
DivertoR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) DigitaLeme ημερομηνία εγγραφής 29 Αυγουστου 2013, Divertor 27 Αυγουστου 2013, σχεδόν ίδιος αριθμος ποστ και ο ένας πατάει like στα ποστ του άλλου. τυχαια συμπτωση μάλλον. η είσαι(ειστε) 15 χρονων η έχεις(εχετε) σοβαρα ψυχολογικά αχααχαχαχα ναι έχουμε συνωμοτήσει ενάντιας σας στο τέλος θα σας σκοτώσουμε όλους!!! ξεφτέρι είσαι!!! (εδώ υπάρχει ειρωνεία για όσους δεν το κατάλαβαν και σκοπεύουν να καλέσουν το 100) το να υπάρχουν σε μια χώρα το λιγότερο 2 άτομα με παρόμοια ιδεολογία ή να αρέσει στο καθένα μερικές ιδέες του άλλου δεν σου πέρασε από το μυαλό δηλαδή??? και εάν έχω να κάνω κάποια σχέση με το άτομο που αναφέρεις τότε οι αδμιν μπορούν πάρα πολύ εύκολα να το διαπιστώσουν/αποδείξουν με βάσιμα στοιχεία και αληθινές αποδείξεις αυτό και να μας μπαναράρουν και τους 2!!!(πράγμα που δεν βλέπω να έχει γίνει). απλές εικασίες τύπου συνωμοσίας δεν είναι αρκετές για να επαληθευθεί το επιχείρημά σου... "η είσαι(ειστε) 15 χρονων η έχεις(εχετε) σοβαρα ψυχολογικά" περίεργη έκφραση από ένα τύπο με εικόνα αβάταρ έναν αρκούδο να αυτοκτονεί κόβοντας το κεφάλι του από το λαιμό... Πάντως το μαγαζί που έγινε το μήλον της έριδος έχει καί τις 280x (λέω τώρα εγώ....) καλή φάση, μπορούμε να ξέρουμε και τι τιμές θα παίζουν για αυτές τις κάρτες που τόσο πολύ περιμέναμε (τουλάχιστον εγώ προσωπικά τις περίμενα πως και πως)... οι 280x κοστίζουν ποιο λίγο από μια 7970? περίεργο αυτό... διάβασα στο οβερκλοκ το φορουμ οτι οι 280χ είναι καλύτερες από τις 7970... αυτή η κάρτα παίζει να "δίνει πόνο" Sapphire Toxic R9 280 3GB!!! είναι και ωραία εμφανισιακά... Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2013 από DivertoR
panos-s Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 δινω και εγω καμια συνθεση γτ μου ελειψε αν την 780 την κρινεις υπερβολη πας σε 770 και βαζεις 4770κ και σου μενουν και λεφτα και απο GPU τωρα βγαινουν οι νεες amd οποτε αν θες περιμενεις να δεις τι κανουν οι νεες ναυαρχιδες τις amd Πιο πολυ απο ολες μου αρεσε 1
Prozac Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Πιο πολυ απο ολες μου αρεσε Η 780 για 1080p ανάλυση είναι υπερβολική, πήγαινε σε 770 Αν και η καλύτερη πρόταση, κατα εμέ, που έγινε είναι του Fulgore στο πόστ #27
DivertoR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Πιο πολυ απο ολες μου αρεσε είναι καλή σύνθεση και αρκετά βαρβάτη για gaming, με ικανοποιητικό overclocking κ' ποιοτικό κουτί! +1 από εμένα.. θα μπορούσες πιστεύω εναλλακτικά με 100 ευρώ παραπάνω να πάρεις 2 R9 280x(ή 2 αντίστοιχες nvidia σε sli) για crossfire εάν το επιτρέπει η μητρική την οποία δεν γνωρίζω. ή άλλη εναλλακτική να πάρεις μια τώρα και μία αργότερα μόλις μαζέψεις 100 ευρώ. εάν βέβαια σε ενδιαφέρει το κομμάτι για 2 κάρτες είναι μια εναλλακτική.
Fulgore1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Πιο πολυ απο ολες μου αρεσε Παρολο που το εχω ξανααναφερει και πιο πριν αρκετες φορες θα σου ελεγα να κοιταξεις και για ενα καλο Monitor(να πουλησεις αυτο που εχεις)μιας και χωραει ανετα στο budget σου και προσθετει παρα πολυ στο gaming, και βεβαια δεν αλλαζουμε και συχνα οθονες. 1
panos-s Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Παρολο που το εχω ξανααναφερει και πιο πριν αρκετες φορες θα σου ελεγα να κοιταξεις και για ενα καλο Monitor(να πουλησεις αυτο που εχεις)μιας και χωραει ανετα στο budget σου και προσθετει παρα πολυ στο gaming, και βεβαια δεν αλλαζουμε και συχνα οθονες. Θα παρω ανεξαρτητα το budget Site: αυτο
Prozac Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Κοίτας μόνο αυτήν που σου προτεινέ ο Fulgore ποιό πίσω αλλίως μείνε όπως είσαι
evagelou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Κοίτας μόνο αυτήν που σου προτεινέ ο Fulgore ποιό πίσω αλλίως μείνε όπως είσαι τι ενσταση εχεις στην συνθεση μου φιλατε?
Prozac Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 τι ενσταση εχεις στην συνθεση μου φιλατε? Στην οθόνη αναφερόμουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα